Hippopotamus wrote:Ono to nemá moc spoločného so samotným eSPéčkom, ale: Dnes ráno som si zapol počítač a neviem z akého dôvodu ma nechce prihlásiť cez IE. Stránku normálne načíta, naťukám heslo, dám enter, resp. prihlásiť, a znovu mi vyhodí úvodnú stránku a heslo môžem znovu ťukať a kľudne aj Xkrát za sebou (cez Mozillu, Chrome či Operu mi to ide v pohode). Neviete, čo sa stalo? Včera všetko fungovalo, žiadne zásahy do compu som od vtedy nerobil. Help me, please
Ľudia, pomôžte, poraďte, začínam byť zúfalý
Asi se ti pos...l explorer. Přeinstalovat. Jinak neporadím
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Hippopotamus wrote:Ono to nemá moc spoločného so samotným eSPéčkom, ale: Dnes ráno som si zapol počítač a neviem z akého dôvodu ma nechce prihlásiť cez IE. Stránku normálne načíta, naťukám heslo, dám enter, resp. prihlásiť, a znovu mi vyhodí úvodnú stránku a heslo môžem znovu ťukať a kľudne aj Xkrát za sebou (cez Mozillu, Chrome či Operu mi to ide v pohode). Neviete, čo sa stalo? Včera všetko fungovalo, žiadne zásahy do compu som od vtedy nerobil. Help me, please
Tady je celkem dobrá rada odinstalovat exprorer a nainstalovat si mozilu nebo něco jiného, jelikož explorer je úplně na ...., Sice ho používám protože su na něho zvyklí, ale je to peklo....
Tady je celkem dobrá rada odinstalovat exprorer a nainstalovat si mozilu nebo něco jiného, jelikož explorer je úplně na ...., Sice ho používám protože su na něho zvyklí, ale je to peklo....
Lenže ja mám teraz Mozillu s rozhraním Exploreru a je to úplne super na SP. Splňuje všetky moje požiadavky. A hoci je to určite pomalšie ako Chrome, netrápi ma to, lebo máme aj tak dosť rýchly internet a či sa mi stránka otvorí za 0,1sek. alebo 0,15sek. to mi je už jedno Mimochodom, tým, že mi nejde IE, nejde mi ani to rozhranie ma Mozille... takže skúsim preinštalovať a snáď sa zadarí.
Inak na všetko ostatné používam výhradne Chrome a na sťahovanie Operu.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
ak ma hráč plat 8000 Prémie za víťazstvo 0 a podpisový bonus 0 a keď chcem aby tento hráč mal plat cca 4000 tak koľko by som mal dat bonus aby mi to vyhovovalo
dann11 wrote: ak ma hráč plat 8000 Prémie za víťazstvo 0 a podpisový bonus 0 a keď chcem aby tento hráč mal plat cca 4000 tak koľko by som mal dat bonus aby mi to vyhovovalo
Bonus je cca 2x vyšší ako plat, takže, ak chceš plat 4000, bonus bude cca 8000. Ale ak má ten hráč už teraz plat 8000, počítaj, že pri predĺžení zmluvy bude požadovať sumu podobnú (v prípade, že je precenený, tak o niečo nižšiu), takže ten bonus bude odhadom 12000-16000.
...new beginning...
neni to vic? ja teda nevim, ja penize za podpis smlouvy zasadne nedavam, ale zda se mi malo ze by to co dostane jen jednou za tri sezony bylo jen dvojnasobny nez to co dostava 4krat tejdne...
frankie_doparoma wrote:neni to vic? ja teda nevim, ja penize za podpis smlouvy zasadne nedavam, ale zda se mi malo ze by to co dostane jen jednou za tri sezony bylo jen dvojnasobny nez to co dostava 4krat tejdne...
Lebo som písal o odmene za víťazstvo, ja debil Bonus je cca 100 000 za každú tisícku platu pri 3sezónnej zmluve. Takže, ak hráčovi chce dať plat 4000, zodpovedá tomu bonus cca 400 000 na 3 sezóny. Díky za opravu!
...new beginning...
frankie_doparoma wrote:neni to vic? ja teda nevim, ja penize za podpis smlouvy zasadne nedavam, ale zda se mi malo ze by to co dostane jen jednou za tri sezony bylo jen dvojnasobny nez to co dostava 4krat tejdne...
Lebo som písal o odmene za víťazstvo, ja debil Bonus je cca 100 000 za každú tisícku platu pri 3sezónnej zmluve. Takže, ak hráčovi chce dať plat 4000, zodpovedá tomu bonus cca 400 000 na 3 sezóny. Díky za opravu!
Ľudkovia, aké maximálne vstupné môžem dať, ak chcem usporiadať súkromný turnaj pre 16 závislákov, aby tam mohli ísť aj géčkari (v prípade, že je to nejako obmedzené)? A keby mal byť aj pre háčkarov?
...new beginning...
Hippopotamus wrote:Ľudkovia, aké maximálne vstupné môžem dať, ak chcem usporiadať súkromný turnaj pre 16 závislákov, aby tam mohli ísť aj géčkari (v prípade, že je to nejako obmedzené)? A keby mal byť aj pre háčkarov?
myslím, že je to 20K
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci