Mal mať kto? Na nikoho konkrétneho si sa nepýtalHadis wrote:OK díky, takže by měl mít dle tohoto výpočtu celkové hodnocení 95%, při dosažení 100% zkušenostiHippopotamus wrote: 15% (nielen skúseností, ale aj akejkoľvek inej vlastnostni s výnimkou hlavných a skrytej, kde je to 7,5%)
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
- 
				Hippopotamus
 - Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
- 
				crueface1

No,je fakt,že taky vypouštím ligu a taky hrají mladíci,ale jejich fyzička je min. okolo 70 a taky nejsou nějak postiženi zraněními.. Tady se zas ukazuje,jaká je SP alchymietosa_CZ wrote:U mne zase nepozoruji nějakou výraznou souvislost s fyzičkou. Tuhle sezonu vypouštím SP ligu a tak ji hrají nevytrénovaní mladíci s nulovou energií nebo naopak přestárlíci, takže se u dost hráčů dlouhodobě fyzička pohybuje i pod 20%. A zranění těchto hráčů téměř nulová.Hippopotamus wrote:Asi to bude náhoda, ale všimol som si , že keď dávam agresivitu okolo 100 (súčet rozhodcu a nastavenej agr), tak mávam najmenej zranených (samozrejme, tých 100 v bezvýznamných priat.zápasoch, kde o nič nejde, ale tých ja mám väčšinu). Už som viackrát skúšal hrávať s agr 0, ale vždy to dopadlo veľmi zle, čo sa týka zranených hráčov...crueface1 wrote:Agresivita nastavená do zápasu tedy nemá vliv na zranění?
Aby som to zhrnul, podľa mňa agresivita vplyv nemá na zranenia. Inak, tých 80-85% je už dosť nízka fyzička
Možná u mne platí onen postřeh o počtech zápasů - minulou sezonu jsem odehrál 4,2 zápasu za hrací den a marodka byla hodně hodně plná. Tuhle sezonu hraju tak o zápas méně a zranění mě tolik nesužují...
FC Crue Olomouc, crueface, F.49 

Relax nade vše:)

Relax nade vše:)
- 
				Hadis

Tak nějak jsi to trefil, na SPMT mi to něco spočítalo, ale díval jsem se na to, když ještě nebyla hotová enegrie a trochu se pokazila, od těch ostatních skillů.Hippopotamus wrote:Mal mať kto? Na nikoho konkrétneho si sa nepýtalHadis wrote:OK díky, takže by měl mít dle tohoto výpočtu celkové hodnocení 95%, při dosažení 100% zkušenostiHippopotamus wrote: 15% (nielen skúseností, ale aj akejkoľvek inej vlastnostni s výnimkou hlavných a skrytej, kde je to 7,5%)Ale ako pozerám tvoj tím, asi narážaš na RB Alvareza - ak hovoríš o ňom, neviem presne, akú ma skrytú, teoreticky môže mať len 94%, ale najskôr bude mať 95%. Ak máš SPMT, zistíš to hneď
skrytá je někde taky kolem 90%...
Takže 94% je tutovka, 95% sen
Já si to ale chtěl ověřit i u takto chytrých kluků, jako jsi třeba ty
AC Had Bozak
						- 
				PaToM

Nie som si istý, ale tuším som niekde videl, že mladí hráči majú menšiu náchylnosť na zranenia...crueface1 wrote:No,je fakt,že taky vypouštím ligu a taky hrají mladíci,ale jejich fyzička je min. okolo 70 a taky nejsou nějak postiženi zraněními.. Tady se zas ukazuje,jaká je SP alchymie
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
						_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
- 
				Hippopotamus

Pozri Alvarezovi, akú skrytú mu ukazuje SPMT. Ak má teraz všetko na maxe, tak musí mať skrytú aspoň 98.75, aby mal hodnotenie 95%, takže, ak SPMT ukazuje 99-100%, budem mať 95, ak 98.5 a menej, bude mať 94Hadis wrote:Tak nějak jsi to trefil, na SPMT mi to něco spočítalo, ale díval jsem se na to, když ještě nebyla hotová enegrie a trochu se pokazila, od těch ostatních skillů.
...new beginning...
Ahoj, do ted jsme pouzival IE, protoze jsme mel strarej kompl a mozila by ho moc zatezovala.
Ted mam novy kompl a pouzivam uz mozilu.
Ale k veci... kdyz pouzivam mozilu, tak se mi nezobrazuje u treninku cervene co je vytrenovany. To znamena ze mam vse cerny.
Neni neco co bych si nainstaloval, aby mozila zobrazovala vse jak ma?
Diky

Ale k veci... kdyz pouzivam mozilu, tak se mi nezobrazuje u treninku cervene co je vytrenovany. To znamena ze mam vse cerny.
Diky
Skryta mirne kolisa, takze se muze pohybovat tak i onak, podle jak zrovna padne.Hippopotamus wrote:Pozri Alvarezovi, akú skrytú mu ukazuje SPMT. Ak má teraz všetko na maxe, tak musí mať skrytú aspoň 98.75, aby mal hodnotenie 95%, takže, ak SPMT ukazuje 99-100%, budem mať 95, ak 98.5 a menej, bude mať 94Hadis wrote:Tak nějak jsi to trefil, na SPMT mi to něco spočítalo, ale díval jsem se na to, když ještě nebyla hotová enegrie a trochu se pokazila, od těch ostatních skillů.
Na ceste do propadliste dejin.
Dawer24 wrote:Ahoj, do ted jsme pouzival IE, protoze jsme mel strarej kompl a mozila by ho moc zatezovala.
Diky
Používej google chrom. A co se týče toho IE - je to blbost, IE právě víc zatěžuje PC
FC Power
sovajs
E. 63
Velký rozprodej...
						sovajs
E. 63
Velký rozprodej...
- 
				Hippopotamus

