Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Hippopotamus »

xndsvk wrote:a este by som mal taku otazkocku ... dnes si zalozil ucet aj moj kamarat a zistil som jednu vec , mal o 2M eur viac ako ja na zaciatku... je to nejaky bug alebo to dava peniaze random ? alebo to nejako vyvazuje s kvalitou hracov ..??? dakujem
Je to náhoda, ale nepozeraj sa len na stav účtu. Pozri si aj vybavenie štadiónu (hlavne kapacitu...každá tisícka navyše má hodnotu cez milión) a fan základňu. A samozrejme, hráči spravia svoje tiež. Niekto dostane 3 mladých neagresívnych centrov, ktorých môže z fleku predať za 10-12 mega, iný zase 3 starých agresívnych centrov, ktorých predá za 1-2M. Peniaze nie sú všetko, no...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
xndsvk
Fan

Post by xndsvk »

Hippopotamus wrote:
xndsvk wrote:a este by som mal taku otazkocku ... dnes si zalozil ucet aj moj kamarat a zistil som jednu vec , mal o 2M eur viac ako ja na zaciatku... je to nejaky bug alebo to dava peniaze random ? alebo to nejako vyvazuje s kvalitou hracov ..??? dakujem
Je to náhoda, ale nepozeraj sa len na stav účtu. Pozri si aj vybavenie štadiónu (hlavne kapacitu...každá tisícka navyše má hodnotu cez milión) a fan základňu. A samozrejme, hráči spravia svoje tiež. Niekto dostane 3 mladých neagresívnych centrov, ktorých môže z fleku predať za 10-12 mega, iný zase 3 starých agresívnych centrov, ktorých predá za 1-2M. Peniaze nie sú všetko, no...
hej , jasne chapem... dik
sovajs
Team President

Post by sovajs »

Přemýšlím o tom, prodat všechny +26 a hrát jenom s mladíka...má to šanci na úspěch v dnešním SP? :roll:
FC Power
sovajs
E. 63

Velký rozprodej...
Woko

Post by Woko »

sovajs wrote:Přemýšlím o tom, prodat všechny +26 a hrát jenom s mladíka...má to šanci na úspěch v dnešním SP? :roll:
Nemá to šanci, já tak hraju :lol:
No každopádně hráči pod 27 se dají ještě docela dobře prodat, ale je celkem těžký udržet si vyrovnanou ekonomiku...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

sovajs wrote:Přemýšlím o tom, prodat všechny +26 a hrát jenom s mladíka...má to šanci na úspěch v dnešním SP? :roll:
Záleží na tom, čo je pre teba úspech....so svojím bývalým tímom som bol na ceste do céčka a vekový priemer tímu bol pod 23 rokov, druhá vec je, že céčko fakt žiadny úspech nie je :lol:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
sovajs
Team President

Post by sovajs »

to Woko: No právě, stou ekonomikou mám celkem obavy, protože mou předností nejsou zrovna obchody (jestli teda nějakou přednost mám :mrgreen: )

to Hippo: Vyhrát SP pohár a A ligu se mi nepodaří, jako úspěch beru první místo v B :mrgreen: (ale i první v C není špatný :wink: )
FC Power
sovajs
E. 63

Velký rozprodej...
Big El

Post by Big El »

sovajs wrote:to Woko: No právě, stou ekonomikou mám celkem obavy, protože mou předností nejsou zrovna obchody (jestli teda nějakou přednost mám :mrgreen: )

to Hippo: Vyhrát SP pohár a A ligu se mi nepodaří, jako úspěch beru první místo v B :mrgreen: (ale i první v C není špatný :wink: )

Osobně už za velmi slušný úspěch považuju čutat střed Céčka. Tohle zvládnout s hráči do 26 let je fuška, ale je to možné. Při mém minulém působení se tohle dařilo týmu Colombo Stars. Nejsem si jistý, zda ještě Colombo hraje, ale to, co s tak mladým týmem dokázal bylo úžasné. Já sám jsem používal naprosto stejný přístup. Střed D divize (i když záleží na tom, jakou chytneš) se mi s takhle mladým kádrem hrát dařilo. Pak jsem chtěl zaútočit na postup do C, a tak jsem je prostě v 26 neprodal a nechal je zestárnout...

Jo a dá se tohle zvládnout i bez hvězdných mladíků za megamilionové částky. Tehdy moje největší částka na účtu bylo něco kolem 8 Mega, které jsem hned utratil za stadion a další nákupy. Nejdražší prodej jsem tehdy měl asi těch 8 Mega - hvězdný mladík z juniorky. Nejdražší nákupy jsem měl dlouho pod 4M, pak jsem jich měl několik kolem 5M. Takže můžu říct, že Déčko se dá čutat s mladým kádrem a nijak velkým rozpočtem a bez kšeftingu. Jen Ti musí fungovat ekonomika - tzn - musíš vydělávat za domácí ligu víc, než proděláš venku, do toho hrát přáteláky doma/venku a sem tam si přilepšit pár drobných v nějakém turnaji.

