Tak chyba bude asi někde jinde počítám..to jen co jsem se dočetl na nějakém ajťáckém fóru ..léblík wrote:Mám Asus a SPMT jede

No momentálně jen zjistit kde nemám vůbec tušení...
Moderator: Czech Moderators
Tak chyba bude asi někde jinde počítám..to jen co jsem se dočetl na nějakém ajťáckém fóru ..léblík wrote:Mám Asus a SPMT jede
nainstaluj si nejnovější Net Framework z ofiko stránek MicrosoftuAtaner wrote:Tak chyba bude asi někde jinde počítám..to jen co jsem se dočetl na nějakém ajťáckém fóru ..léblík wrote:Mám Asus a SPMT jede![]()
Instalace se nezdařila..koukám slušný den dneska..puzzle wrote:nainstaluj si nejnovější Net Framework z ofiko stránek MicrosoftuAtaner wrote:Tak chyba bude asi někde jinde počítám..to jen co jsem se dočetl na nějakém ajťáckém fóru ..léblík wrote:Mám Asus a SPMT jede![]()
Možná zavirovaný a nestabilní OS?Ataner wrote: Instalace se nezdařila..koukám slušný den dneska..
No ty dovedeš potěšit.puzzle wrote:Možná zavirovaný a nestabilní OS?Ataner wrote: Instalace se nezdařila..koukám slušný den dneska..
Nepřekvapilo by mě to. Nejde o účast, jde spíš o to, že teoreticky můžeš nějak manipulovat, aby se spolu Ti dva nestřetli, nebo střetli v daný moment, nebo jednoho z nich poslat mimo hru, atd. Aspoň to mi přijde jako jediný argument, který by se nalezl pro tu šikanu...acskncl wrote:Sveho casu tady jeden nejmenovany serif sikanoval ceske tymy za hrani hlidanych tymu ve spolecnych turnajich s vetsim vleznym. Ja se tedy domnival, ze se jedna o soukrome turnaje, kde si ucast muze kazdy ovlivnit. Ono se to nemuze ani v otevrenych??
13€oliwapol wrote:Je nějaká idealní cena vstupnýho na přáteláky a turnaje? Na ligu si ji měním podle postavení soupeře v tabulce,ale tohle nevim tak na jisto.
ja mam 12Hippopotamus wrote:13€oliwapol wrote:Je nějaká idealní cena vstupnýho na přáteláky a turnaje? Na ligu si ji měním podle postavení soupeře v tabulce,ale tohle nevim tak na jisto.
12, rozložení 85:15oliwapol wrote:Je nějaká idealní cena vstupnýho na přáteláky a turnaje? Na ligu si ji měním podle postavení soupeře v tabulce,ale tohle nevim tak na jisto.
No vzhledem k tomu, že mám už opět 54% a to jsem dnešní první zápas hrál jako pohárový venku, tak seru na další stavění HITECHU a budu dávat ten nejobyčejnější za 2.500 EUR. Kdybych ho musel stavět každý den, tak za něj nedám za měsíc tolik jako za HITECH.kopeckar wrote:Hraju už nějaký ten pátek jen zápasy doma, takže hřiště se opotřebovává víc než při střídání pořadatelství. Nicméně i tak mi HITECH kombinace přírodní a umělé trávy vydržela dost dlouho. Teda až doteď.
17 Zář 2011 - € 100.000,00 Investice do stadiónu: nové hřiště (povrch)
19 Říj 2011 - € 100.000,00 Investice do stadiónu: nové hřiště (povrch)
jo a za každý den kdy je hřiště fakt v hrozným stavu (já mám teď 57%, ale to už je po ranní lize) je pokuta na den 1000 EUR.
Neměnil někdo nastavení opotřebení? Nebo četnost horšího počasí? Nebojte, nemyslím Sjarela.![]()
![]()
Od akej hranice je tá pokuta?kopeckar wrote:...