Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Dawer24
Coach

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Dawer24 »

Kdyz jsem zacinal, tak jsem kvuli omezeni prisel o dobrej kup. Na trhu bylo jedno CM s nastavenou castkou asi tak 2x mensi nez CM melo cenu. Ale ja ho nemohl kvuli omezeni koupit :(
podfu.k
Groundsman

Post by podfu.k »

Čau, chci se zeptat. Koupil jsem si hráče, ale má moc velký plat po kolika eurech mu to mám stahovat?

dik, za odpoveď
ps2512
Member of the Soccer Project Association

Post by ps2512 »

podfu.k wrote:Čau, chci se zeptat. Koupil jsem si hráče, ale má moc velký plat po kolika eurech mu to mám stahovat?

dik, za odpoveď
myslím, že 30dní nemůžeš nic ale pak to jde. O kolik, musíš zjisti sám a nebo někdo zkušenější poradí.
JInak jestli mu nechceš dávat plat, tak mu dej vše do bonusu za zápas, ale dej pozor aby nehrál ligu/pohár a ani nebyl na lavičce v těchto zápasech :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

podfu.k wrote:Čau, chci se zeptat. Koupil jsem si hráče, ale má moc velký plat po kolika eurech mu to mám stahovat?

dik, za odpoveď
PSkovu radu si zober k srdcu. Čo sa týka samotného zníženia platu, záleží na tom, aký je to dobrý hráč a aký má momentálne plat. A ak ten plat má extrémne vysoký, radšej ho rovno hoď na trh za euro a dúfaj, že niekto prihodí...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
podfu.k
Groundsman

Post by podfu.k »

Premii za výhru má 30k a normální plat má 7,5k. Stejně má ještě smlouvu přes 2 roky, tak mu nemůžu vyjednat novou smlouvu. Chtěl jsem se zeptat, jen tak předběžně. Ligu ani pohár snim nehraju. :)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

podfu.k wrote:Premii za výhru má 30k a normální plat má 7,5k. Stejně má ještě smlouvu přes 2 roky, tak mu nemůžu vyjednat novou smlouvu. Chtěl jsem se zeptat, jen tak předběžně. Ligu ani pohár snim nehraju. :)
A aké má celkové hodnotenie? Ten plat zase tak vysoký nie je, býva oveľa horšie... Mimochodom, ak si mu klasicky podpisoval zmluvu na 3 sezóny, keď bude ostávať 2s. aj 35 dní (a menej) do vypršania zmluvy, môžeš s ním podpísať novú už aj so znížením platu/prémie.
...new beginning...

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Tak ten by mal mať plat okolo 7k, ty si mu dal 22,5k (predpokladám, že podpisový bonus nebol žiadny), takže očakávam, že po 30 dňoch od podpísanie zmluvy by si mu mohol ubrať 2-2,5k.
...new beginning...

podfu.k
Groundsman

Post by podfu.k »

Hippopotamus wrote:
Tak ten by mal mať plat okolo 7k, ty si mu dal 22,5k (predpokladám, že podpisový bonus nebol žiadny), takže očakávam, že po 30 dňoch od podpísanie zmluvy by si mu mohol ubrať 2-2,5k.
Podpisový bonus má 1 euro, co jsem četl na foru tak prvně zrušit PB i znavýšením platu a pak až snižovat plat
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

podfu.k wrote:Podpisový bonus má 1 euro, co jsem četl na foru tak prvně zrušit PB i znavýšením platu a pak až snižovat plat
Tak 1 euro sa neráta. Ak mám hráča, ktorý má plat aj odmenu za víťazstvo, tak znižujem vždy najprv plat a príde mi to rozhodne lepšie, ale je to na tebe.
Btw. tých 2-2,5K z platu som myslel tak, že buď mu zoberieš priamo tú sumu z platu alebo mu zoberieš 4-5k z odmeny za víťazstvo, čo je cca to isté.
...new beginning...

podfu.k
Groundsman

Post by podfu.k »

Ok, díky za tvoje rady
impossible

Post by impossible »

Hosi, potrebuju radu. Kdyz mam hrace co ma 19 let a je vytrenovan....dam ho protahnout BSkem. Ukaze mi to jako jeho max. vykon to co odehraje v 19 letech, nebo to co da az po 20. narozeninach?
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

impossible wrote:Hosi, potrebuju radu. Kdyz mam hrace co ma 19 let a je vytrenovan....dam ho protahnout BSkem. Ukaze mi to jako jeho max. vykon to co odehraje v 19 letech, nebo to co da az po 20. narozeninach?
Ak myslíš tú ikonku vpravo "max.forma", tak to je pri 100% morálke, fyzičke a ideálnom veku, takže, ak máš 19ročného, ukáže ti jeho výkon akoby mal 20-30 (akurát že s danými expami, aké aktuálne má...a 100mor aj fyz).
...new beginning...

impossible

Post by impossible »

Dik, takze to zadna hvezda nebude.
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
bulldok
Groundsman

Post by bulldok »

Ahoj , chtěl bych se optat proč při registraci , mého týmu Czechia Hradec Králové mě to píše "Toto jméno týmu je neplatné. Nepoužívejte dvojitou mezeru či speciální znaky." ? Nikde žadnou dvojitou mezeru nemám ani speciální znaky .
Nevíte kde dělám chybu ?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”