Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Hippopotamus »

Hadis wrote:
Hippopotamus wrote: 15% (nielen skúseností, ale aj akejkoľvek inej vlastnostni s výnimkou hlavných a skrytej, kde je to 7,5%)
OK díky, takže by měl mít dle tohoto výpočtu celkové hodnocení 95%, při dosažení 100% zkušenosti :)
Mal mať kto? Na nikoho konkrétneho si sa nepýtal ;-) Ale ako pozerám tvoj tím, asi narážaš na RB Alvareza - ak hovoríš o ňom, neviem presne, akú ma skrytú, teoreticky môže mať len 94%, ale najskôr bude mať 95%. Ak máš SPMT, zistíš to hneď :-)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
crueface1

Post by crueface1 »

tosa_CZ wrote:
Hippopotamus wrote:
crueface1 wrote:Agresivita nastavená do zápasu tedy nemá vliv na zranění?
Asi to bude náhoda, ale všimol som si , že keď dávam agresivitu okolo 100 (súčet rozhodcu a nastavenej agr), tak mávam najmenej zranených (samozrejme, tých 100 v bezvýznamných priat.zápasoch, kde o nič nejde, ale tých ja mám väčšinu). Už som viackrát skúšal hrávať s agr 0, ale vždy to dopadlo veľmi zle, čo sa týka zranených hráčov...
Aby som to zhrnul, podľa mňa agresivita vplyv nemá na zranenia. Inak, tých 80-85% je už dosť nízka fyzička ;-)
U mne zase nepozoruji nějakou výraznou souvislost s fyzičkou. Tuhle sezonu vypouštím SP ligu a tak ji hrají nevytrénovaní mladíci s nulovou energií nebo naopak přestárlíci, takže se u dost hráčů dlouhodobě fyzička pohybuje i pod 20%. A zranění těchto hráčů téměř nulová.
Možná u mne platí onen postřeh o počtech zápasů - minulou sezonu jsem odehrál 4,2 zápasu za hrací den a marodka byla hodně hodně plná. Tuhle sezonu hraju tak o zápas méně a zranění mě tolik nesužují...
No,je fakt,že taky vypouštím ligu a taky hrají mladíci,ale jejich fyzička je min. okolo 70 a taky nejsou nějak postiženi zraněními.. Tady se zas ukazuje,jaká je SP alchymie :mrgreen:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
Hadis

Post by Hadis »

Hippopotamus wrote:
Hadis wrote:
Hippopotamus wrote: 15% (nielen skúseností, ale aj akejkoľvek inej vlastnostni s výnimkou hlavných a skrytej, kde je to 7,5%)
OK díky, takže by měl mít dle tohoto výpočtu celkové hodnocení 95%, při dosažení 100% zkušenosti :)
Mal mať kto? Na nikoho konkrétneho si sa nepýtal ;-) Ale ako pozerám tvoj tím, asi narážaš na RB Alvareza - ak hovoríš o ňom, neviem presne, akú ma skrytú, teoreticky môže mať len 94%, ale najskôr bude mať 95%. Ak máš SPMT, zistíš to hneď :-)
Tak nějak jsi to trefil, na SPMT mi to něco spočítalo, ale díval jsem se na to, když ještě nebyla hotová enegrie a trochu se pokazila, od těch ostatních skillů.
skrytá je někde taky kolem 90%...
Takže 94% je tutovka, 95% sen :)

Já si to ale chtěl ověřit i u takto chytrých kluků, jako jsi třeba ty :)
AC Had Bozak

PaToM

Post by PaToM »

crueface1 wrote:No,je fakt,že taky vypouštím ligu a taky hrají mladíci,ale jejich fyzička je min. okolo 70 a taky nejsou nějak postiženi zraněními.. Tady se zas ukazuje,jaká je SP alchymie :mrgreen:
Nie som si istý, ale tuším som niekde videl, že mladí hráči majú menšiu náchylnosť na zranenia...
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Hadis wrote:Tak nějak jsi to trefil, na SPMT mi to něco spočítalo, ale díval jsem se na to, když ještě nebyla hotová enegrie a trochu se pokazila, od těch ostatních skillů.

Pozri Alvarezovi, akú skrytú mu ukazuje SPMT. Ak má teraz všetko na maxe, tak musí mať skrytú aspoň 98.75, aby mal hodnotenie 95%, takže, ak SPMT ukazuje 99-100%, budem mať 95, ak 98.5 a menej, bude mať 94 :-)
...new beginning...

Dawer24
Coach

Post by Dawer24 »

Ahoj, do ted jsme pouzival IE, protoze jsme mel strarej kompl a mozila by ho moc zatezovala.
Ted mam novy kompl a pouzivam uz mozilu.

Ale k veci... kdyz pouzivam mozilu, tak se mi nezobrazuje u treninku cervene co je vytrenovany. To znamena ze mam vse cerny.

