Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

krup72
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by krup72 »

Zjistil jsem, že si potřebuju přes svůj SP věk něco ujasnit/se zeptat... konkrétně jak je to na sklonku věkuk hráčů s výkonem a morálkou... prosím o odsouhlasení/opravení/doplnění:

Klasickej hráč:
- podává svůj max výkon ještě ve 30 letech, po 31. narozeninách skáče jeho výkonnost dolů
- fyzička se mu obnovuje o 15 ještě ve 29 letech, po 30. narozeninách už jen o 10

Brankář:
- podává svůj max výkon ještě ve 33 letech, po 34. narozeninách skáče jeho výkonnost dolů
- jak je to s obnovením fyzičky najisto nevím

Díky předem. Se trošku stydím, že v tom nemám jasno :oops:
mantel

Post by mantel »

krup72 wrote:Zjistil jsem, že si potřebuju přes svůj SP věk něco ujasnit/se zeptat... konkrétně jak je to na sklonku věkuk hráčů s výkonem a morálkou... prosím o odsouhlasení/opravení/doplnění:

Klasickej hráč:
- podává svůj max výkon ještě ve 30 letech, po 31. narozeninách skáče jeho výkonnost dolů
- fyzička se mu obnovuje o 15 ještě ve 29 letech, po 30. narozeninách už jen o 10

Brankář:
- podává svůj max výkon ještě ve 33 letech, po 34. narozeninách skáče jeho výkonnost dolů
- jak je to s obnovením fyzičky najisto nevím

Díky předem. Se trošku stydím, že v tom nemám jasno :oops:
Máš to skoro správně, jen normální hráč má 10% fyzičky už od 29 let a brankář od 32 let.
zaky
Fan

Post by zaky »

ahoj hej pred nejakou dobou sem znal nejakou adresu na to jakou má hodnotu hráč, tým, jaký je průměrný věk atd. ald. , ale už jsem to zapomněl takže bych vás prosil abyjste mi napsale jak se tato stránka jmenuje. Předem děkuji
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
crueface1

Post by crueface1 »

Potřeboval bych poradit a to v tom,co všechno ovlivňuje zranění hráčů.
Faktory ovlivňující zranění - fyzioterapeut ,nastavená ARG v zápase??? ,přílišné stavění do zápasů ???,nějaká skrytá mocnost daná hráči do vínku???
Moje marodka je totiž již dva měsíce skoro v kuse obsazená a výměna fyzioterapeuta jaksik nepomohla.. :? Nemám stále kompletní kádr k dispozici,z toho vyplývá unavenost ostatních a z toho vyplývá méně výher-méně diváků-méně peněz ....
Díky
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
Hadis

Post by Hadis »

Já se chtěl zeptat zkušenějších a hlavně těch, co mají čísla v malíčku :

Kolik procent zkušenosti u hráče dělá 1% celkového hodnocení ?

díky
Hadis
AC Had Bozak

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Hadis wrote:Já se chtěl zeptat zkušenějších a hlavně těch, co mají čísla v malíčku :

Kolik procent zkušenosti u hráče dělá 1% celkového hodnocení ?

díky
Hadis
15% (nielen skúseností, ale aj akejkoľvek inej vlastnostni s výnimkou hlavných a skrytej, kde je to 7,5%)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

crueface1 wrote:Potřeboval bych poradit a to v tom,co všechno ovlivňuje zranění hráčů.
Faktory ovlivňující zranění - fyzioterapeut ,nastavená ARG v zápase??? ,přílišné stavění do zápasů ???,nějaká skrytá mocnost daná hráči do vínku???
Moje marodka je totiž již dva měsíce skoro v kuse obsazená a výměna fyzioterapeuta jaksik nepomohla.. :? Nemám stále kompletní kádr k dispozici,z toho vyplývá unavenost ostatních a z toho vyplývá méně výher-méně diváků-méně peněz ....
Díky
Pokiaľ viem, dosť to záleží na aktuálnej fyzičke hráča (čo, samozrejme, súvisí s príliš častým nasadzovaním do zápasov). Takže, ak máš dlhodobo veľa zranených, ostatných moc nasadzuješ => majú nižšiu fyzičku, a tým zvyšuješ ich pravdepodobnosť zranenia. Ak máš veľa hráčov na marodke, jednoducho musíš obmedziť počet zápasov :-) Inak, je fakt, že každý hráč dostane do vienka istú náchylnosť na zranenia...
...new beginning...

crueface1

Post by crueface1 »

Hippopotamus wrote:
crueface1 wrote:Potřeboval bych poradit a to v tom,co všechno ovlivňuje zranění hráčů.
Díky
Pokiaľ viem, dosť to záleží na aktuálnej fyzičke hráča (čo, samozrejme, súvisí s príliš častým nasadzovaním do zápasov). Takže, ak máš dlhodobo veľa zranených, ostatných moc nasadzuješ => majú nižšiu fyzičku, a tým zvyšuješ ich pravdepodobnosť zranenia. Ak máš veľa hráčov na marodke, jednoducho musíš obmedziť počet zápasov :-) Inak, je fakt, že každý hráč dostane do vienka istú náchylnosť na zranenia...
Je sice pravda,že mm hodně zápasů,ale hráče nasazuji i podle fyzičky a tu moc neždímam...většinou pod 85-80 nejdu...Fakt mne dojdme,když je hráč odpočatý,fyzičku má 100,jde do zápasu a pak má popis zranění: únavová zlomenina :roll:
Agresivita nastavená do zápasu tedy nemá vliv na zranění?
Image
PaToM

