Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

Kimi007
Team Manager

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by Kimi007 »

frankie_doparoma wrote:no ja dal 50 :p

patom to shrnul a vystih nejlepe

btw. proc neraegujes na hippa? k cemu je zaskok kdyz si tu byl vcera i dnes...?
Na fórum chodím pravidelně a dostanu se na něj i přes mobil, ale ovládat tým se z toho moc nedá, je to nepřehledné ..

Já holt nevěřím hned tak někomu, koho nevidím, sorry, ale po netu se schovává kde kdo, tím nemyslím nikoho z vás ..
pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Post by pupajdi13 »

Kimi007 wrote:..................:
Vidím,že moje snaha vysvětlit ti situaci byla uplně zbytečná.

Uvědom si,že já tu píšu z pozice šerifa , nemužu tady smajlíkovat a polemizovat , já jsem tu od toho,abych ti popsal situaci,která nastala a poradil ti co mužeš udělat, nebo jak se k tomu postavit - což jsem udělal .
+ jsem ti vyjádřil svůj názor na daný problem.
Kdybys byl čestný,jak tady tvrdíš,tak už jsi nám všem dávno tady nastínil celou situaci, co se dělo,že někdo pul dne ovládal tvuj tým atd atd .........ale o tom ty mlčíš a místo toho tlacháš o nesmyslech "padni komu padni " "ABC divize " a podobný hlouposti , který jsou uplně mimo cestu.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

A ještě jedna podstatná věc .

Ten tvůj udajný kamarád z práce , co ti prodal toho hráče (Lenny24) se za celou dobu své existence do klubu přihlásil pouze 4x.......poprvé , když tým založil.......poté z jiné IP adresy 2x ve středu 9.2.............a po čtvrté ted,když ti potvrzoval toho hráče a to z tvé IP adresy.

Čili - , bylo tam pouze jedno jediné přihlášení v inkriminovaný čas a to přihlášení bylo z důvodu navýšení nabídky na hráče o 50K , proto potom ten někdo po čtvrté v historii vlezl na svuj tým a transfer potvrdil.

Tím ti chci názorně ukázat,že pokud šerif chce, tak toho vidí hodně a dokáže si sjistit, jestli se tvá slova zakládají na pravdě.

Každý manažer má právo na svou obhajobu a já osobně ho každému vždy dávám vrchovatě ....z 95% se všichni chytí a zamotají sami do svých sítí lží a polopravd, pak jim vždycky vtisknu fakta ,která tu vidím já a oni pochopí ,že se neprolžou zpátky ke svému týmu.
Tvůj případ nebude jiný a pokud ano , tak se ti rád omluvím.
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

pupajdi13 wrote:
Kimi007 wrote:..................:
Vidím,že moje snaha vysvětlit ti situaci byla uplně zbytečná.

Uvědom si,že já tu píšu z pozice šerifa , nemužu tady smajlíkovat a polemizovat , já jsem tu od toho,abych ti popsal situaci,která nastala a poradil ti co mužeš udělat, nebo jak se k tomu postavit - což jsem udělal .
+ jsem ti vyjádřil svůj názor na daný problem.
Kdybys byl čestný,jak tady tvrdíš,tak už jsi nám všem dávno tady nastínil celou situaci, co se dělo,že někdo pul dne ovládal tvuj tým atd atd .........ale o tom ty mlčíš a místo toho tlacháš o nesmyslech "padni komu padni " "ABC divize " a podobný hlouposti , který jsou uplně mimo cestu.
Mimo cestu to není, když tady někdo tlachá o blbostech, tak ať. Ale nevěřím tomu, že všichni manažeři tu hrají fér. A pokud už jsi té hře propadl, tak nemůžeš posuzovat věci reálně, ale realita se ti mění před očima ..

Holt, když se někdo ozve, tak se najde vždy někdo chytrý, kdo přesně ví o co jde, že pane..? Jo a proč se někdo nezabývá tím, že je možný prodej přes IP. Tím by se to vyřešilo.. nééé my máme pravidla a kdo chce psa být hůl si najde 8) Jinak jaký zisk má můj tým z příjmu hráče od začátečníka, podle mne žádný, okamžitě bych ho vyrazil pane dokonalý. Na nic si nehraju, ale vždy se najde někdo, kdo ti řekne jak se věci mají a toho se asi bojiš a schovávat se za hvězdičku šerifa ... no comment ..
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

pupajdi13 wrote:A ještě jedna podstatná věc .

Ten tvůj udajný kamarád z práce , co ti prodal toho hráče (Lenny24) se za celou dobu své existence do klubu přihlásil pouze 4x.......poprvé , když tým založil.......poté z jiné IP adresy 2x ve středu 9.2.............a po čtvrté ted,když ti potvrzoval toho hráče a to z tvé IP adresy.