P.S. A ani v tom Céčku jsem neměl extra starý kádr. A tým byl možná tak 24-27 let, ale Béčko bylo určitě pod 27...
P.P.S. Jen mám drobné obavy o to, za kolik prodáš hráče 27+. To je ten kámen úrazu, že jsou "neprodejní" (nebo jen za málo), proto vždy nejpozději v 26 musí tví hráči pryč, pokud se rozhodneš pro tento přístup...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

ono taky záleží na tom, jak si ty mladíky dokážeš připravit, není až takový problém mít hráče ve 23 letech na 100% zkušenostech :) ale k tomu je samozřejmě potřeba hrát nějakou tu sezónu bez ambicí v lize a hrát maximum zápasů s tím, že za nějakou dobu přijde tvůj čas :) (v tohle doufám u sebe :lol: )

já vyprodal svůj kádr v áčku, který měl většinou okolo 28-29 let, s tím že tam bylo pár velmi kvalitních mladých hráčů, ze kterých byla taky většina celkového příjmu z výprodeje. No a pak jsem se vrhnul na nákup mladíků a jejich postupné trénování, výchozí áčko a béčko se kterým bys pak chtěl začít vyhrávat samozřejmě nechytneš hned v první vlně nákupů,nějakou chvíli to trvá a chce to i trochu zručnosti :) pak máš kostru týmu a akorát si pak podle potřeby doplňuješ potřebné hráče...já už touto cestou jdu podruhé, poprvé jsem si zahrál A dvě sezony, v té první jsem skončil 7. a hrál jsem i pohár do začátku posledního týdne, další sezónu jsem už upnul jenom na pohár,ale bohužel to nevyšlo...
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Dawer24
Coach

Post by Dawer24 »

Ahoj, dohodl jsem se jednim manazerem na tom, ze mi proda sveho hrace. Nabidnul jsem dohodnutou castu a cekal jsem na odkliknuti.
Ale ted me nekdo prehodil. Proto se ptam .. muze mi manazer odkliknout hrace, i kdyz nemam nejvyssi nabidku.
Dekuju za odpoved :wink:
palo

Post by palo »

Dawer24 wrote:Ahoj, dohodl jsem se jednim manazerem na tom, ze mi proda sveho hrace. Nabidnul jsem dohodnutou castu a cekal jsem na odkliknuti.
Ale ted me nekdo prehodil. Proto se ptam .. muze mi manazer odkliknout hrace, i kdyz nemam nejvyssi nabidku.
může
Image
Big El

Post by Big El »

Dawer24 wrote:Ahoj, dohodl jsem se jednim manazerem na tom, ze mi proda sveho hrace. Nabidnul jsem dohodnutou castu a cekal jsem na odkliknuti.
Pro tyto případy pro příště doporučuji dohodnout se na přesném termínu, kdy si hráče prodáte. A také jsi mohl narazit na mizeru, který Tě prostě pouze převezl...

Nicméně prodávající může vybrat "nejnižší cenu, za kterou je ochoten hráče prodat" tedy - může kliknout na tu částku, kterou jsi nabídl Ty. V takovém případě jsou ve hře všechny kluby, které nabídly alespoň tuto částku (v Tvém případě tedy i ten, který Tě přehodil) a hráč si vybírá sám, kám chce přestoupit. Pokud je mi známo, vybírá si pouze na základě nabídnutého platu (bonusů, atd.), tedy nikoli na základě divize, počtu fans či čehokoli jiného...
Elnino Prague

sovajs
Team President

Post by sovajs »

Díky kluci - asi to fakt zkusím, protože potřebuju nějaký nový impulz...nebaví mě ta hra :roll:
FC Power
sovajs
E. 63

Velký rozprodej...
palo

Post by palo »

sovajs wrote:Díky kluci - asi to fakt zkusím, protože potřebuju nějaký nový impulz...nebaví mě ta hra :roll:
no já jsem tím prošel a je to chvílemi pěkná nuda,chybí ten adrenalin jestli vyhraješ nebo prohraješ (prohraješ úplně všechno...)
Nevím,jestli do toho v takové míře ještě někdy půjdu.No ale je to zase něco jiného...
Image
Big El

Post by Big El »

sovajs wrote:Díky kluci - asi to fakt zkusím, protože potřebuju nějaký nový impulz...nebaví mě ta hra :roll:
Nu tak nevím, zda tenhle impulz pomůže, ale mohl by. Jinak samozřejmě turnájky, to je impulz parádní, ale to víš dobře sám...

Každopádně rozhodně to nemusí být jen o kšeftování, pokud chceš hrát vysoko. Jo - pokud chceš vyhrát Áčko, tak asi jo, ale jinak ne...
Elnino Prague

Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

palo wrote:
no já jsem tím prošel a je to chvílemi pěkná nuda,chybí ten adrenalin jestli vyhraješ nebo prohraješ (prohraješ úplně všechno...)
Nevím,jestli do toho v takové míře ještě někdy půjdu.No ale je to zase něco jiného...
to je fakt, zábavná je část prodejů a následných nákupů, když už nemáš za co nakupovat a nemáš koho prodávat tak to moc zábava není :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”