haha, vcera me celkem zaujala razvanicova tsikovka, ze prej nevi jestli do toho acka vubec chce a ze si to bude muset jeste rozmyslet...
........no rozmylel si to a postavil to nejlepsi co mel ale dostal v 49. cervenou a tak nepostupuje
fotbalovy buh ho potrestal, dobre mu tak;)
frankie_doparoma wrote:haha, vcera me celkem zaujala razvanicova tsikovka, ze prej nevi jestli do toho acka vubec chce a ze si to bude muset jeste rozmyslet...
........no rozmylel si to a postavil to nejlepsi co mel ale dostal v 49. cervenou a tak nepostupuje
na druhou stranu chápu jeho rozpaky... ale jsem rád, že rumuni sklidili co si sami zaseli
Tak to tu uzavřu , moc jsem nestíhal v druhé puli sezony psát výsledky a ani ted se mi nechce jít počítat , jak jsem měl v plánu , že udělám statistiku doma/venku a další zajímavosti, jsen na to prostě línej a musím dohnat resty v Minci
Závěr ligy se nesl v poklidném tempu , těšil jsem se alespon na souboj doma s Williams ,ale belgičan (dle mě ze strachu) zápas na Letné schválně vypustil , takže jsem si neužil ani to.
Pyšnit se můžeme nejlepší obranou v lize - 24 inkasovaných branek ve 30ti zápasech bylo bezkonkurenčně nejlepší.
Poslední kolo už jsem na půdě Reginy pustil a tak končím bilancí 24 - 4 - 2 (76b) - 2. místo
Regulerně a natvrdo mě za celý ročník dokázal porazit pouze Šutřík , což se nakonec ukázalo jako směrodatné v souboji o titul, protože i z půdy williams jsem přivezl bod....
Budu se hodně snažit,abych se po další sezoně neobjevil opět v tomto topicu .
Ostatní Bečka :
B1 - Lamovací B-jedničku nakonec uhrálá dvojka z kabaretu na Fidlovačce a tak jim gratulujeme a těšíme se na vzájemné boje o patro výš.
B2 - mělo to být šerifské duo a v Ačku i se mnou trio , ale bohužel nevyšlo to, hořký konec pro Razvanicu,který dost ani nechtěl, nakonec do toho šel a osud mu nadělil to co v tiskovce vyvolal....z mého pohledu velká škoda,na souboje s yockrem a razvou jsem se hodně moc těšil.
frankie_doparoma wrote:haha, vcera me celkem zaujala razvanicova tsikovka, ze prej nevi jestli do toho acka vubec chce a ze si to bude muset jeste rozmyslet...