1.FC HERRY wrote:Zdravím, vèem oøíznu logo, aby kolem nìj nebyl bílý ètverec? díky

(Nevím jak to zobrazuje IE, ale Firefox a jemu podobní PNG soubory podporuje)
Moderator: Czech Moderators
Já to napø. udìlal v Corelu...klikl sem na "kouzelnou hùlku" kterou možeš vytvoøit masku podle odstínu barvy...na dotyèné masce sem provedl inverzi a soubor uložil jako PNG (Portable Network Graphics ..nebo jak)1.FC HERRY wrote:Hmmmm, dík, ale nevím, co tím chtìl básník øíci ani jak to udìlal? Doufal jsem, že získám radu, né že mi bude ukázáno, že to jde.Angee wrote:(Nevím jak to zobrazuje IE, ale Firefox a jemu podobní PNG soubory podporuje)
1)berby0 wrote:zdar christoprde psal sem ti do SP posty odpovis mi plosim mam jeste dotaz jinej tak jeste bysme se mohli dohodnout pres SP posttu dekuji
Tohle christoprd napsal hned v úvodní zprávì!!! Lidi, prestante mi psat o loga pres SP, tyhle maily okamzite mazu.
Spamujete mi postu. Navrhy na logo piste sem !!!
No na to si asi este pockas dost dlho.Kedze sa christoprd na to asi vyprdol a zatial sa tu nikto novy nehlasi.Ale skoda ze chris to vzdal.ARSENAL1414 wrote:Caw prosim ta urobil by si aj mne logo chcel by som tam farby cervenu ciernu a bielu a logo by mal byt kanon a mal by tam byt napis gunners stars tvar znaku necham na teba dakujeem ARSENAL1414 VS HENRY14
Erix7 wrote:No na to si asi este pockas dost dlho.Kedze sa christoprd na to asi vyprdol a zatial sa tu nikto novy nehlasi.Ale skoda ze chris to vzdal.ARSENAL1414 wrote:Caw prosim ta urobil by si aj mne logo chcel by som tam farby cervenu ciernu a bielu a logo by mal byt kanon a mal by tam byt napis gunners stars tvar znaku necham na teba dakujeem ARSENAL1414 VS HENRY14