Já mám obyčejnou elektrickou a fans jsou nadmíru spokojeni..víc než hi-tech ptákoviny je zajímá fotbalKimi007 wrote:Kdy je potřeba mít Hitech videostěnu?je to od nějaké kapacity stadionu?

Moderator: Czech Moderators
Já mám obyčejnou elektrickou a fans jsou nadmíru spokojeni..víc než hi-tech ptákoviny je zajímá fotbalKimi007 wrote:Kdy je potřeba mít Hitech videostěnu?je to od nějaké kapacity stadionu?
Ked si nenastavis lavicku tak si tam automaticky trener vyberie niakych 5 alebo kolko treba doplnit lubovolnych hracovBártek wrote:Mám otázku.
Když nedám nikoho na lavičku. Tak by tam snad nikdo neměl být. Tak proč se mi tam automaticky přidají hráči ? Ja dávám dva hráče na lavičku a ve výsledku se mi napíše 5
Neska sem hrál ČMSPL nebo jak se to jmenuje 5 krát sem kontroloval sestavu a nikde sem hrače v tréstu neměl ! Podívám se po zápase sedí na lavíčce!? A bez tak kvůly takový pakárně dostanu kontumaci !
To sem taky teď zjistil neříkáš nic nového.MilanSLOVAKIA wrote: Ked si nenastavis lavicku tak si tam automaticky trener vyberie niakych 5 alebo kolko treba doplnit lubovolnych hracov
Svoj prvý príspevok si začal "Mám otázku" - každý to pochopil tak, že sa chceš spýtať, čo sa stane, keď nikoho nedáš na lavičku, Milan ti odpísal. Ak to nie je pre teba nič nové, tak sa nabudúce nepýtaj na veci, ktoré sú ti samozrejmosťou.Bártek wrote:To sem taky teď zjistil neříkáš nic nového.MilanSLOVAKIA wrote: Ked si nenastavis lavicku tak si tam automaticky trener vyberie niakych 5 alebo kolko treba doplnit lubovolnych hracov
No tak bohuzial tak to stvoritelia nastaviliBártek wrote:Kvuly takovým koninám schytám beztak kontumaci!To sem taky teď zjistil neříkáš nic nového.MilanSLOVAKIA wrote: Ked si nenastavis lavicku tak si tam automaticky trener vyberie niakych 5 alebo kolko treba doplnit lubovolnych hracov
nn kamarát, my hráme betu =)sovajs wrote:Hráčů je všude dost...do tohohle bych nešel, protože je jasný, že bys mu buď hráče přeplatil nebo koupil za levno (nebo on tobě) a za tohle jsou bany
Já si myslel, že v betě jsou buď zkušení manažeři, nebo velmi úspěšní manažeřiHugoBoss wrote:nn kamarát, my hráme betu =)sovajs wrote:Hráčů je všude dost...do tohohle bych nešel, protože je jasný, že bys mu buď hráče přeplatil nebo koupil za levno (nebo on tobě) a za tohle jsou bany
Otázka: hlídají betu vůbec šerifové? Tam jde o zkoušení hry a ne o podváděníHugoBoss wrote:No ale ostaňme pri pôvodnej otázke, hrozí mi teda zablokovanie tímu alebo mám nejakým spôsobom kontaktovať šerifa či ako?
Určite hej veď sa tam často mažú tímy...Keby to nesledovali šerifovia tak by to tam vyzeralo hrozne, minimálne jeden z tých 64 tímov by určite podvádzal =Pps2512 wrote:Otázka: hlídají betu vůbec šerifové? Tam jde o zkoušení hry a ne o podváděníHugoBoss wrote:No ale ostaňme pri pôvodnej otázke, hrozí mi teda zablokovanie tímu alebo mám nejakým spôsobom kontaktovať šerifa či ako?