palo wrote:dyť on se těší,akorát nás chce nasrat...maybach wrote: Jinak ja bych se těšil mít jen CB nebo CM, po tom je vždy poptávka.
na FB všechny nasírá jak tahá sumce místo kaprů a tady CB místo SW

Moderator: Czech Moderators
palo wrote:dyť on se těší,akorát nás chce nasrat...maybach wrote: Jinak ja bych se těšil mít jen CB nebo CM, po tom je vždy poptávka.
na FB všechny nasírá jak tahá sumce místo kaprů a tady CB místo SW
Normálny dnešný nákupps2512 wrote:2 Črv 2016 - € 9.000.000,00 Cena za nákup hráče (cena byla 9000000 euro, prémie za podpis byla 0 euro)
vyhodit takový prachy za hráče co bude mít takový výkon![]()
http://prntscr.com/bbjjqn
Nevim kdo byl v historii, ale ted je to asi pravy utocnik Haly Madrit s 96% hodnocenim.Juros89 wrote:Zajímalo by mě, kdo je nejlepší hráč SP všech dob. Víte o některém hráči týmu, který je nejlepší, kolik je maximální výkon?
Zeze DalloJuros89 wrote:Zajímalo by mě, kdo je nejlepší hráč SP všech dob. Víte o některém hráči týmu, který je nejlepší, kolik je maximální výkon?
To je len skupina (sú v nej 4 tímy), takže sa z toho ešte môže dostať. A odveta nemusí byť teda formalitou, ak dobre nastavíšpalo wrote:dnešní odveta už bude formalitou...
jsem myslel že je to vyřazovák,když bude hned odveta...Hippopotamus wrote:To je len skupina (sú v nej 4 tímy), takže sa z toho ešte môže dostať. A odveta nemusí byť teda formalitou, ak dobre nastavíšpalo wrote:dnešní odveta už bude formalitou...
palo wrote:jsem myslel že je to vyřazovák,když bude hned odveta...Hippopotamus wrote:To je len skupina (sú v nej 4 tímy), takže sa z toho ešte môže dostať. A odveta nemusí byť teda formalitou, ak dobre nastavíšpalo wrote:dnešní odveta už bude formalitou...
koster už si to přebral
A v pripade rovnosti bodov budes prvy ty, kedze mas lepsie vzajomne zapasy - resp dal si vonku viac golovkoster wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Jde o ho.no
A včera jsem vyhrál, takže jsme srovnaní na čele skupiny s 9 body