Neni neco co bych si nainstaloval, aby mozila zobrazovala vse jak ma?

Diky
acskncl

Post by acskncl »

Hippopotamus wrote:
Hadis wrote:Tak nějak jsi to trefil, na SPMT mi to něco spočítalo, ale díval jsem se na to, když ještě nebyla hotová enegrie a trochu se pokazila, od těch ostatních skillů.

Pozri Alvarezovi, akú skrytú mu ukazuje SPMT. Ak má teraz všetko na maxe, tak musí mať skrytú aspoň 98.75, aby mal hodnotenie 95%, takže, ak SPMT ukazuje 99-100%, budem mať 95, ak 98.5 a menej, bude mať 94 :-)
Skryta mirne kolisa, takze se muze pohybovat tak i onak, podle jak zrovna padne.
Na ceste do propadliste dejin.
sovajs
Team President

Post by sovajs »

Dawer24 wrote:Ahoj, do ted jsme pouzival IE, protoze jsme mel strarej kompl a mozila by ho moc zatezovala.
Ted mam novy kompl a pouzivam uz mozilu.

Ale k veci... kdyz pouzivam mozilu, tak se mi nezobrazuje u treninku cervene co je vytrenovany. To znamena ze mam vse cerny.

Neni neco co bych si nainstaloval, aby mozila zobrazovala vse jak ma?

Diky

Používej google chrom. A co se týče toho IE - je to blbost, IE právě víc zatěžuje PC :wink:
FC Power
sovajs
E. 63

Velký rozprodej...
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

acskncl wrote:
Hippopotamus wrote:

Skryta mirne kolisa, takze se muze pohybovat tak i onak, podle jak zrovna padne.
Lenže on má toho hráča od začiatku a SPMT ti postupne vypočíta presnú skrytú, keď sa pravidelne loguješ (vypočítaš si to aj sám, keby si toho hráča dlhšie sledoval...) :-)
Preto sa ho pýtam, čo mu ukazuje SPMT, keďže aktuálna skrytá - 100,5 nemá z tohto pohľadu žiadnu vypovediacu hodnotu.
...new beginning...

acskncl

Post by acskncl »

Já si to ale chtěl ověřit i u takto chytrých kluků, jako jsi třeba ty :)[/quote]
Pozri Alvarezovi, akú skrytú mu ukazuje SPMT. Ak má teraz všetko na maxe, tak musí mať skrytú aspoň 98.75, aby mal hodnotenie 95%, takže, ak SPMT ukazuje 99-100%, budem mať 95, ak 98.5 a menej, bude mať 94 :-)[/quote]

Skryta mirne kolisa, takze se muze pohybovat tak i onak, podle jak zrovna padne.[/quote]
Lenže on má toho hráča od začiatku a SPMT ti postupne vypočíta presnú skrytú, keď sa pravidelne loguješ (vypočítaš si to aj sám, keby si toho hráča dlhšie sledoval...) :-)[/quote]

Pocitat sem to linej a nikdy me to netrapilo. Ale vim ze me u hracu proste skryta mirne kolisa a hrac co je na hrane vykonu mezi dvema cisli pri 100/100/100 zahraje bud sme max, nebo ne kdyz se mu skryta hne dolu(za predpokladu, ze nema spadlej zadnej skyll)
Hadis

Post by Hadis »

SPMT mě nejede, píše to cosi o neznámé chybě - mám zaslat přihlašovací soubor na nějakej e-amil, na což seru.

Ono je celkem jedno, jestli bude mít 94, nebo 95%, já spíš řeším, zda-li ho prodat a pokud ano, tak za kolik :mrgreen:

Jo a Socka taky nejede....
AC Had Bozak

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hadis wrote:
Jo a Socka taky nejede....
to je jediný,co jsem do dnešního dne nepochopil a asi nikdy nepochopím.

Neustále se dokola opakující problémy na servru , který je "ZAHLCEN" 17 tisíci manažery. :shock:

Chraň nás ruka páně , aby se někde nestal znovu takový boom , jako tehdy v česku a číslo nestouplo na 30-40 tisíc manažerů , to by byla naše smrt .
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
acskncl

Post by acskncl »

"vyborny" kdyz si chci zkontrolovat sestavu na zitra(diky bohu mam nastaveno) tak me to pise
* ERROR in query * :roll: :roll: a do jinejch sestav se dostanu, jen do te nejdulizitejsi ne....
Ataner

Post by Ataner »

Sakra proč mi nejde nastavit liga.. :shock:
Píše mi to ..* ERROR in query *
Co je sakra.. :?:
JPD - B.3
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Sjarel wrote:
Hadis, pupajdi13, acskncl, Ataner wrote:...SP už ZASE nefunguje...
The database server crashed during the 18h simulation, we're trying to fix it asap.
Tak to sme za vodou :mrgreen:
Last edited by Hippopotamus on Mon Jan 03, 2011 8:06 pm, edited 1 time in total.
...new beginning...

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”