Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Jak je to s umístěním na 2.-3.místě? rozhodujou vzájemné zápasy nebo skore.
ACS Pardubice
-
v případě rovnosti bodů rozhoduje počet výher, jako první kriterium.oliwapol wrote:Jak je to s umístěním na 2.-3.místě? rozhodujou vzájemné zápasy nebo skore.
-
Prosím, ako je to s výmenou trénera? O koľko hráčom stúpne morálka (mal 3ročnú zmluvu a teraz mu ostáva ešte necelá sezóna) - a začo im vlastne stúpne - za vyhodenie alebo prijatie nového? A môžem najať znovu toho istého? Díky 

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
takovej chytrej kluk a tohle nevíHippopotamus wrote:Prosím, ako je to s výmenou trénera? O koľko hráčom stúpne morálka (mal 3ročnú zmluvu a teraz mu ostáva ešte necelá sezóna) - a začo im vlastne stúpne - za vyhodenie alebo prijatie nového? A môžem najať znovu toho istého? Díky

hráčom stoupne morálka o 20% max, podepisuju vždy jen na rok,abych mohl dělat výměnu co nejčastěji , stoupne až po najmutí nového trenera ,ten přinese nový vzduch do kabiny

-
Jedna perlička:
pokud vyhodíš trenéra už ho nenajmeš a s novým stoupne morálka
pokud ti odejde po vypršení smlouvy, najmout ho zpět můžeš a morálka taky stoupne....vlastní zkušenost
pokud vyhodíš trenéra už ho nenajmeš a s novým stoupne morálka
pokud ti odejde po vypršení smlouvy, najmout ho zpět můžeš a morálka taky stoupne....vlastní zkušenost

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
No, ja som akosi nikdy nič také nerobil (mám moc veľké sociálne a ekonomické cítenie na to, aby som z takých zištných dôvodov niekoho vyrazil z tímu...a ešte za to aj platiťpupajdi13 wrote:takovej chytrej kluk a tohle nevíHippopotamus wrote:Prosím, ako je to s výmenou trénera? O koľko hráčom stúpne morálka (mal 3ročnú zmluvu a teraz mu ostáva ešte necelá sezóna) - a začo im vlastne stúpne - za vyhodenie alebo prijatie nového? A môžem najať znovu toho istého? Díky![]()
hráčom stoupne morálka o 20% max, podepisuju vždy jen na rok,abych mohl dělat výměnu co nejčastěji , stoupne až po najmutí nového trenera ,ten přinese nový vzduch do kabinya ten istý nejde najmout, musíš vzít jiného,ale jde potom ob-výměnu zase toho svého získat zpět,pokud se s někým dohodneš.

...new beginning...
-
A další kriterium je co? Protože to vypadá na stejný počet vítězství.pupajdi13 wrote:v případě rovnosti bodů rozhoduje počet výher, jako první kriterium.oliwapol wrote:Jak je to s umístěním na 2.-3.místě? rozhodujou vzájemné zápasy nebo skore.
ACS Pardubice
-
1. bodyoliwapol wrote:A další kriterium je co? Protože to vypadá na stejný počet vítězství.
2. vyšší počet výhier
3. lepšie skóre
4. viac strelených gólov
5. nižšie ID tímu
...new beginning...
-
DěkujemHippopotamus wrote:1. bodyoliwapol wrote:A další kriterium je co? Protože to vypadá na stejný počet vítězství.
2. vyšší počet výhier
3. lepšie skóre
4. viac strelených gólov
5. nižšie ID tímu

ACS Pardubice
-
Pan XXX je na přestupové listině již 4 dní. Pokud ho neprodáte do 2 dnů, bude automaticky prodán nejvyšší nabídce.
S pozdravem,
Soccer Project Football Association.
znamena to, ze muze byt hrac prodan i za mensi castku, nez kterou jsem nastavil? Nebo jde pouze a spatnou formulaci? Jen se chci ujistit ze mi nikdo hrace nekoupi za mene, nez chci, to ho radsi stahnu z trhu
S pozdravem,
znamena to, ze muze byt hrac prodan i za mensi castku, nez kterou jsem nastavil? Nebo jde pouze a spatnou formulaci? Jen se chci ujistit ze mi nikdo hrace nekoupi za mene, nez chci, to ho radsi stahnu z trhu

Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

-
Tak tos blbě pochopil. asi je to tvůj první nákup, nebo nevím....impossible wrote:Pan XXX je na přestupové listině již 4 dní. Pokud ho neprodáte do 2 dnů, bude automaticky prodán nejvyšší nabídce.
S pozdravem,
Kupující musí podat nabídku na tu částku, kterou jsi nastavil.
Po 2 dnech bude prodán té nejvyšší nabídce, ale ne menší, než kterou jsi nastavil
AC Had Bozak
-
Dik, radsi se zeptam, nez prijit o penizeHadis wrote:Tak tos blbě pochopil. asi je to tvůj první nákup, nebo nevím....impossible wrote:Pan XXX je na přestupové listině již 4 dní. Pokud ho neprodáte do 2 dnů, bude automaticky prodán nejvyšší nabídce.
S pozdravem,
Kupující musí podat nabídku na tu částku, kterou jsi nastavil.
Po 2 dnech bude prodán té nejvyšší nabídce, ale ne menší, než kterou jsi nastavil

Team: Mission Impossible

Mám dva příspěvky do této rubriky. Jedno info a jeden dotaz.
Nějakou dobu zpět se zde (nebo v jiném topicu) vedla diskuze, že SPMT (snad i Battle) ukazují, že v platu hráče při podpisu nehraje roli délka kontraktu. Tak vězte, že délka kontraktu stále roli hraje. Dnes jsem jednoho kupoval a ačkoli vždy dávám 3 roky, nějak jsem mu chtěl dát jen jednoroční. Nebere nabídky, já navyšuju a navyšuju, až zkusím 3letou smlouvu a - bere , HOLOMEK. Kdoví kolik jsem mohl ušetřit, ale čert to vem. Tak to jen uvedení na pravou míru.
A teď k dotazu. Kdysi se tu řešilo, kolik bere skaut % z prodaného hráče. Kdosi tvrdil, že to záleží na tom, na kolika je procentech. Má to tu někdo vysledované? Ideálně kolik berou skauti na různých %, nebo přinejmenším aspoň kolik bere 100%. A k tomu poddotaz - ovlivňuje kvalita skauta i to, kolik prachů se pošle minulému majiteli?
Díky - to víte, jsem tady nový aspoň co do obchodování 22 transferů za letošní sezónu (a není ještě konec) vysoko překonává má dosavadní maxima
Nějakou dobu zpět se zde (nebo v jiném topicu) vedla diskuze, že SPMT (snad i Battle) ukazují, že v platu hráče při podpisu nehraje roli délka kontraktu. Tak vězte, že délka kontraktu stále roli hraje. Dnes jsem jednoho kupoval a ačkoli vždy dávám 3 roky, nějak jsem mu chtěl dát jen jednoroční. Nebere nabídky, já navyšuju a navyšuju, až zkusím 3letou smlouvu a - bere , HOLOMEK. Kdoví kolik jsem mohl ušetřit, ale čert to vem. Tak to jen uvedení na pravou míru.
A teď k dotazu. Kdysi se tu řešilo, kolik bere skaut % z prodaného hráče. Kdosi tvrdil, že to záleží na tom, na kolika je procentech. Má to tu někdo vysledované? Ideálně kolik berou skauti na různých %, nebo přinejmenším aspoň kolik bere 100%. A k tomu poddotaz - ovlivňuje kvalita skauta i to, kolik prachů se pošle minulému majiteli?
Díky - to víte, jsem tady nový aspoň co do obchodování 22 transferů za letošní sezónu (a není ještě konec) vysoko překonává má dosavadní maxima

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
k ty smlouve, nikdy jsem sice asi nedal jinou nez 3letou smlouvu, ale driv v spmt bylo ze cim kratsi tim chce vic, ted jsem koukal a neni to uz tak, coz je zvlastni, podle me plati to co platilo, nak me nenapada proc by to uz nemelo platit
ale je divny ze v spmt se to zmenilo
ale nevim, nemam s tim osobni zkusenost
ty scouty, vysleodvany to nemam ale jednou jsem prodal hrace a scouta jsem mel bidnyho a byla to celkem palka
kdyz je na 100% tak je to 4% z prestupu
a myslim ze se ovlivnuje i platba predchozimu majiteli
ty scouty, vysleodvany to nemam ale jednou jsem prodal hrace a scouta jsem mel bidnyho a byla to celkem palka

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Kuwa! Už vím, k čemu je 100% skautfrankie_doparoma wrote:k ty smlouve, nikdy jsem sice asi nedal jinou nez 3letou smlouvu, ale driv v spmt bylo ze cim kratsi tim chce vic, ted jsem koukal a neni to uz tak, coz je zvlastni, podle me plati to co platilo, nak me nenapada proc by to uz nemelo platit
ty scouty, vysleodvany to nemam ale jednou jsem prodal hrace a scouta jsem mel bidnyho a byla to celkem palka![]()

No, musím se pořád učit. Hned maže na TL - to je prachů, který mi utekly kvůli tomu, že jsem na něm šetřil...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům