klasika?palo wrote:Buď v klidu,já jsem teď hrál s 12.,13.,14. a 16. a i to jsem zdupal...Milko wrote: P.S. Čo je však najhoršie, tak už aj Palo sa na nás tlačí zdola

Moderator: Czech Moderators
klasika?palo wrote:Buď v klidu,já jsem teď hrál s 12.,13.,14. a 16. a i to jsem zdupal...Milko wrote: P.S. Čo je však najhoršie, tak už aj Palo sa na nás tlačí zdola
jops2512 wrote:klasika?palo wrote:Buď v klidu,já jsem teď hrál s 12.,13.,14. a 16. a i to jsem zdupal...Milko wrote: P.S. Čo je však najhoršie, tak už aj Palo sa na nás tlačí zdola
já jsem šel tomu štěstíčku naproti a z remízy jsem uplácal vítězství. postupová naděje žije dálšutr wrote:Velká škoda Miloši...Milko wrote:Škoda....
ACS Pardubice 1 - 0 The Last Mohycan (145 - 145)
Nepomohlo nám ani predlžovanie zmlúv, aby sme čo i len bod chytili u olivky...ak sa nenaučíme premieňať penalty, nemôžme u takýchto súperov bodovať
Oliwapol nám tak prehru vrátil a my už len môžme mu zagratulovať k dnešnej výhre
![]()
P.S. Čo je však najhoršie, tak už aj Palo sa na nás tlačí zdola, po manažerské stránce si to zvládl skvěle, jen štěstíčko chybělo
Němnóžko.PaTTTTrick wrote:dneska jsem soupeře asi nasral
Buhal - PC Bonner 2:2 (výkony 147 - 134)
No tak to byla velká paráda..PaTTTTrick wrote:dneska jsem soupeře asi nasral
Tímy, ktoré majú celý zápas jasnú prevahu a napriek tomu nedokážu vyhrať, si nezaslúžia ani bod, takže Buhal by mal byť rádPaTTTTrick wrote:dneska jsem soupeře asi nasral
tak to je radikální vysvětleníHippopotamus wrote:Tímy, ktoré majú celý zápas jasnú prevahu a napriek tomu nedokážu vyhrať, si nezaslúžia ani bod, takže Buhal by mal byť rádPaTTTTrick wrote:dneska jsem soupeře asi nasral
Držíme palce šutríkušutr wrote:Zítra přivítáme lídra naší divize, po dnešním zakopnutí u silného Mošny musíme bodovat
Ve čtvrtek ti budu hodně fandit,snad vyhraješ a potěšíš nás obaMilko wrote:Držíme palce šutríkušutr wrote:Zítra přivítáme lídra naší divize, po dnešním zakopnutí u silného Mošny musíme bodovatMy lídra (Razvanicu) privítame vo štvrtok na domácej pôde...Zajtra skúsime uchmatnúť nejaký ten bodík u Bobana. Ťažký to súper...uvidíme
Milko wrote:Držíme palce šutríkušutr wrote:Zítra přivítáme lídra naší divize, po dnešním zakopnutí u silného Mošny musíme bodovatMy lídra (Razvanicu) privítame vo štvrtok na domácej pôde...Zajtra skúsime uchmatnúť nejaký ten bodík u Bobana. Ťažký to súper...uvidíme
Dajovi sestup nepřeju ale když už tak jedině k nám !!!Milko wrote:Milko wrote:Držíme palce šutríkušutr wrote:Zítra přivítáme lídra naší divize, po dnešním zakopnutí u silného Mošny musíme bodovatMy lídra (Razvanicu) privítame vo štvrtok na domácej pôde...Zajtra skúsime uchmatnúť nejaký ten bodík u Bobana. Ťažký to súper...uvidíme
Škoda HonzoMoc nechýbalo a mohol byť aspoň bodík. Ja dnes remizoval, čo z vonku nie je zlé, ale tým pádom sa náskok Razvanici a oliwapola zvýšil na 8 resp. 10 bodov, čo je už nedosiahnuteľné a tým pádom postup stratený ...
. Môžme sa teda s kľudom pripravovať na nasledujúcu sezónu
( A po dnešnom výsledku brácha Daja to vyzerá, že si to namieri k nám do B2
![]()
![]()
)
No k nám mu přát asi nebudu..palo wrote: Dajovi sestup nepřeju ale když už tak jedině k nám !!!
Ja vás mám rád a tak sa čoskoro uvidíme.Ataner wrote:No k nám mu přát asi nebudu..palo wrote: Dajovi sestup nepřeju ale když už tak jedině k nám !!!