Čili - , bylo tam pouze jedno jediné přihlášení v inkriminovaný čas a to přihlášení bylo z důvodu navýšení nabídky na hráče o 50K , proto potom ten někdo po čtvrté v historii vlezl na svuj tým a transfer potvrdil.

Tím ti chci názorně ukázat,že pokud šerif chce, tak toho vidí hodně a dokáže si sjistit, jestli se tvá slova zakládají na pravdě.

Každý manažer má právo na svou obhajobu a já osobně ho každému vždy dávám vrchovatě ....z 95% se všichni chytí a zamotají sami do svých sítí lží a polopravd, pak jim vždycky vtisknu fakta ,která tu vidím já a oni pochopí ,že se neprolžou zpátky ke svému týmu.
Tvůj případ nebude jiný a pokud ano , tak se ti rád omluvím.
Mne nemusíš vysvětlovat IT věci, znám je dobře. Jinak k Tvému mylnému úsudku, ta IP, která tvrdíš, že je moje, tak to je pracovní IP adresa a jestli se předtím připojil doma nebo někde jinde, to já fakt nevím a nezjišťuji, to mne vůbec nezajímá. Takže na základě nějakých přihlášení, které se mnou nemají něco společného, tak lžeš celému fóru, tak se podívej kdy jsem se sem poprvé přihlásil na SP a zjistíš, že to není ta samá adresa jak tvrdíš. Ta je pracovní a všichni v práci mají přidělené jedno IP v oddělení, tohle už ale neřešíš a hned máš viníka. Co bys dělal bez počítače? To bys byl opravdu asi jen ... nejsem hulvát jako někdo

PS_ Takže podle tebe lítam po IP adresách celý den a připojuju se SP pokaždé s jiným týmem? Fakt super, to už bych asi nedělal nic jiného .. fakt jsi borec, ale měl by jsi používat ten dar, kterým byl obdařen každý rozumný člověk 8)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Kimi007 wrote:.................
klidně si ulev.....jsem na to zvyklej , většina tech co podváděj mi přejou smrt , nebo mi s ní vyhrožujou a hned nejlíp vědí co jsem zač , takže mě tím nepřekvapíš , dla jsem ti jen fakta.

Co se týká tech adres, nenapsal jsem,že to byla tvá "registrující-zakládací" adresa,ale byla to adresa,kterou pravidelně používáš,kdežto Lenny24 ne , on má jinou a tuto použil pouze jednou kvuli hráči,který byl prodán Tobě .....to jsem ti napsal a tak to i je......kdybych mohl,tak sem udělám screen ,aby jsi to viděl na vlastní oči.
Pokovad by jsi chtěl pokračovat v plodné debatě s gradujícím styl,tak radši použij šerifský mail ,ať nedostaneš ban i na foru.

A nezapomen, já jsem ti ban nedal , pouze jsem měl snahu ti vysvětlit situaci .
Ted jsi pujdu hajnout a budu přemýšlet co jsem to za člověka schovaného za hvězdou 8) - dobrou.
Last edited by pupajdi13 on Wed Feb 16, 2011 12:53 am, edited 1 time in total.
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

IP adresa č.1 tu mám doma a používám s ní přihlášení od 5.3.2009 ...
IP č.2 o které tvrdíš, že se na ní připojil , tu používám delší dobu a on jí použil také jelikož v práci není dlouho ...

Prostě jedna díra vedle druhé chytáš se stébla a nemám chuť tě pane dokonalý pořád opravovat, až začneš použivat takovou jednu pěknou věc
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

pupajdi13 wrote:
Kimi007 wrote:.................
klidně si ulev.....jsem na to zvyklej , většina tech co podváděj mi přejou smrt , neby mi s ní vyhrožujou a hned nejlíp vědí co jsem zač , takže mě tím nepřekvapíš , dla jsem ti jen fakta.

Co se týká tech adres, nenapsal jsem,že to byla tvá "registrující-zakládací" adresa,ale byla to adresa,kterou pravidelně používáš,kdežto Lenny24 ne , on má jinou a tuto použil pouze jednou kvuli hráči,který byl prodán Tobě .....to jsem ti napsal a tak to i je......kdybych mohl,tak sem udělám screen ,aby jsi to viděl na vlastní oči.
Pokovad by jsi chtěl pokračovat v plodné debatě s gradujícím styl,tak radši použij šerifský mail ,ať nedostaneš ban i na foru.

