tak mi sem prdni taky nìjakej tvùj mega výtvor, ale nevim jestli uspokojíš moje vysoké nároky...barvy èerná, žlutá, nìjakej alkoholovej motiv, jdi na to drakuNetris1 wrote:To je tak malej zájem o loga lepší než christoprdova?
Logo tymu
Moderator: Czech Moderators
-
Netris1
- Member of the Soccer Project Association
Ježiš....Mam nápad ,ale neumim ho nakrøeslit takže to bude trvat trochu dýl ,ale dneska by to mìlo bejtkofi wrote:tak mi sem prdni taky nìjakej tvùj mega výtvor, ale nevim jestli uspokojíš moje vysoké nároky...barvy èerná, žlutá, nìjakej alkoholovej motiv, jdi na to drakuNetris1 wrote:To je tak malej zájem o loga lepší než christoprdova?
Netris->Hell Riders->E.21
-
Ivo08-LSG
Potreboval by som od nejaké fakt frajer jedno vecièku spravi
A to zmeni tneto obrázok..Namiesto tých lóg èo má Homer na šiltovke,vlajke a trièku by bolo logo Liverpool FC a aj farba toho trièka by mohla by na motív LFC èi už biela alebo èervená,tak èo frajeri dá sa to vlastne spravi ??? Ak hej prosíím pohrajte sa s tým...

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
Tiger Baros
Logo týmu
Zdarec, potøeboval bych nové logo týmu do nové sezóny , mohl by mi ho nìkdo stvoøit. Díky moc za ochotu. Manažer SKILLAKI
Tým FC CITY DIAMONDS
Tým FC CITY DIAMONDS
Re: Logo týmu
No takže ja bych taky možná potøeboval no nové logo pro dalsší sezonu a takže:
Tvar: je to jedno necham na vas
barva:muzete zustat a mých bývalých barev to znamená èervená a bílá a nebo spíš mužete zkusit èerná a modrá
motiv: mìlo by tam být nìco žertovního
tým: AC Holomajzna
a jetšì kdyby byl nìkdo tak hodný tak logo pro kámoèe:
tvar: asi kruh
barva:nechám na vás
motiv: nìjaká zadnice
Tým: FC PrDy
Thx všem co se pousí udìlat nìjaké logo ThX
barva:muzete zustat a mých bývalých barev to znamená èervená a bílá a nebo spíš mužete zkusit èerná a modrá
Tak jsem se v Malování pokusil...Izagi wrote:No takže ja bych taky možná potøeboval no nové logo pro dalsší sezonu a takže:

Tak jsem se v Malování pokusil...

[/quote]
No celkem pìkné
mno ale myslel sem pro ty grafiky nejake hezci co mam ja mam hezke ale díkyza snahu
[/quote]No celkem pìkné
mno ale myslel sem pro ty grafiky nejake hezci co mam ja mam hezke ale díkyza snahu
Jasný já si jen tak z nudy hrálIzagi wrote:No celkem pìkné![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Když už máš kreslící náladu nechceš udìlat aj mi??zajdaz wrote:Jasný já si jen tak z nudy hrálIzagi wrote:No celkem pìkné![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Styl - malování
Barvy - èervená, modrá, bíla
díky
a jestli tì ta nálada pøešla tak se nedá nic dìlat no
Error >> FK Lipina