uprimne nevime jak se mu to povedlo ale asi pod velkym natlakem sjarel polevil
 uprimne nevime jak se mu to povedlo ale asi pod velkym natlakem sjarel polevil  za to mu patri velke uznani
 za to mu patri velke uznani  snad to bude krok k lepsimu ale moc tomu neverim ja byl spokojen tak jak to bylo
 snad to bude krok k lepsimu ale moc tomu neverim ja byl spokojen tak jak to bylo  ale to bude tim, ze vetsinou se turnaji ucastnime tak abychom finance podporili poradatele a popripadne viteze turnaje
 ale to bude tim, ze vetsinou se turnaji ucastnime tak abychom finance podporili poradatele a popripadne viteze turnaje 
Co se tyka toho smazaneho topicu tak vubec netusim, kde se stala chyba
 opravdu to z nas tri nesmazal, dalsi kdo to mohl udelat by byl jen sjarel
 opravdu to z nas tri nesmazal, dalsi kdo to mohl udelat by byl jen sjarel  a pak vymazat svoji historii mazani topicu ale to je podle me absolutne nepravdepodobne
 a pak vymazat svoji historii mazani topicu ale to je podle me absolutne nepravdepodobne  jedine kdyby se chtel pomstit za upravy ve hre, ktere ho museli stat spoustu casu
 jedine kdyby se chtel pomstit za upravy ve hre, ktere ho museli stat spoustu casu 

No upřímně řečeno jsem ani s nějakou veselicí s opékáním selátek a točením pivišť, završenou ohňostrojem nepočítal. Tím pádem mě to tak ani nějak nemrzelo. To až teď si uvědomuju s těmi vašemi gratulacemi, že těch hlasů pro bylo cca 160 a pohlednic s gratulacemi došlo o trochu méně. No je to jak jste psali, ale já to kvůli tomu nedělal, dělal jsem to i kvůli soběa díky vaší podpoře to vyšlo, takže děkuju já vám.
 No upřímně řečeno jsem ani s nějakou veselicí s opékáním selátek a točením pivišť, završenou ohňostrojem nepočítal. Tím pádem mě to tak ani nějak nemrzelo. To až teď si uvědomuju s těmi vašemi gratulacemi, že těch hlasů pro bylo cca 160 a pohlednic s gratulacemi došlo o trochu méně. No je to jak jste psali, ale já to kvůli tomu nedělal, dělal jsem to i kvůli soběa díky vaší podpoře to vyšlo, takže děkuju já vám.