Ty děláš,jako by to byl výlet na Francouzskou rivieruamoszamba wrote: Na přesrok si vyberu penzijko, tak bych snad dorazit mohl...

Moderator: Czech Moderators
Ty děláš,jako by to byl výlet na Francouzskou rivieruamoszamba wrote: Na přesrok si vyberu penzijko, tak bych snad dorazit mohl...
Kdo - všichni co byli letos a pár jedinců, co chce jet - hlavně je nutné počet odhadnout přesně, resp. +/- 3 lidixixor wrote:Pánové, blíží se Vánoce a je potřeba přemýšlet nad základními kriminalistickými otázkami:
KDO? CO? KDY? KDE? JAK? ČÍM? PROČ? (poslední je ŠKODA, ale to sem nepatří)
Buším do něj každý rok, ale je to tvrdohlavý beran.pupajdi13 wrote:Ty děláš,jako by to byl výlet na Francouzskou rivieruamoszamba wrote: Na přesrok si vyberu penzijko, tak bych snad dorazit mohl.............Mantelíku zařid to
![]()
To kecáš, neříkej, že celej rok, měsíc co měsíc, týden co týden, den co den nejdeš nikam na pivo. Pak si holt musíš vybrat, s kým to prochlastáš. Máš možnost jít na brigádu např.léblík wrote:Hadisi pro vysokoškoláka je topřece jen pořád dostKaždopádně moc rád bych zavítal slibuji že budu šetřit
Byl bych radši za ten víkend po 17 osobně..
Ehmm jen tak pro info,vejška něco stojí kolej také,stravování atd...Jasně,že jo třeba 3x týdněkopeckar wrote:To kecáš, neříkej, že celej rok, měsíc co měsíc, týden co týden, den co den nejdeš nikam na pivo. Pak si holt musíš vybrat, s kým to prochlastáš. Máš možnost jít na brigádu např.léblík wrote:Hadisi pro vysokoškoláka je topřece jen pořád dostKaždopádně moc rád bych zavítal slibuji že budu šetřit
Byl bych radši za ten víkend po 17 osobně..
Takže trocha matematiky. Když vezmu za bernou minci 1200Kč, kde máš i 200Kč nad to co zaplatíš za ubytování a jídlo a pivo na ubytovně, tak ti to vychází každej týden z 28 co zbývají do akce ušetřit 43Kč, což znamená dát si o 2 piva týdně míň. To by nemusel být problém ne?léblík wrote:Ehmm jen tak pro info,vejška něco stojí kolej také,stravování atd...Jasně,že jo třeba 3x týdněNapř. na brigádu bohužel nemůžu,protože mám tak debilní rozvrh,že mě nikde nevezmou když jeden dne můžu ráno druhý dne vůbec třetí v noci..
Ty si v prváku, že si nevieš spraviť pekne rozvrh?;-) Študent má byť ako boh - 6 dní voľno a 1 deň prácaléblík wrote:Ehmm jen tak pro info,vejška něco stojí kolej také,stravování atd...Jasně,že jo třeba 3x týdněNapř. na brigádu bohužel nemůžu,protože mám tak debilní rozvrh,že mě nikde nevezmou když jeden dne můžu ráno druhý dne vůbec třetí v noci..
Márne sa snažíš, to nepochopí, takú ťažkú matiku na výške neučiakopeckar wrote:Takže trocha matematiky. Když vezmu za bernou minci 1200Kč, kde máš i 200Kč nad to co zaplatíš za ubytování a jídlo a pivo na ubytovně, tak ti to vychází každej týden z 28 co zbývají do akce ušetřit 43Kč, což znamená dát si o 2 piva týdně míň. To by nemusel být problém ne?léblík wrote:Ehmm jen tak pro info,vejška něco stojí kolej také,stravování atd...Jasně,že jo třeba 3x týdněNapř. na brigádu bohužel nemůžu,protože mám tak debilní rozvrh,že mě nikde nevezmou když jeden dne můžu ráno druhý dne vůbec třetí v noci..
Mistře Kopečku, tady je to těžké. Když se místo řešení vyhledává problém, pak můžeš argumentovat jak chceš. Ovšem je fakt, že by to chtělo racionálnější výmluvy.kopeckar wrote:... Takže trocha matematiky ...
Jsem v prváku a rozvrh neovlivnim bohuželHippopotamus wrote:Ty si v prváku, že si nevieš spraviť pekne rozvrh?;-) Študent má byť ako boh - 6 dní voľno a 1 deň prácaléblík wrote:Ehmm jen tak pro info,vejška něco stojí kolej také,stravování atd...Jasně,že jo třeba 3x týdněNapř. na brigádu bohužel nemůžu,protože mám tak debilní rozvrh,že mě nikde nevezmou když jeden dne můžu ráno druhý dne vůbec třetí v noci..
![]()
...vlastne, ten to mal naopak, ale to je fuk, ja ho mám na háku
neboj nic dneska jsem nam koupil novou karu na srazFoxir wrote:Hlavně to směrujte až po víkendu 4.-5.6., to by měl být termín posledního kola mých svěřenců. Pokud to nevyjde, tak holt beze mne, ale to byste mne nas..štvali.
Všechno víme, Smartík , to jich svezešjancarik wrote: dneska jsem nam koupil novou karu na sraz![]()
![]()
![]()
to musis ject
pupajdi13 wrote:Všechno víme, Smartík , to jich svezešjancarik wrote: dneska jsem nam koupil novou karu na sraz![]()
![]()
![]()
to musis ject![]()