FC Letenská šlechta... 2 - 11... Avrig United
Josef '=11.Mazzy=' Matula
Istvan '=29.pupajdi=' Shrtrauber
slušná premiera v Dečku

o goly se postarala Letenská vazba Mazzy/pupajdi
Moderator: Czech Moderators
Jo jo ten sestup jsi vymyslel bravúrně..Jari Malanta wrote:Rekonstrukce týmu se rozběhla nezadržitelně vpřed a musím se pochválit, zatím jsem moc manažerských chyb neudělal...Kostra nového týmu je ze 75% hotová, ještě potřebuji obsadit post CM a hotovo, bohužel to CM bude o penězích a já už zase obracím každé Euro dvakrát...Po sezóně bude následovat sestup do Éčka, tam by se to mělo zastavit, dotrénovat, sehrát a šup zpět...![]()
Ale co, vize je to pěkná, ne???
Jo Mirdo, na katastrofické scénáře jsem machr...Ataner wrote:Jo jo ten sestup jsi vymyslel bravúrně..Jari Malanta wrote:Rekonstrukce týmu se rozběhla nezadržitelně vpřed a musím se pochválit, zatím jsem moc manažerských chyb neudělal...Kostra nového týmu je ze 75% hotová, ještě potřebuji obsadit post CM a hotovo, bohužel to CM bude o penězích a já už zase obracím každé Euro dvakrát...Po sezóně bude následovat sestup do Éčka, tam by se to mělo zastavit, dotrénovat, sehrát a šup zpět...![]()
Ale co, vize je to pěkná, ne???
Nám ráno dorazil golman a už mám na něj mega příhoz..zatím vodí..Jari Malanta wrote:Jinak se daří i tréninkovému centru, sice to LF je řezník, ale 18 mu bude až v březnu a jsem zvědav co z něj bude, no na TL půjde určitě...![]()
daří...Jari Malanta wrote:Jinak se daří i tréninkovému centru, sice to LF je řezník, ale 18 mu bude až v březnu a jsem zvědav co z něj bude, no na TL půjde určitě...![]()
bohužel to tehdy byla nutnost, podobnou chybu už neudělám...tomkycz wrote:daří...Jari Malanta wrote:Jinak se daří i tréninkovému centru, sice to LF je řezník, ale 18 mu bude až v březnu a jsem zvědav co z něj bude, no na TL půjde určitě...![]()
![]()
dříve si takové přenechával zdarma šlechticům