Lenže on má toho hráča od začiatku a SPMT ti postupne vypočíta presnú skrytú, keď sa pravidelne loguješ (vypočítaš si to aj sám, keby si toho hráča dlhšie sledoval...)acskncl wrote:Skryta mirne kolisa, takze se muze pohybovat tak i onak, podle jak zrovna padne.Hippopotamus wrote:Pozri Alvarezovi, akú skrytú mu ukazuje SPMT. Ak má teraz všetko na maxe, tak musí mať skrytú aspoň 98.75, aby mal hodnotenie 95%, takže, ak SPMT ukazuje 99-100%, budem mať 95, ak 98.5 a menej, bude mať 94Hadis wrote:Tak nějak jsi to trefil, na SPMT mi to něco spočítalo, ale díval jsem se na to, když ještě nebyla hotová enegrie a trochu se pokazila, od těch ostatních skillů.
Preto sa ho pýtam, čo mu ukazuje SPMT, keďže aktuálna skrytá - 100,5 nemá z tohto pohľadu žiadnu vypovediacu hodnotu.
...new beginning...
[/quote]
Pozri Alvarezovi, akú skrytú mu ukazuje SPMT. Ak má teraz všetko na maxe, tak musí mať skrytú aspoň 98.75, aby mal hodnotenie 95%, takže, ak SPMT ukazuje 99-100%, budem mať 95, ak 98.5 a menej, bude mať 94
[/quote]
Skryta mirne kolisa, takze se muze pohybovat tak i onak, podle jak zrovna padne.[/quote]
Lenže on má toho hráča od začiatku a SPMT ti postupne vypočíta presnú skrytú, keď sa pravidelne loguješ (vypočítaš si to aj sám, keby si toho hráča dlhšie sledoval...)
[/quote]
Pocitat sem to linej a nikdy me to netrapilo. Ale vim ze me u hracu proste skryta mirne kolisa a hrac co je na hrane vykonu mezi dvema cisli pri 100/100/100 zahraje bud sme max, nebo ne kdyz se mu skryta hne dolu(za predpokladu, ze nema spadlej zadnej skyll)

Pozri Alvarezovi, akú skrytú mu ukazuje SPMT. Ak má teraz všetko na maxe, tak musí mať skrytú aspoň 98.75, aby mal hodnotenie 95%, takže, ak SPMT ukazuje 99-100%, budem mať 95, ak 98.5 a menej, bude mať 94
Skryta mirne kolisa, takze se muze pohybovat tak i onak, podle jak zrovna padne.[/quote]
Lenže on má toho hráča od začiatku a SPMT ti postupne vypočíta presnú skrytú, keď sa pravidelne loguješ (vypočítaš si to aj sám, keby si toho hráča dlhšie sledoval...)
Pocitat sem to linej a nikdy me to netrapilo. Ale vim ze me u hracu proste skryta mirne kolisa a hrac co je na hrane vykonu mezi dvema cisli pri 100/100/100 zahraje bud sme max, nebo ne kdyz se mu skryta hne dolu(za predpokladu, ze nema spadlej zadnej skyll)
						- 
				Hadis

SPMT mě nejede, píše to cosi o neznámé chybě - mám zaslat přihlašovací soubor na nějakej e-amil, na což seru. 
Ono je celkem jedno, jestli bude mít 94, nebo 95%, já spíš řeším, zda-li ho prodat a pokud ano, tak za kolik

Jo a Socka taky nejede....

Ono je celkem jedno, jestli bude mít 94, nebo 95%, já spíš řeším, zda-li ho prodat a pokud ano, tak za kolik
AC Had Bozak
						- 
				pupajdi13

to je jediný,co jsem do dnešního dne nepochopil a asi nikdy nepochopím.Hadis wrote:
Neustále se dokola opakující problémy na servru , který je "ZAHLCEN" 17 tisíci manažery.
Chraň nás ruka páně , aby se někde nestal znovu takový boom , jako tehdy v česku a číslo nestouplo na 30-40 tisíc manažerů , to by byla naše smrt .
"vyborny" kdyz si chci zkontrolovat sestavu na zitra(diky bohu mam nastaveno) tak me to pise
* ERROR in query *

a do jinejch sestav se dostanu, jen do te nejdulizitejsi ne....

* ERROR in query *
						- 
				Ataner

Sakra proč mi nejde nastavit liga.. 

Píše mi to ..* ERROR in query *
Co je sakra..

Píše mi to ..* ERROR in query *
Co je sakra..
JPD - B.3
						- 
				Hippopotamus

Tak to sme za vodouSjarel wrote:The database server crashed during the 18h simulation, we're trying to fix it asap.Hadis, pupajdi13, acskncl, Ataner wrote:...SP už ZASE nefunguje...
					Last edited by Hippopotamus on Mon Jan 03, 2011 8:06 pm, edited 1 time in total.

...new beginning...