Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Post by PaTTTTrick »

lotky wrote:Ovlivòuje odchod hráèe na volenj pøestup náladu v týmu? Já se nìkde doèet, že ne, ale teï to nemùžu najít a tak nevim, jestli se náhodou nejedná o halucinace... :lol:
co to je volny prestup?

pokud ho prodas, klesne nalada v tymu
pokud ho propustis, neklesne
kdyz Ti odejde do duchodu, neklesne
kdyz mu vyprsi smlouva, neklesne (toto si jen myslim, nemam overene)

jina varianta podle me nemuze nastat (i kdybys ho prodal zadarmo, tak Ti klesne, ale alespon myslim)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
lotky
Team President

Post by lotky »

PaTTTTrick wrote: co to je volny prestup?

pokud ho prodas, klesne nalada v tymu
pokud ho propustis, neklesne
kdyz Ti odejde do duchodu, neklesne
kdyz mu vyprsi smlouva, neklesne (toto si jen myslim, nemam overene)

jina varianta podle me nemuze nastat (i kdybys ho prodal zadarmo, tak Ti klesne, ale alespon myslim)
No myslel sem ho nabídnout na trh zdarma... :) A nìjak sem si to dal dokromady s propuštìnim no. :) Tak dobrý, mìl sem halucinace :D
dík
Dalighost
Team Board Member

Post by Dalighost »

Kdy je tak zhruba idelani zacit s rozsirovanim stadionu? V soucasne chvili mam neco malo pres 6000 fanousku a zda se mi zbytecne rozsirovat tribuny, kdyz stejne domaci zapasy nevyprodam (cena listku 18 euro - prumerna navsteva 3600).

Jsou tyhle slabe navstevy dany pomerem listku (pro domaci a hosty), nebo proste lidi nechtej chodit? :) (SPMT mi pri techto podminkach udava cca 5800 platicich divaku) - a to uz by jedna sikovna tribunka za hrich stala.
Image

Dalighost
FC Carlisle - G.381
winters
Team President

Post by winters »

Dalighost wrote:Kdy je tak zhruba idelani zacit s rozsirovanim stadionu? V soucasne chvili mam neco malo pres 6000 fanousku a zda se mi zbytecne rozsirovat tribuny, kdyz stejne domaci zapasy nevyprodam (cena listku 18 euro - prumerna navsteva 3600).

Jsou tyhle slabe navstevy dany pomerem listku (pro domaci a hosty), nebo proste lidi nechtej chodit? :) (SPMT mi pri techto podminkach udava cca 5800 platicich divaku) - a to uz by jedna sikovna tribunka za hrich stala.
Velký vliv na návštìvnost má napøíklad poèasí. To jestli bude sluneèno nebo bude pršet ovšem nelze pøed zápasem nikde ovìøit ani pøedvídat. Otázka štìstí.

Zato postavení svého soupeøe v ligové tabulce si už ovìøit mùžeš. Pokud totiž hraješ napøíklad s lídrem, pøijde pøi stejné výši vstupného na zápas vìtší poèet divákù než na bitvu s týmem bojujícím o záchranu. Pokud máš hodnì vlastních fandù a relativnì malý stadión je postavení soupeøe v tabulce ještì dùležitìjší. Pøi vyprodaném stadionu a rùzných soupeøích mùže být zisk ze vstupného pokaždé jiný a rozdíly mohou být v desítkách tisíc (za pøedpokladu, že operativnì zmìníš výši vstupného)

Pokud chceš naplnit svùj stadión, sniž cenu lístkù. Pøijde víc lidí a možná i lépe vydìláš. Ideální pro balanci poèet divákù versus výše vstupného je SPMT.
Image
Dalighost
Team Board Member

Post by Dalighost »

V tom je prave problem co mi vrta hlavou - SPMT mi pri zadani mych podminek (pocet fanousku, spokojenost, pozice soupere v zebricku, cena vstupenek) vyjede vetsinou cislo cca kolem 5.500 platicich divaku. Z toho usuzuji, ze mam-li stadion pro 4000, bude vyprodano. Ale ouha...na zapas prijde 3.600. Napada mne, ze by to mohlo byt pomerem domaci hoste (ze hoste proste neprisli a tech cca 7 % listku se proto neprodalo):)

Chci mit proste jistotu, ze kdyz dostavim jednu tribunu, ze mi nebude na zapasy chodit stale nejakych 3.500 lidi.
Image

Dalighost
FC Carlisle - G.381
katerina
Team President

Post by katerina »

Dalighost wrote:V tom je prave problem co mi vrta hlavou - SPMT mi pri zadani mych podminek (pocet fanousku, spokojenost, pozice soupere v zebricku, cena vstupenek) vyjede vetsinou cislo cca kolem 5.500 platicich divaku. Z toho usuzuji, ze mam-li stadion pro 4000, bude vyprodano. Ale ouha...na zapas prijde 3.600. Napada mne, ze by to mohlo byt pomerem domaci hoste (ze hoste proste neprisli a tech cca 7 % listku se proto neprodalo):)

