Konečne to niekomu došloDajo wrote:Však ho už konečne pochváľte,takto to robí sám a vyzerá to trápne.Milko wrote: To sa nedá Hippo, keď máš kvalitný káder, jednoducho to nejde...však ty to sám dobre vieš![]()

Moderator: Czech Moderators
Konečne to niekomu došloDajo wrote:Však ho už konečne pochváľte,takto to robí sám a vyzerá to trápne.Milko wrote: To sa nedá Hippo, keď máš kvalitný káder, jednoducho to nejde...však ty to sám dobre vieš![]()
Uvidíme Azor, či to bude hneď, ale cieľom je sa tam opäť dostať a vyplieskať toho prďolu z Trenčína...ovšem, ak sa tam s tým slabučkým kádrom udržíAzor wrote:Tak sestoupit nechci, nicméně bouhžel tento týden zatím 0 bodů, takže se šance na záchranu dále vzdaluje. Ale tak snad se z toho marasu ještě dostanemeMilko wrote:Zajtra hrám s druhým, takže výsledok už veľa napovieAzor wrote:pouhé 3 remízy a jinak samé prohry během 8 zápasů nás odsoudili až na 13. místo. Na záchranu ztrácíme už 3 body, 14.tým je za námi jen o 2 body. No co už, tak aspoň že se mi daří v poháru, kde zatím kosím jednoho soupeře za druhým![]()
Milko má v čele 8 bodů náskoku na 2.tým a už 12 bodů na 3.tým. zda se že o jednom postupujícím (i s pohárkem) je rozhodnutoÁ-čko však budem šetriť na SP pohár, hoci proti Baggerovi to bude asi prd platné...ale zabojujem
A ty zabojuj, hádam nechceš vypadnúť![]()
A dofuám že v příští sezóně se v Béčku moc neohřeješ a půjdeš hned do Áčka
Mark tu (skoro) nikdy nic nepíše, ale Palo a Mazzy ano, jenže tu kecají vcelku o dosti věcech, ale o výsledcích svého klubu, tuto sezónu nenapsali ani písmeno, to je bohužel pravda. Tak snad nám tu napíšou, proč tu ani jednou nenapsali, když se jim dařilo.Hippopotamus wrote:C1: Prvý Pattrick, druhý Mazzy.
C5: Prvý Palo.
C8: Prvý Mark_von_Motka.
C9: Prvý Milko.
Fórumšťania ovládli céčkové divízie a okrem Milka tu nik ani necekne za celú sezónu
P.S. Ale i já jsem mohl informovat o mé situaci vícekrátPaTTTTrick wrote:tak v poločase čelo C1 opanovalo české duo - Bonneři a No Boost, tak snad to tak zůstane i v druhé půlce
ses bál že by si na tebe ostatní dávali většího bacha co ? gratulace všem postupujícím, snad vás někdy doženupalo wrote:Vrozená skromnost mi nedovolila chvástat se tu svými skvělými výsledky...
Si sa bál, že aj s tým chvastaním by si so mnou prehral, žepalo wrote:Vrozená skromnost mi nedovolila chvástat se tu svými skvělými výsledky...
tak PaTTrick je tu každý den, ale víc čte než píšeAzor wrote: A Pattrick se tu objevil v půlce sezónyPaTTTTrick wrote:tak v poločase čelo C1 opanovalo české duo - Bonneři a No Boost, tak snad to tak zůstane i v druhé půlce
my jdeme do C.6, teda doufám, že to klapne, s mým přístupem...Tigerinho wrote:Tak jak to vypada s bojemi o postup v "D"ecku? Dostane se nekdo ke me? Teda pokud se tam udrzim
No ja zatiaľ mierim do C.4, ale postup ešte v suchu nemámTigerinho wrote:Tak jak to vypada s bojemi o postup v "D"ecku? Dostane se nekdo ke me? Teda pokud se tam udrzim
My máme tiež našliapnuté do C-čka, ale tiež to nebude C.3. Ideme s Atanerom do C.8.Tigerinho wrote:tomkycz, gregoric: tak to je skoda, ze oba mate namireno do jinych skupin, chtel jsem nekoho znameho do skupinyNicmene Vam preji, at se Vam podari postoupit, tak se snazte