SoccerProject

Can you manage it ?
It is currently Mon Sep 06, 2010 5:35 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Čo mi chýba na SP
PostPosted: Tue Aug 17, 2010 11:22 pm 
Fan

Zdravím, hrám Soccer Project už dlhšiu dobu a dosť mi tu chýbajú niektoré futbalové veci:

1. hosťovania - mám návrh, aby sa mohli hráči posielať na hosťovania-zvýšilo by to "futbalovosť" SP, keďže v súčasnom futbale to je úplne bežné a verím, že by sa to tu uchytilo...PRÍKLAD: mám v tíme 35 hráčov (maximálny limit) vrátane mladých, no nerozvinutých hráčov... tí však nehrávajú no zbytočne mi zaberajú miesto v mužstve...preto by som takýchto hráčov poslal do tímov napr H ligy, ktorí by získali hráča za málo peňazí a mne by sa tým pádom uvoľnilo miesto v tíme, ktoré by som mohol zaplniť nejakým kvalitným hráčom

2. reprezentácie - z tímov by boli vybraní najlepší hráči, ktorí by reprezentovali svoje zeme...napr cez prestávku medzi sezónami alebo by sa hrávali nejaké zápasy počas víkendov...konkrétnu predstavu nemám, mohol by sa vytvoriť tím, ktorý by vytvoril SP, volal by sa napr Slovak Republic a boli by tam akési kópie hráčov, ktorých majú tímy...alebo by sa skutoční hráči nejak presunuli do tohto tímu aby mohli naberať skúsenosti atď...s tým by sa niekto pohral...mohli by sa hrávať zozačiatku len priateľáky, neskôr aj nejaké jednoduché turnaje, aby stále boli prioritou ligové tímy...

3. nové formácie - pridal by som nové formácie alebo by som aspoň rozvinul ponuku terajších, napr 4-4-2 by bolo viac možností napr 4-1-2-1-2, 4-2-2-2, 4-1-3-2 atď...

4. dresy - každý tím by si mohol zvoliť vlastné dresy, v ktorých by mohol hrávať...ale to je asi nepravdepodobné...

5. tréning - tréning by som obohatil o akýsi tímový tréning, kde by sa zlepšovala tímová súhra, obranná činnosť a podobne...mohlo by sa tím napr aj zvýšiť tímovú náladu...

6. striedania - keďže zápasy sa nedajú trénovať počas ich konania, striedania by som vytvoril metódou IF...to znamená že by som si napr mohol zadať: ak budeme prehrávať, chcem vystriedať záložníka za útočníka...ak budeme vyhrávať, chcem vystriedať útočníka za obrancu...ak bude mať počas zápasu daný hráč fyzičku menej ako povedzme 80%, chcem ho vystriedať atď...

7. poradie kapitánov - príde mi dosť otravné vždy sledovať, ktorý hráč má najviac skúsenosti keďže často rotujem zostavu...preto by som uvítal možnosť zvoliť si poradie napr troch kapitánov, ako to býva aj v realite (napr v Arsenale Fabregas, van Persie, Almunia)...

8. kopajúci hráči - pridal by som možnosť zvoliť si nielen strelcov penált, ale aj rohových či priamych kopov...

9. univerzálni hráči - bol by som rád, keby sa vytvorili aj univerzálni hráči, ktorí by napr mohli hrávať len na krajoch zálohy alebo by mohli hrať napr v strede obrany alebo defenzívneho záložníka...

10. SPMT mi nefunguje pre beta soccer tímy =P

Dúfam, že si toto niekto prečíta a budem rád, keď sa niektoré nápady posunú ďalej, najmä tie hosťovania by som uvítal :)

Profile  

Post subject: Re: Čo mi chýba na SP
PostPosted: Wed Aug 18, 2010 12:04 am 
Member of the Soccer Project Association

Za 1) měl jsi to napsat do správného topicu a nezakládat druhý

Za 2) k těm tvým požadavkům:

Mnoho mnoho návrhů už tu na forum bylo napsáno, a i posláno ke Sjarelovi, ale neděje se nic, jmenovitě i to hostování.
Toto jsou věci, které tu neovlivní nikdo z nás, ale jednině Sjarel. Bohužel ten žádné velké novinky nechystá a asi už ani chystat nebude... :roll: :roll:

Poptávka po CB Věk: 20-24 let, Výkony: 66-70, Rozpočet:3M-3,9M. Koupím ho, ale až po zkončení sezony, t.j. až dostanu peníza za ligu!.. :) Nabídky posílejte do pošty, určitě se domluvíme...

Profile  

PostPosted: Wed Aug 18, 2010 10:09 am 
Assistant Manager

HugoBoss wrote:
7. poradie kapitánov - príde mi dosť otravné vždy sledovať, ktorý hráč má najviac skúsenosti keďže často rotujem zostavu...preto by som uvítal možnosť zvoliť si poradie napr troch kapitánov, ako to býva aj v realite (napr v Arsenale Fabregas, van Persie, Almunia)...

Myslím, že aspoň tento bod by mohol u Sjarela prejsť. Keď už dal poradie strelcov penált, nevidím dôvod, prečo by nemalo byť umožnené zoradiť si i kapitánov... Že by som mu napísal? :)

A začína sa nová kapitola, snáď s krajším koncom :-)

Profile  

PostPosted: Wed Aug 18, 2010 11:04 am 
Fan

sorry ale na tomto fóre sa vôbec nevyznám...dosť som si dal s tým námahu tak by som bol rád, keby si to niekto z tých hore aspoň prečítal...myslím že je tam viac dobrých nápadov ako to poradie kapitánov ;)

Profile  

PostPosted: Wed Aug 18, 2010 11:08 am 
Member of the Soccer Project Association

HugoBoss wrote:
sorry ale na tomto fóre sa vôbec nevyznám...dosť som si dal s tým námahu tak by som bol rád, keby si to niekto z tých hore aspoň prečítal...myslím že je tam viac dobrých nápadov ako to poradie kapitánov ;)

Když se koukneš an této části fora nahoru tak tam máš pár topiců ,kde se títmto zaobírají,všechno cosi tu napsal tam bylo už rozvedeno mnohem dále :wink:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour