Netris1 wrote:To je tak malej zájem o loga lepší než christoprdova?
tak mi sem prdni taky nìjakej tvùj mega výtvor, ale nevim jestli uspokojíš moje vysoké nároky...barvy èerná, žlutá, nìjakej alkoholovej motiv, jdi na to draku
Netris1 wrote:To je tak malej zájem o loga lepší než christoprdova?
tak mi sem prdni taky nìjakej tvùj mega výtvor, ale nevim jestli uspokojíš moje vysoké nároky...barvy èerná, žlutá, nìjakej alkoholovej motiv, jdi na to draku
Ježiš....Mam nápad ,ale neumim ho nakrøeslit takže to bude trvat trochu dýl ,ale dneska by to mìlo bejt
Potreboval by som od nejaké fakt frajer jedno vecièku spravi A to zmeni tneto obrázok..Namiesto tých lóg èo má Homer na šiltovke,vlajke a trièku by bolo logo Liverpool FC a aj farba toho trièka by mohla by na motív LFC èi už biela alebo èervená,tak èo frajeri dá sa to vlastne spravi ??? Ak hej prosíím pohrajte sa s tým...
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Tak že ja umim dìlat loga kdo chce jak se ozve.
Na webu sem si všechno dìlall sám tu hlavièku a tak a tady je co sem delal pro lamparda 8
Ješte sem si udìlal sobì s BARYM ale smaznul sem ho a nemùžu ho najit ale je nìkde v tomdle topicu taky.
No takže ja bych taky možná potøeboval no nové logo pro dalsší sezonu a takže:
Tvar: je to jedno necham na vas
barva:muzete zustat a mých bývalých barev to znamená èervená a bílá a nebo spíš mužete zkusit èerná a modrá
motiv: mìlo by tam být nìco žertovního
tým: AC Holomajzna
a jetšì kdyby byl nìkdo tak hodný tak logo pro kámoèe:
tvar: asi kruh
barva:nechám na vás
motiv: nìjaká zadnice
Tým: FC PrDy
Izagi wrote:No takže ja bych taky možná potøeboval no nové logo pro dalsší sezonu a takže:
Tvar: je to jedno necham na vas
barva:muzete zustat a mých bývalých barev to znamená èervená a bílá a nebo spíš mužete zkusit èerná a modrá
motiv: mìlo by tam být nìco žertovního
tým: AC Holomajzna
a jetšì kdyby byl nìkdo tak hodný tak logo pro kámoèe:
tvar: asi kruh
barva:nechám na vás
motiv: nìjaká zadnice
Tým: FC PrDy