Divize A

Moderator: Czech Moderators

Hadis
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Hadis »

tom17 wrote:Dobře, nápověda :)
Dříve bylo možno podepisovat hráče každý den. Stoupala jim při tom morálka?
Teď můžete podepisovat hráče nejdříve za 30 dnů.
Není možné, že by hranice pro zvednutí morálky hráče byla jinde než 30 dnů? :wink:
No, tak to jsem si myslel, že to bude tím :)))))
ještě že to nepoužívám, jinak bych byl furt bez peněz a bez nálady :lol:
AC Had Bozak

tom17
Team President

Post by tom17 »

Hadis wrote: ještě že to nepoužívám, jinak bych byl furt bez peněz a bez nálady :lol:
No ze své zkušenosti Ti můžu prozradit, že už jsem zažil na SP příjemnější pocity, než když přisypeš hráči před důležitým zápasem větší všimné a ono to s jeho morálkou nic neudělá :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tomkycz

Post by tomkycz »

zítra přivítáme doma widláky. Už kvůli xiximu jsme chtěli sehrát důstojnou partii, bohužel díky malému bodovému zisku v průběhu soutěže jsme upřednostnili dnešní zápas u NBG, kde byla šance na bod poněkud vyšší. O to víc nás těší, že jsme dokázali vyhrát, stejně tak jako minulý čtvrteční zápas u utd, který jsme rovněž upřednostnili před zápasem se shucadlem. Zápas nevzdáváme, ale víme, kdo bude na hřišti favorit.

Jinak bych řekl, že více než boj o titul bude pro české manažery zajímavý a aktuální boj o udržení. Podle mě je jisté, nebo téměř jisté, že sestoupí jeden tým z těchto českých manažerů: tomkycz, NBG, Dawron, Oslíček. Týmy na posledních čtyřech místech už bych nechal tak jak jsou, ikdyž peňarol hodlá ještě kousat, ale myslím že ztrátu už nedožene. Bylo by hezké udržet účko pod čarou, ale kvalitu na to, aby šel nahoru, bohužel má... to samé bizoni... takže můžeme jen tipovat, kdo má horší los a kdo to odnese :wink:

ps: nevím po kolika dnech stoupne hráči morálka při podpisu nové smlouvy, ale zatím mi to vždy vyšlo. Asi to bude stejně jako u trenéra 8)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tomkycz wrote:. ... udržet účko pod čarou, ale kvalitu na to, aby šel nahoru, ... to samé bizoni... takže můžeme jen tipovat, kdo má horší los a kdo to odnese :wink:
O tom vím své z lonské sezony, když mě tihle dva šachisti vypoklonkovali v posledním kole do outu :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
xixor

Post by xixor »

tomkycz wrote: Jinak bych řekl, že více než boj o titul bude pro české manažery zajímavý a aktuální boj o udržení.
Tak nevím, mám na to zcela jiný pohled.
V nejvyšší divizi hrálo řekněme několik desítek českých manažerů.
A několik desítek se z nich zachránilo, ale vyhrál jenom jeden :!: JEDEN :!: A na to, že jsme nejpočetnější komunita na SP, suverénně nejsilnější komunita v A divizi a taky ve všech ostatních, co se podívám dolů, tak mi přijde smutné, že se bavíme o sestupu.... To, že se někdo zachránil, se bude vzpomínat jen sezónu ...... A je fakt, že i na silver. :wink:
Last edited by xixor on Thu Jan 28, 2010 10:06 pm, edited 1 time in total.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

xixor wrote:.. A je fakt, že i na silver. :wink:
A proto co? no ? proto co? - proto to prostě musíš vyhrát :wink: - mojí duvěru stále máš,odvetná část ukáže,zatím je to jen zahřívací kolo.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

xixor wrote: Tak nevím, mám na to zcela jiný pohled.
A několik desítek se z nich zachránilo, ale vyhrál jenom jeden :!: JEDEN :!: A na to, že jsme nejpočetnější komunita na SP, suverénně nejsilnější komunita v A divizi a taky ve všech ostatních, co se podívám dolů, tak mi přijde smutné, že se bavíme o sestupu.... To, že se někdo zachránil, se bude vzpomínat jen sezónu ...... A je fakt, že i na silver. :wink:
Jj, souhlas, hned bych vyměnil ty moje 3 silvery za jeden pohárek s těma stuhama a šampaňským :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tomkycz

