Kam ten SP spěje...

Moderator: Czech Moderators
Myslím, že je chybou tvorca hry, že nedokáže stopnúť toho Rumuna. Dosť trápna situácia, keď sa nejaký éčkar rozhodne dať všetky svoje prachy za hráča a ešte takýmto spôsobom. Možno to znie diskriminačne,ale toto nie je normálne (síce každý má predsa právo si kúpiť hráča, keď má o neho záujem a má na neho prachy, ale všetko by malo mať svoje hranice a v tomto prípade už boli podľa mňa prekročené).malantajari wrote:Magická hranice 200 milionů za hráče padla: http://www.soccerproject.com/transfer_b ... d=29371651
Kam ten SP spěje...
Podle mne by SP měl projít rozsáhlou aktualizací, na jedné straně směšné prize money za titul v divizi, na straně druhé až trapný bulharsko - rumunský souboj o to, kdo bude "králem" přestupového trhu, respektive kam až jsou někteří manažeři ochotni zajít...Hippopotamus wrote:Myslím, že je chybou tvorca hry, že nedokáže stopnúť toho Rumuna. Dosť trápna situácia, keď sa nejaký éčkar rozhodne dať všetky svoje prachy za hráča a ešte takýmto spôsobom. Možno to znie diskriminačne,ale nie toto nie je normálne (síce každý má predsa právo si kúpiť hráča, keď má o neho záujem a má na neho prachy, ale všetko by malo mať svoje hranice a v tomto prípade už boli podľa mňa prekročené).malantajari wrote:Magická hranice 200 milionů za hráče padla: http://www.soccerproject.com/transfer_b ... d=29371651
Kam ten SP spěje...
Úlet to je hlavně od toho rumuna, při pohledu na jeho soupisku, za tyhle ceny tým nevybudujemalantajari wrote:Magická hranice 200 milionů za hráče padla: http://www.soccerproject.com/transfer_b ... d=29371651
Kam ten SP spěje...
To si děláš prdel, ne? Já jsem průměrný manažer, hraji 11 let a na kontě mám: € 2.454.035,00. Kuwa, tak kde je chyba? Ty vole, já mít na kontě 800M, tak jsem king v Áčku...roofer wrote:No 221M za 1 hrace to uz je silenost , by me celkem zajimalo,kolik ma na konte prumerny manazer hrajice rekneme 5+let, ja nejsem velky obchodnik,hraju 10let a mam aktualne na konte kolem 800M,jak tak koukam na ceny hracu na trhu, tak si pripadam jak chudej pribuznej
Aha tak se omlouvam,ze jsem tu zverejnil ty finance,myslel jsem , ze kolem 500M tu ma kde kdo na kontemalantajari wrote:To si děláš prdel, ne? Já jsem průměrný manažer, hraji 11 let a na kontě mám: € 2.454.035,00. Kuwa, tak kde je chyba? Ty vole, já mít na kontě 800M, tak jsem king v Áčku...roofer wrote:No 221M za 1 hrace to uz je silenost , by me celkem zajimalo,kolik ma na konte prumerny manazer hrajice rekneme 5+let, ja nejsem velky obchodnik,hraju 10let a mam aktualne na konte kolem 800M,jak tak koukam na ceny hracu na trhu, tak si pripadam jak chudej pribuznej
Jo pupčo vítej v džungli fotbalových transferů...pupajdi13 wrote:22 Čnc 2017 + € 43.553.000,00 Příjem za prodej hráče (musíme zaplatit 1347000 Euro agentovi hráče
Tak se mi podařilo prodat svého juniora za 44,9M .....ale ta částka agentovi (1,35M) to je hodně slušná petarda![]()
Nikdy jsme tyhle platby moc neřešil,protože se mě nějaké vyšší transfery moc netýkaly,ale tohle mě ted teda bouchlo do očí.
Jen počkej až se dotrénují, jak Tě budou v 80-ti letech prohánět...