Chci mit proste jistotu, ze kdyz dostavim jednu tribunu, ze mi nebude na zapasy chodit stale nejakych 3.500 lidi.
a maš dostatek barù, toalet, apod?
Dalighost
Team Board Member

Post by Dalighost »

a maš dostatek barù, toalet, apod?
Pomer toalet k poctu opilych anglickych fanousku je vyhovujici :) Kazdopadne jsem ted chvili sedel nad SPMT a zrejme jsem problem odhalil. Pri horsim pocasi se pocet navstevniku snizuje az od 2.500!! Tim by se propady v navstevnosti v poslednich dvou tydnech vysvetlovaly.
Image

Dalighost
FC Carlisle - G.381
geo75

Post by geo75 »

tak to nevím, asi lokální mrak, já mìl dnes poprvé 7000 míst a hned vyprodáno. :wink: 8)
Macropus Ultras Mania FC

Image
lotky
Team President

Post by lotky »

Dalighost wrote:V tom je prave problem co mi vrta hlavou - SPMT mi pri zadani mych podminek (pocet fanousku, spokojenost, pozice soupere v zebricku, cena vstupenek) vyjede vetsinou cislo cca kolem 5.500 platicich divaku. Z toho usuzuji, ze mam-li stadion pro 4000, bude vyprodano. Ale ouha...na zapas prijde 3.600. Napada mne, ze by to mohlo byt pomerem domaci hoste (ze hoste proste neprisli a tech cca 7 % listku se proto neprodalo):)

Vždy si tam mùžeš vypoèítat, kolik má bejt cena, abys naplnil stadion pøi tvym poètu fanouškù a velikosti stadionu .)
Dalighost
Team Board Member

Post by Dalighost »

V tom je prave ten for, ktery se snazim vysvetlit :) SPMT vyhodi udaj, ktery se od skutecnosti lisi cca o 2000 lidi. Ale vysvetluje se to pocasim, ktere SPMT pocita pro idealni podminky. Uzavreno :wink:
Image

Dalighost
FC Carlisle - G.381
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Dalighost wrote:V tom je prave ten for, ktery se snazim vysvetlit :) SPMT vyhodi udaj, ktery se od skutecnosti lisi cca o 2000 lidi. Ale vysvetluje se to pocasim, ktere SPMT pocita pro idealni podminky. Uzavreno :wink:
SMPT standartne udava cenu listku pro prumerne pocasi.. ale muzes se tam podivat pro ruzne druhy pocasi, a pak bud risknes ze bude hezky a das nejvetsi doporucene vstupne (pro horko) a nebo das ten stred, pripadne si myslis, ze bude prset a das umyslne nizke vstupne :P
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
lotky
Team President

Post by lotky »

Kdy v noèní simulaci pøestupujou hráèi? Pøed utkánim nebo až po nìm? Nastal mi totiž problém s golmanem, jednièka vykartovaná, dvojka se dneska zranila a trojka je na úpøestupový listinì a pokud nikdo bìhem dneška nezvýší nabídku, tak de pryè. A já potøebuju v lize nutnì vyhrát, takže nevim, jesli mám do brány kopnout rovnou SW a nebo toho golmana teda :?
krup72

Post by krup72 »

lotky wrote:Kdy v noèní simulaci pøestupujou hráèi? Pøed utkánim nebo až po nìm? Nastal mi totiž problém s golmanem, jednièka vykartovaná, dvojka se dneska zranila a trojka je na úpøestupový listinì a pokud nikdo bìhem dneška nezvýší nabídku, tak de pryè. A já potøebuju v lize nutnì vyhrát, takže nevim, jesli mám do brány kopnout rovnou SW a nebo toho golmana teda :?
podle mì až po... jinak by to nemìlo logiku... v tom zápase by nemoh hrát ani za tebe ani za novýho majitele...
lotky
Team President

Post by lotky »

krup72 wrote: podle mì až po... jinak by to nemìlo logiku... v tom zápase by nemoh hrát ani za tebe ani za novýho majitele...
jj, to je pravda :) Mùj problém se naštìsdtí vyøešil sám, pøišla vyšší nabídka, tudíž bude na trhu až do páteèní simulace, což mi staèí :)
bretzick
Assistant Manager

Poèet hráèù ??

Post by bretzick »

Nejsem na SP zas až tak nový , ale ptám se8) :

Když mám maximální poèet hráèù - 35 nebo dokonce víc, neohrozí to pøíchod
mojeho dorostence z mládežnického centra.Myslím jako že by mi nepøišel ,protože bych mìl tøeba moc hráèù.Slyšel jsem že to nevadí ,ale rád bych nìjakou oficiální odpovìï.Chci mít co nejvíc hráèù :D
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”