crueface1 wrote:Hippopotamus wrote:crueface1 wrote:Potřeboval bych poradit a to v tom,co všechno ovlivňuje zranění hráčů.
Faktory ovlivňující zranění - fyzioterapeut ,nastavená ARG v zápase??? ,přílišné stavění do zápasů ???,nějaká skrytá mocnost daná hráči do vínku???
Moje marodka je totiž již dva měsíce skoro v kuse obsazená a výměna fyzioterapeuta jaksik nepomohla..

Nemám stále kompletní kádr k dispozici,z toho vyplývá unavenost ostatních a z toho vyplývá méně výher-méně diváků-méně peněz ....
Díky
Pokiaľ viem, dosť to záleží na aktuálnej fyzičke hráča (čo, samozrejme, súvisí s príliš častým nasadzovaním do zápasov). Takže, ak máš dlhodobo veľa zranených, ostatných moc nasadzuješ => majú nižšiu fyzičku, a tým zvyšuješ ich pravdepodobnosť zranenia. Ak máš veľa hráčov na marodke, jednoducho musíš obmedziť počet zápasov

Inak, je fakt, že každý hráč dostane do vienka istú náchylnosť na zranenia...
Je sice pravda,že mm hodně zápasů,ale hráče nasazuji i podle fyzičky a tu moc neždímam...většinou pod 85-80 nejdu...Fakt mne dojdme,když je hráč odpočatý,fyzičku má 100,jde do zápasu a pak má popis zranění: únavová zlomenina
Agresivita nastavená do zápasu tedy nemá vliv na zranění?
Pokud jde o tu agre - kdesi jsem tu informaci slyšel, ale myslím, že to rozhodně není ověřené. Osobně mám vysledované něco jiného. Je to jen dojem - není to podložené ani čísly, ale:

Pokud jsem hrál 4-5 zápasů denně, pak se mi marodka plnila naprosto strašlivě

Pokud jsem poněkud ubral v počtu zápasů a měl tak 3-4 denně, tak jsem měl zraněných výrazně méně
plus dále může pomoci:

Zkontrolovat sesternu, jestli tam není nějaká krásná sestřička

Nestačí jen zastřelit fyzio. Musíš ho popravit před zraky jeho nástupce. Já takhle prozkoušel hrozně moc fyzioterapeutů - nakonec se mi nejvíc osvědčili Číňani

Jo a samozřejmě musí být fyzio na 100%, ale to je snad jasné...