pupajdi13 wrote:A ještě jedna podstatná věc .
Ten tvůj udajný kamarád z práce , co ti prodal toho hráče (Lenny24) se za celou dobu své existence do klubu přihlásil pouze 4x.......poprvé , když tým založil.......poté z jiné IP adresy 2x ve středu 9.2.............a po čtvrté ted,když ti potvrzoval toho hráče a to z tvé IP adresy.
Čili - , bylo tam pouze jedno jediné přihlášení v inkriminovaný čas a to přihlášení bylo z důvodu navýšení nabídky na hráče o 50K , proto potom ten někdo po čtvrté v historii vlezl na svuj tým a transfer potvrdil.
Tím ti chci názorně ukázat,že pokud šerif chce, tak toho vidí hodně a dokáže si sjistit, jestli se tvá slova zakládají na pravdě.
Každý manažer má právo na svou obhajobu a já osobně ho každému vždy dávám vrchovatě ....z 95% se všichni chytí a zamotají sami do svých sítí lží a polopravd, pak jim vždycky vtisknu fakta ,která tu vidím já a oni pochopí ,že se neprolžou zpátky ke svému týmu.
Tvůj případ nebude jiný a pokud ano , tak se ti rád omluvím.
Mne nemusíš vysvětlovat IT věci, znám je dobře. Jinak k Tvému mylnému úsudku, ta IP, která tvrdíš, že je moje, tak to je pracovní IP adresa a jestli se předtím připojil doma nebo někde jinde, to já fakt nevím a nezjišťuji, to mne vůbec nezajímá. Takže na základě nějakých přihlášení, které se mnou nemají něco společného, tak lžeš celému fóru, tak se podívej kdy jsem se sem poprvé přihlásil na SP a zjistíš, že to není ta samá adresa jak tvrdíš. Ta je pracovní a všichni v práci mají přidělené jedno IP v oddělení, tohle už ale neřešíš a hned máš viníka. Co bys dělal bez počítače? To bys byl opravdu asi jen ... nejsem hulvát jako někdo
PS_ Takže podle tebe lítam po IP adresách celý den a připojuju se SP pokaždé s jiným týmem? Fakt super, to už bych asi nedělal nic jiného .. fakt jsi borec, ale měl by jsi používat ten dar, kterým byl obdařen každý rozumný člověk