future? lsd is future! wrote:no ono i ty normalni loga, maloktery logo je jen cista prace jednoho cloveka tady, z 99% to je tak ze se najde naky logo a jen se upravi nazev a tak (nic proti nomu, komu by se chtelo delat cely komplet loga....)
I mé je pøedìlávka ..... , ale nenapadlo mne, že bych tam psal By Herry
Ivo08-LSG wrote:Potreboval by som od nejaké fakt frajer jedno vecièku spravi A to zmeni tneto obrázok..Namiesto tých lóg èo má Homer na šiltovke,vlajke a trièku by bolo logo Liverpool FC a aj farba toho trièka by mohla by na motív LFC èi už biela alebo èervená,tak èo frajeri dá sa to vlastne spravi ??? Ak hej prosíím pohrajte sa s tým...
Tak jsem zase po roce otevrel PS.
---->-->
PS.- ja si tam taky pisu podpis, ikdyz jsem na tom skoro nic neudelal, ale ne tak hroznej jako BY M.BAROS a jeste to hrozne pismo
Last edited by svoo on Sat Feb 23, 2008 4:01 pm, edited 3 times in total.
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
adriano10 wrote:to svoo: Moc pìkné... Jen se mi hodnì hnusí ten dres liverpoolu...
Èo už nejaký trapný Inter Miláno na nás hádam nebude ma
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Haha Inter je akurát tak dobrý na svoju taliansku Ligu ale s LFC sa rovna nemôže ÈO už naèo tam máte toho idiota Matteraziho mohlo to možno vyzera inka Tak vám treba Osemfinále je váš konec
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Haha Inter je akurát tak dobrý na svoju taliansku Ligu ale s LFC sa rovna nemôže ÈO už naèo tam máte toho idiota Matteraziho mohlo to možno vyzera inka Tak vám treba Osemfinále je váš konec
To nemužeš myslet vážnì... Inter Milán má nejlepší(jedenz nejlepších) team na svìtì. A to je myslím zcela objektivní názor...
Dobøe. Jeden zápas se nepovedl, ale to ještì neznamená konec nadìjí...
Ibracadabra prolije èervenou krev