A nezapomen, já jsem ti ban nedal , pouze jsem měl snahu ti vysvětlit situaci .
Ted jsi pujdu hajnout a budu přemýšlet co jsem to za člověka schovaného za hvězdou 8) - dobrou.
Jasně bránit se BANem umí každý, já se za pravdu nestydím a neútočím na Tebe, ale na to jak si myslíš, že si z Tebe hodím pár bobků ...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Kimi007 wrote: Prostě jedna díra vedle druhé chytáš se stébla a nemám chuť tě pane dokonalý pořád opravovat,
:lol: :lol: :lol: jojojo už se topím..pomoc.
mě je to fuk, copak to nechápeš? já s tvým případem nemám nic společného ,ani jako šerif,ani jako manažer ....ty jsi tady brečel, že jsi dostal ban , tak tu nebreč a řeš to , nebo se na to vyflákni a máš klid ...mě je to šumák......nejsem tvuj kamarád ani táta.
Jsem zvědavej co ti odepíše Razvanica a jestli na něj budeš taky takhle chytrej .
Tak papapa a pozdravuj.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Kimi007 wrote: Jasně bránit se BANem umí každý, já se za pravdu nestydím a neútočím na Tebe, ale na to jak si myslíš, že si z Tebe hodím pár bobků ...
Snad nechceš říct,že jsem na Tebe utočil ...... vím,že sis myslel,že sem napíšeš,žes dostal banán a všichni Tě tu budou konejšit a ono se nestalo a pak ještě přijdu já a tvrdím ti to co jsem napsal ,ale holt stalo se,tak se seber , posbírej i ty bobky co sis naházel pod sebe a řeš situaci s kompetentní osobou.
Tady bych tu diskuzi ukončil, myslím,že jsme to probrali dostatečně.
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

frankie_doparoma wrote:necetl jsem celou, jiste plodnou, debatu :) ale mam dotaz, kdyz se naky dva tymy treba jen jednou prihlasi z jedny IP adresy tak je to natrvalo zablokovany a pri pokusu udelat transfer mezi temahlema dvouma tymama to proste nejde a napise to hlasku o stejny IP, aspon tak to bylo. Jak se teda ohlo stat to co se stalo? :shock:
Z dob kdy jsem na podvádění měl čas vím, že přestup nešel uskutečnit pokud byl hráč dán na trh ze stejné IP jako se následně kupoval, pokud byl dán na trh z jiné, pak koupit šel i když se týmy hlásily následně ze stejné IP. Jinak teda opatřit si dostatek IP pro podvádění byl vždy problém, je to zde slušně ošetřené a z lecjakého anonymizéru, nebo free proxy se do účtu nedá lognout.
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

Kimi007 wrote:IP adresa č.1 tu mám doma a používám s ní přihlášení od 5.3.2009 ...
IP č.2 o které tvrdíš, že se na ní připojil , tu používám delší dobu a on jí použil také jelikož v práci není dlouho ...

Prostě jedna díra vedle druhé chytáš se stébla a nemám chuť tě pane dokonalý pořád opravovat, až začneš použivat takovou jednu pěknou věc
Bylo by fajn až ti ráno kolega řekne proč ti během té Tvé krátké služebky prodal svého hráče abys to sem napsal.
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

Jinak si myslím, jak sem psal už poprvé, tak Ti několik podobnejch podvůdků v minulosti prošlo a tak seš prostě jen nasranej, že to nevyšlo znovu. Nevím jak dalece zpětně šerifové vidí do historie přihlášení, ale vsadil bych se, že některý z týmů co ti v minulosti prodal / koupil od tebe hráče byl logován ze stejné IP jako Ty.
Ataner

Post by Ataner »

Nechtěl jsem reagovat ale..
Kimi007 wrote:Já holt nevěřím hned tak někomu, koho nevidím, sorry, ale po netu se schovává kde kdo, tím nemyslím nikoho z vás ..
Tak hlavně že Ti věřil "kamarád" když Ti prodal svůj největší klenot za 800..nevím jak moc jsi ho do hry zasvětil..asi moc ne 8)
Řeknu Ti to na plnou hubu když to tady čtu..
Buď Ty jsi chtěl vychcat s ním nebo to je ale úplně naopak.. :wink:
Kimi007 wrote:Jinak jaký zisk má můj tým z příjmu hráče od začátečníka, podle mne žádný, okamžitě bych ho vyrazil pane dokonalý. Na nic si nehraju, ale vždy se najde někdo, kdo ti řekne jak se věci mají a toho se asi bojiš a schovávat se za hvězdičku šerifa ... no comment ..
Tyhle trapný narážky jsou dost mimo mísu nemyslíš.. :?:
Pokud nám chceš vysvětlovat že zisk s tohoto CF hráče je pro Tebe nulový..tak to snad nemůžeš myslet ani vážně.. :lol:
Napadáš zrovna někoho na koho nemáš..mnoho manažerů za své výsledky vděčí právě tomuto individuu schovanému za hvězdou..
JPD - B.3
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

Kimi, fandím ti...
Drž se ......
:mrgreen:
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”