Post by tomkycz »

xixor wrote:
tomkycz wrote: Jinak bych řekl, že více než boj o titul bude pro české manažery zajímavý a aktuální boj o udržení.
Tak nevím, mám na to zcela jiný pohled.
myšleno tak, že o titul se z českých manažerů pereš jenom ty, zatímco většina bude mít starosti s udržením nebo se předem odepsali. To že ti všichni cz manažeři (doufám) drží palce není třeba psát, ten pohár by to už skutečně chtělo. Bohužel jak si sám napsal, máš to o to těžší, že to na tebe ostatní zkusí, zatím co na julia si moc hráčů nevěří, a není se čemu divit...
dawron
Team President

Post by dawron »

tom17 wrote:
Hadis wrote: ještě že to nepoužívám, jinak bych byl furt bez peněz a bez nálady :lol:
No ze své zkušenosti Ti můžu prozradit, že už jsem zažil na SP příjemnější pocity, než když přisypeš hráči před důležitým zápasem větší všimné a ono to s jeho morálkou nic neudělá :)
No já jsem zrovna tomuto hráči prachy při podpisu mírně ubral, takže nějaký přínos pro tým to mělo, i když jsme mu na morálce nepomohli.
A u těch dalších jsem dnes přetavil částky za stálé platy do prémií za vítězství. Na tom do konce sezóny ušetřím cca 1M. Teda pokud mě všichni nenecháte schválně vyhrát, abych zbankrotoval. :-)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Hadis

Post by Hadis »

tom17 wrote: No ze své zkušenosti Ti můžu prozradit, že už jsem zažil na SP příjemnější pocity, než když přisypeš hráči před důležitým zápasem větší všimné a ono to s jeho morálkou nic neudělá :)
to věřím :lol:
AC Had Bozak

oslicek

Post by oslicek »

nemyslím si, že by se manažeři soustřeďovali na xixorův tým a zápasy proti juliovi vypouštěli, jak tu píše tomkycz, obzvláště v téhle sezóně. mám pocit, že většina z nás hrála doposud proti oběma naplno. určitě je to pro oba z nich mnohem příjemnější, protože bude pak jejich titul stoprocentně zasloužený.

souboj o titul podle mě začne být zajímavější ve chvíli, kdy se mezi vámi dvěma sníží mezera - zatím je to 6 + skóre, tj. v podstatě sedm bodů. pak se teprv začne propočítávat, kalkulovat, atd. :-). zatím tak nějak připisujete "povinná" vítězství plus xixora jednou zařízl random proti NBG.

já bych tenhle týden nejradši vymazal. bohužel tu nemůžu napsat, že sem měl kopec smůly, ale výsledky jsou jen odrazem bídného manažerování. příští týden jsou sice všichni tři rozhodčí podle mého gusta, ale mouven už dopřestavoval a xixor má lepší tým - potřeboval bych 9-10 bodů, ale budu rád za čtyři.
tomkycz

Post by tomkycz »

tak jsme dnes přivítali doma Julia a na to, že se na hřišti potkala dvě ofenzivně laděná mužsta, nebylo se moc na co dívat. Julius potvrdil svoji manažerskou kvalitu a odvezl si zaslouženě všechny body. Dělali jsme co jsme mohli, myslím že jsme byli důstojným soupeřem. Taky nás trochu těší, že Julius vyhodnotil tento zápas jako rizikový a nabídl některým svým pilířům nové lukrativnější smlouvy, to zřejmě rozhodlo v jeho prospěch. Nu což, 151 my neumíme, takže si nemůžeme nic vyčítat.

SKS Litoměřice vs FC Widlaks - 0:1, výkony 148:151

jinak pro nás dnes zajímavé výsledky - u utd vs MikeF - 2:2 - bezva, účko doma ztrácí a to se nám líbí, sice měl dost pech, ale i takové zápasy jsou. Fresh vs Tatran - 1:1 - dobře Dawron, kdybys vyhrál, nemohl by se nikdo divit, byls lepší, smekám... baka vs NBG -0:1 - tady to byla taktická bitva, NBG si vyměnil trenéra, mohlo to dopadnout všelijak, rozhodčí byl pedant a to rozhodlo, dvě karty na straně domácích a radovali se hosté...
dawron
Team President

Post by dawron »

tomkycz wrote:Fresh vs Tatran - 1:1 - dobře Dawron, kdybys vyhrál, nemohl by se nikdo divit, byls lepší, smekám...
Díky, ale zasloužené vítězství by to nebylo. K utkání jsem nastupoval s tím, že soupeř podá lepší výkon a já jsem nucen více riskovat s nastavením týmové agresivity, než je u mě obvyklé. I přes to jsem však chtěl urvat ten kýžený 1 bod, který mi chyběl do sedmi z tohoto týdne. Náhoda tomu chtěla, že se soupeřovi záhy zranil hráč, za kterého nebyl plně adekvátní náhradník a později se mu jeden z hráčů odporoučel předčasně do kabin pro karty, zatímco moji dohráli všichni disciplinovaně do konce. Součet výkonů 141:142 je i beztak pouze optickou převahou, myslím že jsem zahrál něco těsně nad 141,5.

Mnohem zajímavější na tom zápase je jeho hospodářský výsledek, posuďte:

29 Jan 2010 + € 25.540,00 Fresh-Tatran Střešovice SSŽ 1-1 TV Rights income
29 Jan 2010 + € 69.837,00 Fresh-Tatran Střešovice SSŽ 1-1 Ticket-sales income (58198 tickets)
29 Jan 2010 - € 79.490,00 Fresh-Tatran Střešovice SSŽ 1-1 Player salaries:
- wage: € -79.490,00
- victory bonus: € 0

Troufnu si tvrdit, že vydělat 16K na mistráku venku se jen tak někomu z Vás nepovede. :-)

Trochu nečekaně se nám tedy povedlo udržet 10. flek v tabulce i přes všechna ta zranění. A při detailním pohledu do tabulky kdokoli zjistí, že s Tomkyczem máme naprosto shodné statistiky s výjimkou počtu vstřelených a obdržených gólů (rozdíl skóre je však shodný), což je dáno jen a pouze tím, že Litoměřice hrají útočně pojatý fotbal. Já to říkám pořád, že kvalitně pojatou defenzivu neumí nikdo ocenit, evidentně ani statistika. :-)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Hadis

Post by Hadis »

tomkycz wrote:NBG si vyměnil trenéra, mohlo to dopadnout všelijak, rozhodčí byl pedant a to rozhodlo, dvě karty na straně domácích a radovali se hosté...
těší mě, i když na úkor kamaráda Oslíčka, že i já jsem přispěl svým dílem k tomuto vítězství, malým, ale i tak je tam ta moje stopa...
Zasvěcení ví :lol:
AC Had Bozak

FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

tomkycz wrote:tak se k nám konečně přiklonilo štěstí a podařilo se nám vyrabovat NB arenu. Po výkonech 146:147 pro nás vezeme výhru 2:1. Soupeř nás zaskočil, že si v út. neoohlídal hráče aby měli na ligu 100% morálku, tak jsem si říkal, že asi chystá vyměnit trenéra. To se však nestalo a díky tomu vezeme cenné body. Také taktické rozestavení protihráče bylo pro nás překvapením, taktiku 3-5-2 asi okoukal od MikeFa, naštěstí to bylo bez podobného efektu. Hoši děkujem :D Zítra přijede lídr, vykartováno 5 hráčů, tady pomůže jen rozhodčí nebo CML... 8)
No taky jsem nečekal prohru, ale byl jsem na soustředění v Rumburku, a na notasu to moc neumim, tak jsem nemohl postavit to nejlepsi.. Hodne me nas*ala prohra s Tebou... Ale gratuluju, jeste ze jsem vyhral s oslickem... :wink: A navíc jsem si neohlídal RB Diveckýho, a skoncil karieru.. :lol: :( :( :( Výkon 74... Vyhodil jsem 9M na skoro ani ne na 2 sezony..
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”