Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
Re: Divize A
tak se nám v zápase CZ ligy zranilo áčkové LM, opět zlomenina, deset dní mimo. Ten je mi platnej jak šmíca slavii, letos podruhé zlomenej... a to jsem chtěl pomýšlet že ve čt. vyrabujeme severočeskou arénu... no nic nevzdáváme to, náhradník ze shucadla dostane šanci se ukázat...
-
- Team President
To máš naprostou pravdu, doufal jsem v remízu a bylo mi jedno jestli nastane v pondělí s Widlaks nebo v úterý u Vás.oslicek wrote:myslím, že si se třemi body ode mě asi moc nekalkuloval
Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

-
.... Tak snad se stařík předvede.tomkycz wrote:tak se nám v zápase CZ ligy zranilo áčkové LM, opět zlomenina, deset dní mimo. Ten je mi platnej jak šmíca slavii, letos podruhé zlomenej... a to jsem chtěl pomýšlet že ve čt. vyrabujeme severočeskou arénu... no nic nevzdáváme to, náhradník ze shucadla dostane šanci se ukázat...
No a u nás také situace se zraněními není lehká, v jeden moment jsem měl 5.lidí na marodce.... Teďka pro jistotu CM (B tým) - Zlomený kotník 9 dnů , CF (A tým) - Zlomený kotník 5 dnů, RF (A tým) - Zlomená noha 2 dny ( ale je kompletně bez fyzičky, budu čekat týden, než bude k něčemu). Tak si říkám, proč tolik zlomenin a proč ne žádná rýma

Last edited by xixor on Wed Jan 27, 2010 9:02 am, edited 1 time in total.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
To vieš, vo veľmi chladnom počasí nemajú viry šancu. Ale poľadovica robí svoje a ohrození sú najmä starší ľudia.xixor wrote:Tak si říkám, proč tolik zlomenin a proč ne žádná rýma![]()

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
Já teda rýmu mám 
Ještě abych to doplnil:
2Oslíček, haluzář, ale jdeš svým velkým manažerským uměním štěstíčku naproti. Tak jak jsem to napsal to nevyznělo přesně tak jak jsem myslel.
2Tomkyč - a to jsi zdecimované áčko omylem nepostavil ještě dnes na pohár jako já
Mají fyzičku 70 a jsou do konce týdne mimo 

Ještě abych to doplnil:
2Oslíček, haluzář, ale jdeš svým velkým manažerským uměním štěstíčku naproti. Tak jak jsem to napsal to nevyznělo přesně tak jak jsem myslel.
2Tomkyč - a to jsi zdecimované áčko omylem nepostavil ještě dnes na pohár jako já

Andrew - Sokol Čejč
-
tak se k nám konečně přiklonilo štěstí a podařilo se nám vyrabovat NB arenu. Po výkonech 146:147 pro nás vezeme výhru 2:1. Soupeř nás zaskočil, že si v út. neoohlídal hráče aby měli na ligu 100% morálku, tak jsem si říkal, že asi chystá vyměnit trenéra. To se však nestalo a díky tomu vezeme cenné body. Také taktické rozestavení protihráče bylo pro nás překvapením, taktiku 3-5-2 asi okoukal od MikeFa, naštěstí to bylo bez podobného efektu. Hoši děkujem
Zítra přijede lídr, vykartováno 5 hráčů, tady pomůže jen rozhodčí nebo CML... 

skoda, predtim si to trefil lip. tim, ze mam agresivnejsi tym, tak mam vice moznosti set-upů a tim padem taky vice moznosti, jak mit kliku nez ostatni, kteri "zbabele a bezmyslenkovite" davaji agresivitu 100 a mohou jen fnukat, jak je ten random k nim nespravedlivy. nemyslim tohle nijak utocne, ale tak to proste je - moznost mit stesti se pro ne rapidne zmensuje.Sokol Cejc wrote:2Oslíček, haluzář, ale jdeš svým velkým manažerským uměním štěstíčku naproti. Tak jak jsem to napsal to nevyznělo přesně tak jak jsem myslel.
vsak to znas - kdyz dostanes vice cervenych nez bys mel, tak zehras na smulu a kdyz ti naopak riskantni setup prinese body, tak mas pocit, ze si manazersky buh, ale ono je to cele jen o randomu, kteremu muzes jit omezenym zpusobem naproti.
hmmm, tenhle tyden sem dal venku dvakrat 148 - to se mi jeste asi nikdy nepovedlo - smutne je, ze je z toho pouhopouhy bod (a i ten byl jeste s haluzi). konencne dneska zabral cerny kun a klopyta a belha se tabulkou tam, kam patri. prvni dva tymy asi nasazuji k nezadrzitelnemu trhaku...
-
- Team President
Právě jsem byl svědkem zajímavé věci - před zápasem s Freshem prodlužuji několika hráčům smlouvy, abych tak spolu se čtyřmi hráči, kteří měli ve čtvrteční lize zastavenu činnost pro karty postavil do pole devět maníků 100/100. Všechno běží jak má, ale u CB Gonzalese se po podpisu smlouvy na dobu tří let nekonalo navýšení morálky. Tak se ptám: "Co to kurva znamená?". Že by mi unikl další zajímavý detail? 

Tatran Střešovice

ano, unikl, ale ty jsi bystrý manažer, tak na to určitě přijdeš.dawron wrote:Právě jsem byl svědkem zajímavé věci - před zápasem s Freshem prodlužuji několika hráčům smlouvy, abych tak spolu se čtyřmi hráči, kteří měli ve čtvrteční lize zastavenu činnost pro karty postavil do pole devět maníků 100/100. Všechno běží jak má, ale u CB Gonzalese se po podpisu smlouvy na dobu tří let nekonalo navýšení morálky. Tak se ptám: "Co to kurva znamená?". Že by mi unikl další zajímavý detail?

-
- Team President
Nic mne nenapadá, tak zkusím tipnout: souvisí to s věkem hráče?oslicek wrote:ano, unikl, ale ty jsi bystrý manažer, tak na to určitě přijdeš.
Jinak se jméno mého klubu začalo znovu zobrazovat na homepage SP, což mě sice těší, ale víc by mě zajímalo, jak tomu bude za týden po polovině soutěže. Vůbec bych se nezlobil, kdyby nad čarou ponoru vystřídalo Totemo Baka rumunské Bizone TM a do konce soutěže se už pořadí neměnilo.

Tatran Střešovice

vedledawron wrote: Nic mne nenapadá, tak zkusím tipnout: souvisí to s věkem hráče?

VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Dobře, nápověda
Dříve bylo možno podepisovat hráče každý den. Stoupala jim při tom morálka?
Teď můžete podepisovat hráče nejdříve za 30 dnů.
Není možné, že by hranice pro zvednutí morálky hráče byla jinde než 30 dnů?

Dříve bylo možno podepisovat hráče každý den. Stoupala jim při tom morálka?
Teď můžete podepisovat hráče nejdříve za 30 dnů.
Není možné, že by hranice pro zvednutí morálky hráče byla jinde než 30 dnů?

VIASTORE