= = Translations = =
Moderator: Czech Moderators
-
- Team Manager
moze mito niekto prelozit
If there is no line in your account info about this 300k, you probably just remembered it wrong.
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: moze mito niekto prelozit
pokud ve výpisu tvého úètu není žádné info ohlednì tìch 300k, pravdìpodobnì si to jen špatnì pamatuješalonzo1977 wrote:If there is no line in your account info about this 300k, you probably just remembered it wrong.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
- Team Manager
preklad
Hello,
You were fined 320k for your transfer: Vlad Tonkovic.
I hope you will not cheat anymore.(you know also that...
...)
a poprosim prelozit aj moju odpoved.
ja som si postavyl ponuku na toho hraca A majitel toho hraca to akceptoval tych 320 tisic euro ja v ziadnom pripade nepodvadzam ani neklamem mladych ,managerov ja tuto hru mam rad a hravam hravam ju 8 hodin denne .seriozne ja zato nemozem ze ten manager to prijal
I hope you will not cheat anymore.(you know also that...

ja som si postavyl ponuku na toho hraca A majitel toho hraca to akceptoval tych 320 tisic euro ja v ziadnom pripade nepodvadzam ani neklamem mladych ,managerov ja tuto hru mam rad a hravam hravam ju 8 hodin denne .seriozne ja zato nemozem ze ten manager to prijal
-
- Team Manager
Re: preklad
co nevie nik mito prelozit dakujemalonzo1977 wrote:Hello,
I hope you will not cheat anymore.(you know also that......)
-
- Member of the Soccer Project Association
to by mu klesla moralka ja uz ho tam necham kdyz nikdo neda nabidku tak potom na tebe pockam
???????
And can someone please translate this?
There is someone else who's gonna offer at your player. Can you please accept the offer tomorrow after 22:00? you can sell the player to him, it's no problem.
So, can you please accept the offer after 22:00 tomorrow?
Thanks
???????
And can someone please translate this?
There is someone else who's gonna offer at your player. Can you please accept the offer tomorrow after 22:00? you can sell the player to him, it's no problem.
So, can you please accept the offer after 22:00 tomorrow?
Thanks