Mrkni na to:Hippopotamus wrote:Mám ho tam. Asi ťa niekto nemá rádcrueface1 wrote:tak se mi v SPMT vytratilo políčko s hodnotou,jaký bude mít hráč výkon při 100%XP... Máte to taky???

Moderator: Czech Moderators
Mrkni na to:Hippopotamus wrote:Mám ho tam. Asi ťa niekto nemá rádcrueface1 wrote:tak se mi v SPMT vytratilo políčko s hodnotou,jaký bude mít hráč výkon při 100%XP... Máte to taky???
crueface1 wrote:...
To bude bude verzí toho SPMT nebo problém s Windowsem 7/vista ale přikláněl bych se k tomu Windowsucrueface1 wrote:Mrkni na to:Hippopotamus wrote:Mám ho tam. Asi ťa niekto nemá rádcrueface1 wrote:tak se mi v SPMT vytratilo políčko s hodnotou,jaký bude mít hráč výkon při 100%XP... Máte to taky???
No, tak Ti asi nezbude nic jiného, než oprášit školní učebnice a počítat si to svépomocí. I to se dá a není to tak těžkýcrueface1 wrote:Já to tam měl,ale včera to prostě zmizelo...
Tak dá se bez toho obejít,ale zajímalo by mne,proč se to tak stalo..prostě to najednou zmizelo a je to dobrý pro případný porovnání před rozhodováním,kterýho hráče prodat či s prozkoumání,kolik až to nová posila je schopna vytáhnout do výkonu...Big El wrote:No, tak Ti asi nezbude nic jiného, než oprášit školní učebnice a počítat si to svépomocí. I to se dá a není to tak těžkýcrueface1 wrote:Já to tam měl,ale včera to prostě zmizelo...![]()
Ne, vážně - netuším v čem je problém a např. zrovna tuhle funkci taky využívám, ale dá se obejít bez ní...
Každých 15exp je 0,8 k výkonu. Takže, napr. ten tvoj Delgado. Skúseností ma 19, chýba mu 81. 81/15 = 5,4. Aktuálne má zahrať 69,3. 69,3+5,4=74,7 - výkon pri 100exp, nič zložitécrueface1 wrote:Ele a souvislost (matematická) je jaká? Jak dopočítat výslednou hodnotu?
skus přeinstalovat SPMTcrueface1 wrote:Já to tam měl,ale včera to prostě zmizelo...
Přesně, jak praví Hippo... Myslel jsem, že tohle bys už vědět mohl...Hippopotamus wrote:Každých 15exp je 0,8 k výkonu. Takže, napr. ten tvoj Delgado. Skúseností ma 19, chýba mu 81. 81/15 = 5,4. Aktuálne má zahrať 69,3. 69,3+5,4=74,7 - výkon pri 100exp, nič zložitécrueface1 wrote:Ele a souvislost (matematická) je jaká? Jak dopočítat výslednou hodnotu?
Já počítal na 15exp necelých 1 k výkonu,ale přesně jsem to nevěděl. Stál jsem si ale předposlední verzi SPMT a už to tam mám:)Big El wrote:Přesně, jak praví Hippo... Myslel jsem, že tohle bys už vědět mohl...Hippopotamus wrote:Každých 15exp je 0,8 k výkonu. Takže, napr. ten tvoj Delgado. Skúseností ma 19, chýba mu 81. 81/15 = 5,4. Aktuálne má zahrať 69,3. 69,3+5,4=74,7 - výkon pri 100exp, nič zložitécrueface1 wrote:Ele a souvislost (matematická) je jaká? Jak dopočítat výslednou hodnotu?![]()
nicméně jsem cíleně volil formulaci tak, abych vyvolal Tvůj zájem, pokud to nevíš![]()
Keď náhodou nemám plnú termínovku 3 týždne dopredu a môžem sa prihlásiť na turnaj, robím to isté, blbé je, že som v géčkucrueface1 wrote:Fakt hustý,jak Déčkaři čekají jako vlci na turnaje,kde jsou soupeři z nižších divizí![]()
![]()
![]()
No zkrátka když děláš otevřený turnaj, tak je otevřený, no. Chceš zabránit tomu, aby ho hrály vyšší divize? Tak ho uděůej uzavřený... Tak to holt je a nic na tom nezměníš...crueface1 wrote:Dnes jsem vlezl do dvou turnajů..týmy z F a E dvize..,pak já a jako poslední _Déčkař.. Druhý turnaj to stejné - poslední Déčkař a tento scénář jsem zažil v řádek desítek...Ikdyž tam napíšeš ONLY G+F ,stejně ti tam vleze minimálně Déčkař.... Smutný je to,že pak pořádání takových veřejných turnajů ty "slabší" vzdávaj,páč nemaj šanci.. Prostě proč nevytřískat pohárek a odměnu,když to jde snadno..než aby si to rozdali se sobě rovnými..