tomkycz wrote:Fresh vs Tatran - 1:1 - dobře Dawron, kdybys vyhrál, nemohl by se nikdo divit, byls lepší, smekám...
Díky, ale zasloužené vítězství by to nebylo. K utkání jsem nastupoval s tím, že soupeř podá lepší výkon a já jsem nucen více riskovat s nastavením týmové agresivity, než je u mě obvyklé. I přes to jsem však chtěl urvat ten kýžený 1 bod, který mi chyběl do sedmi z tohoto týdne. Náhoda tomu chtěla, že se soupeřovi záhy zranil hráč, za kterého nebyl plně adekvátní náhradník a později se mu jeden z hráčů odporoučel předčasně do kabin pro karty, zatímco moji dohráli všichni disciplinovaně do konce. Součet výkonů 141:142 je i beztak pouze optickou převahou, myslím že jsem zahrál něco těsně nad 141,5.
Mnohem zajímavější na tom zápase je jeho hospodářský výsledek, posuďte:
29 Jan 2010 + € 25.540,00 Fresh-Tatran Střešovice SSŽ 1-1 TV Rights income
29 Jan 2010 + € 69.837,00 Fresh-Tatran Střešovice SSŽ 1-1 Ticket-sales income (58198 tickets)
29 Jan 2010 - € 79.490,00 Fresh-Tatran Střešovice SSŽ 1-1 Player salaries:
- wage: € -79.490,00
- victory bonus: € 0
Troufnu si tvrdit, že vydělat 16K na mistráku venku se jen tak někomu z Vás nepovede.
Trochu nečekaně se nám tedy povedlo udržet 10. flek v tabulce i přes všechna ta zranění. A při detailním pohledu do tabulky kdokoli zjistí, že s Tomkyczem máme naprosto shodné statistiky s výjimkou počtu vstřelených a obdržených gólů (rozdíl skóre je však shodný), což je dáno jen a pouze tím, že Litoměřice hrají útočně pojatý fotbal. Já to říkám pořád, že kvalitně pojatou defenzivu neumí nikdo ocenit, evidentně ani statistika.