Post by PaToM »

crueface1 wrote:Je sice pravda,že mm hodně zápasů,ale hráče nasazuji i podle fyzičky a tu moc neždímam...většinou pod 85-80 nejdu...
Tak choď len do 90%. :wink:
A v tých názvoch chorôb/zranení logiku nehľadaj.
To s tou agresivitou tiež neviem, zatiaľ som tam žiadnu paralelu nenašiel, tak to pri nastavovaní agresivity neriešim. :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Big El

Post by Big El »

crueface1 wrote:
Hippopotamus wrote:
Díky
Je sice pravda,že mm hodně zápasů,ale hráče nasazuji i podle fyzičky a tu moc neždímam...většinou pod 85-80 nejdu...Fakt mne dojdme,když je hráč odpočatý,fyzičku má 100,jde do zápasu a pak má popis zranění: únavová zlomenina :roll:
Agresivita nastavená do zápasu tedy nemá vliv na zranění?

Pokud jde o tu agre - kdesi jsem tu informaci slyšel, ale myslím, že to rozhodně není ověřené. Osobně mám vysledované něco jiného. Je to jen dojem - není to podložené ani čísly, ale:

:arrow: Pokud jsem hrál 4-5 zápasů denně, pak se mi marodka plnila naprosto strašlivě
:arrow: Pokud jsem poněkud ubral v počtu zápasů a měl tak 3-4 denně, tak jsem měl zraněných výrazně méně

plus dále může pomoci:

:arrow: Zkontrolovat sesternu, jestli tam není nějaká krásná sestřička
:arrow: Nestačí jen zastřelit fyzio. Musíš ho popravit před zraky jeho nástupce. Já takhle prozkoušel hrozně moc fyzioterapeutů - nakonec se mi nejvíc osvědčili Číňani :P Jo a samozřejmě musí být fyzio na 100%, ale to je snad jasné...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

crueface1 wrote:Agresivita nastavená do zápasu tedy nemá vliv na zranění?
Asi to bude náhoda, ale všimol som si , že keď dávam agresivitu okolo 100 (súčet rozhodcu a nastavenej agr), tak mávam najmenej zranených (samozrejme, tých 100 v bezvýznamných priat.zápasoch, kde o nič nejde, ale tých ja mám väčšinu). Už som viackrát skúšal hrávať s agr 0, ale vždy to dopadlo veľmi zle, čo sa týka zranených hráčov...
Aby som to zhrnul, podľa mňa agresivita vplyv nemá na zranenia. Inak, tých 80-85% je už dosť nízka fyzička ;-)
...new beginning...

crueface1

Post by crueface1 »

ok,fajn,díky za info :wink:

Co se týká sesterny,tak hezký sestřičky,jak jsem zde kdesi psal,jsem přesunul na jiné posty a najmul jsem starý,sotva chodící sestry :mrgreen:
Zápasů hraji max. 4 za den,ale hráče střídám (mám jich 35) ... takže asi jako první na tréninku zastřelím fyzioterapeuta a zkusím jinýho.. :roll:
Image
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

Hippopotamus wrote:
crueface1 wrote:Agresivita nastavená do zápasu tedy nemá vliv na zranění?
Asi to bude náhoda, ale všimol som si , že keď dávam agresivitu okolo 100 (súčet rozhodcu a nastavenej agr), tak mávam najmenej zranených (samozrejme, tých 100 v bezvýznamných priat.zápasoch, kde o nič nejde, ale tých ja mám väčšinu). Už som viackrát skúšal hrávať s agr 0, ale vždy to dopadlo veľmi zle, čo sa týka zranených hráčov...
Aby som to zhrnul, podľa mňa agresivita vplyv nemá na zranenia. Inak, tých 80-85% je už dosť nízka fyzička ;-)
U mne zase nepozoruji nějakou výraznou souvislost s fyzičkou. Tuhle sezonu vypouštím SP ligu a tak ji hrají nevytrénovaní mladíci s nulovou energií nebo naopak přestárlíci, takže se u dost hráčů dlouhodobě fyzička pohybuje i pod 20%. A zranění těchto hráčů téměř nulová.
Možná u mne platí onen postřeh o počtech zápasů - minulou sezonu jsem odehrál 4,2 zápasu za hrací den a marodka byla hodně hodně plná. Tuhle sezonu hraju tak o zápas méně a zranění mě tolik nesužují...
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
Hadis

Post by Hadis »

Hippopotamus wrote: 15% (nielen skúseností, ale aj akejkoľvek inej vlastnostni s výnimkou hlavných a skrytej, kde je to 7,5%)
OK díky, takže by měl mít dle tohoto výpočtu celkové hodnocení 95%, při dosažení 100% zkušenosti :)
AC Had Bozak

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”