Ještě se držím,z toho vína se člověk moc nenajebe...GeorgeTT wrote:
Palo, dúfam, že ešte nie si moc nastrebaný

Moderator: Czech Moderators
Ještě se držím,z toho vína se člověk moc nenajebe...GeorgeTT wrote:
Ja by som práveže tiež rád staval tím na mladíkoch, takže skôr budem kupovať ako predávať mladých. Ale kedy to bude, to je otázne...tomkycz wrote:je dobře, že vás tu je tolik, aspoň vám můžu všem vynadat že nenabízíte mladíky z vlastní líhně !!! zatím jsou na cestě "dva" mladíci, tak doufám, že něco do našeho týmu dodáte, ať mám na čem stavět
to je faktimpossible wrote:
voda, vodka
nezůstanoutomkycz wrote:jeden věcnej dotázek. Když si zaplatím to nejlevnější SPFA a dám hráčům přezdívky, tak po vypršení SPFA jim zůstanou ?
Patom - to chápu
Áno, zostanú.tomkycz wrote:jeden věcnej dotázek. Když si zaplatím to nejlevnější SPFA a dám hráčům přezdívky, tak po vypršení SPFA jim zůstanou ?
mne zostaliPapa Bouba Diop wrote:nezůstanoutomkycz wrote:jeden věcnej dotázek. Když si zaplatím to nejlevnější SPFA a dám hráčům přezdívky, tak po vypršení SPFA jim zůstanou ?
Patom - to chápu
fakt?GeorgeTT wrote:mne zostaliPapa Bouba Diop wrote:nezůstanoutomkycz wrote:jeden věcnej dotázek. Když si zaplatím to nejlevnější SPFA a dám hráčům přezdívky, tak po vypršení SPFA jim zůstanou ?
Patom - to chápu
tak si hrkni niečo normálne, víno pijou bábypalo wrote:Ještě se držím,z toho vína se člověk moc nenajebe...GeorgeTT wrote:
To sedí, Hippo přichází a vše kolem válcuje. je to jak v reálu.Hippopotamus wrote:Utekajte, Hippo prichádza![]()