Čo by nerástla...impossible wrote:Dlouho jsem se na nic nezeptal, tak jdu na to: Roste moralka pri hrani ligovych zapasu rychleji nez pri hrani pratelaku / turnaje?

Moderator: Czech Moderators
Čo by nerástla...impossible wrote:Dlouho jsem se na nic nezeptal, tak jdu na to: Roste moralka pri hrani ligovych zapasu rychleji nez pri hrani pratelaku / turnaje?
ne vždy +5%impossible wrote:Dlouho jsem se na nic nezeptal, tak jdu na to: Roste moralka pri hrani ligovych zapasu rychleji nez pri hrani pratelaku / turnaje?
Tiež som si myslel, že je to tých 5% vždy (btw. je to tak 4,5%), ale teraz som kukol trošku do histórie, a napr. v piatok v lige som nasadil LB Sicilia. Vo štvrtok po simulácii o 22:00 mal morálku 92% (dľa SPMT), v piatok po 4:00 ju mal 100%. Zmluvu som mu určite nepredlžoval, rovnako ako som nemenil trénera, takže...puzzle wrote:ne vždy +5%impossible wrote:Dlouho jsem se na nic nezeptal, tak jdu na to: Roste moralka pri hrani ligovych zapasu rychleji nez pri hrani pratelaku / turnaje?
FAQ wrote: Při sestupu se padá stylem, že týmy na 11 + 16 místě jdou do divize "současná * 3", týmy na 12 + 15 místě jdou do divize "(současná * 3) - 1" a týmy na 13 + 14 místě jdou do divize "(současná * 3) - 2"
já bych potřeboval poradit jak je porážetHippopotamus wrote:Zdravím, som tu nový...![]()
Zajtra nutne potrebujem prehrať zápas s SP tímom, čo by nemal byť pri 0% TS a množstve juniorov až taký problém, ale jeden detail: dal som zostavu 3-4-3, k tomu taktiku betón a ind.pokyny útočne všetkým stredopoliarom aj krajným obrancom. Majú tie ind.pokyny logiku? Príp. nejaká lepšia varianta?
Btw. obsadenie postov:
v bráne CM, na krajoch obrany CF a LF, v strede obrany RF, na krajoch zálohy LF a CB, v strede zálohy gólmani, na krajoch útoku CM a CB, v strede útoku LM. Ok?
Nekecej, že zas hraješ, Tomkyčtomkycz wrote:já bych potřeboval poradit jak je porážetHippopotamus wrote:Zdravím, som tu nový...![]()
Zajtra nutne potrebujem prehrať zápas s SP tímom, čo by nemal byť pri 0% TS a množstve juniorov až taký problém, ale jeden detail: dal som zostavu 3-4-3, k tomu taktiku betón a ind.pokyny útočne všetkým stredopoliarom aj krajným obrancom. Majú tie ind.pokyny logiku? Príp. nejaká lepšia varianta?
Btw. obsadenie postov:
v bráne CM, na krajoch obrany CF a LF, v strede obrany RF, na krajoch zálohy LF a CB, v strede zálohy gólmani, na krajoch útoku CM a CB, v strede útoku LM. Ok?![]()
![]()
Výkon 30, SP tím 47. Súper nepremenil 1 penaltu a vyhral 2:1 (prípadná remíza by ma potešila najviac, ale to je už fuk)Big El wrote:Zítra tu napiš výkon
30? A to máš juniory a nulový TS? Nic mocHippopotamus wrote:Výkon 30, SP tím 47. Súper nepremenil 1 penaltu a vyhral 2:1 (prípadná remíza by ma potešila najviac, ale to je už fuk)Big El wrote:Zítra tu napiš výkon
Nu, ale to nebyl SP týmHippopotamus wrote:Výkon 30, SP tím 47. Súper nepremenil 1 penaltu a vyhral 2:1 (prípadná remíza by ma potešila najviac, ale to je už fuk)Big El wrote:Zítra tu napiš výkon
Tak to som si ani nevšimol, koho malo napadnúť, že v divízii so 6 SP tímami bude posledné miesto okupovať reálny hráč?Azor wrote:Nu, ale to nebyl SP týmHippopotamus wrote:Výkon 30, SP tím 47. Súper nepremenil 1 penaltu a vyhral 2:1 (prípadná remíza by ma potešila najviac, ale to je už fuk)Big El wrote:Zítra tu napiš výkon
Ale zase tí juniori mali morálku v priemere okolo 95 a fyzičku okolo 90-95, nijak som im ju neznižoval, a okrem toho, väčšinou sú to dosť nádejní juniori, čo znamená, že sa snažili viac, ako sa patríBig El wrote:30? A to máš juniory a nulový TS? Nic mocAle aspoň, že to byla prohra, že?