Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Fakt že jo..zyp wrote:Super, konečně někdo přišel se stránkou, která fungujePeWe wrote:Par prispevku zpet jsem nenasel ze by tenhle odkaz nekdo nahodil , ale tohle jede a tudiz davam v plac http://strider.soccerproject.com/spnewl_start.php ..

Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
léblík wrote:Fakt že jo..zyp wrote:Super, konečně někdo přišel se stránkou, která fungujePeWe wrote:Par prispevku zpet jsem nenasel ze by tenhle odkaz nekdo nahodil , ale tohle jede a tudiz davam v plac http://strider.soccerproject.com/spnewl_start.php ..
PeWe - díky za tip

Strider běhá výborně!
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Musime si pomahat , uz delsi dobu mam 3 nahradni odkazy kdyz hlavni nejede. Akorat tenhle jediny jede
Tým FC Creepers snažící se udržet zuby,nehty v divizi C1
-
Dakujem uz som zacinal byt v beznadejiPeWe wrote:Par prispevku zpet jsem nenasel ze by tenhle odkaz nekdo nahodil , ale tohle jede a tudiz davam v plac http://strider.soccerproject.com/spnewl_start.php ..

Takze nastastie vsetko dopadlo dobre ligovy zapas som vyhral aj ked sa mi zda ze mi to zobralo prilis vela fyzicky. Kvoli vsetkym tymto udalostiam nariadujem mojmu tymu zajtra volno, ktore je zakaz porusit

Last edited by MilanSLOVAKIA on Tue Jan 04, 2011 12:17 pm, edited 1 time in total.
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
Nevím jak kdo jinej, ale já už půl hodiny funguju na normálním odkazu. Někdy před 10 h se to seklo, pak jak vidím nešlo, ale než jsem našla různě poschovávané náhradní odkazy, tak už to začlo běhat. Jinak ač v lize hraju už jen o čest, tak zkušenost říká mít nastaveno orientačně na aspoň 3-4 dny dopředu.
-
Tak moje bilance 3 utkání při zmrazení účtu :
v 22:00 výhra
ráno v lize - výhra
turnaj v 10:00 - výhra.
Jediný, co jsem neměl nastavený je ranní turnaj, tam jsem chtěl poslat ty, co nehráli ligu, ale holt to nevyšlo, jdou do dalšího turnaje na PSko....
Čtvrteční liga už pro jistotu taktéž nastavena
v 22:00 výhra
ráno v lize - výhra
turnaj v 10:00 - výhra.
Jediný, co jsem neměl nastavený je ranní turnaj, tam jsem chtěl poslat ty, co nehráli ligu, ale holt to nevyšlo, jdou do dalšího turnaje na PSko....
Čtvrteční liga už pro jistotu taktéž nastavena

AC Had Bozak
-
Díky dnešním problémům, jsem místo očekávané a připravované prohry v lize vyhrál a místo očekávané a připravované výhry ve finále soukromého turnaje prohrál...

FC Žďár nad Sázavou - D.22
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
No, aspoň že v herních ozmáneních se o tom problému zmiňují, navíc je tam omluva.... i tak si ale dokážu představit že některé manžery to hodně namíchlo. Mě ale zas tak ne (tedy až po zklidnění emocí
) neb ten tur v 10h bych nedal ani s B.týmem, který měl nastoupit....

-
Už si sa to minule pýtal, nie? Ako to presne SPMT počíta, tu asi nikto presne nevie, možno tak tvorca toho programu, avšak nie je podstatné, ako to počíta, ale do akej miery sa dá na tie predpovede spoľahnúť (z mojich skúseností je to bieda). A napokon, načo ti je vedieť, kedy bude naplno, však keď bude, tak to uvidíšdann11 wrote:ako to rata sa na SPMT TO AKO DLHO TRVA KYM hrac sa dotrenuje naplno

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Nečetl sem to všechno co tu bylo napsáno ale cca 5stran mluví za vše -
SP NENÍ VŠECHNO
pamatujte na to...

pamatujte na to...
FC Power
sovajs
E. 63
Velký rozprodej...
sovajs
E. 63
Velký rozprodej...
-
Nejde o to, že sme na chvíľu nemali prístup na SP a že by sme z toho hneď dostávali záchvaty, ale naštve to, keď si plánuješ zostavy na každý jeden zápas a potom spadne server a 2-3 "neukontrolované" zápasy (a najmä ligový je veľmi podstatný) sú najmä tesne pred dôležitým zápasom fatálne. Možno si mal na mysli to, že prehra na SP neznamená nič... jasné, veď aj SP ako také je len hra, ale keď už sa s tou hrou vžiješ je to niečo iné (i keď stále nie podstatné oproti iným životným hodnotám). V spojení so zdravou súťaživosťou prezentovanou tu na fóre v komunite reálnych ľudí (hoci prezentujúcich sa virtuálne) to už istú hodnotu má, a preto nás to štve a prehry mrzia.sovajs wrote:Nečetl sem to všechno co tu bylo napsáno ale cca 5stran mluví za vše -
![]()
SP NENÍ VŠECHNO
![]()
![]()
pamatujte na to...
To ja len tak, aby si si nemyslel, že všetci sme tu na SP závislí a kvôli prehre po výpadku serveru sa nejdeme hneď vešať...

Last edited by PaToM on Tue Jan 04, 2011 9:12 pm, edited 1 time in total.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
Prohrál jsem zápas, to je OK, na to jsem byl připravenej. Ale kvůli vypršení smlouvy, kterou jsem nemohl prodloužit, mi dneska odešlo 20leté LB s výkonem 66, nebo 67... Já se na to vykašlu...
Vím, že nemám tak šetřit a nenechávat to na poslední den, ale i tak se cítím poškozen...

Vím, že nemám tak šetřit a nenechávat to na poslední den, ale i tak se cítím poškozen...

Netris->Hell Riders->E.21
-
uprimne ta lutujem na tvojom mieste by som sa tak tiez citil mne sa to stalo ale kvoli mojej chybeNetris1 wrote:Prohrál jsem zápas, to je OK, na to jsem byl připravenej. Ale kvůli vypršení smlouvy, kterou jsem nemohl prodloužit, mi dneska odešlo 20leté LB s výkonem 66, nebo 67... Já se na to vykašlu...![]()

Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón