nektere loga jsou dost dobre, ale jsou tam nadpisy, ktere se nám nehodí na tým.ninakmis wrote:pár dobrých log. možno sa to niekomu hodí: http://www.linkovnik.com/logotypy.php?logo_kat=2
Logo tymu
Moderator: Czech Moderators
Re: Logo tymu
Thelxiap - Mercenarias - H.227
Sezóna 28 - 6. v H.227; 59 bodů.
Sezóna 29 - 1. v H.227; 87 bodů.
Hlaste se do Thelxiap Cup II - 32 týmů F - G -H.
Sezóna 28 - 6. v H.227; 59 bodů.
Sezóna 29 - 1. v H.227; 87 bodů.
Hlaste se do Thelxiap Cup II - 32 týmů F - G -H.
-
- Member of the Soccer Project Association
Pokud se podíváš, kolik dotyčnému manažerovi je let ( ročník 1995 ), tak pochopíš, proč nerozumí slovensky.foppa 13 wrote:To už nerozumíš ani slovákovi?![]()
páčí sa? - zamlouvá se, líbí se?
Každej není starej jak někdo ( třeba jáí ) a zažil společnou republiku.
Trochu soudnosti, pane.
AC Had Bozak
Cus dela atdy nekdo loga tymu potreboval bych logo Manchestru United predelane s napisem Senožaty
-
ozvi se mi na SP poštuSkulkin wrote:Cus dela atdy nekdo loga tymu potreboval bych logo Manchestru United predelane s napisem Senožaty
pupajdi - FC Letenská šlechta
Nad El Monumental Stadiem zavlála nová vlajka - černá (a taky bílá). Na hlavičkových papírech klubu se objevilo nové klubové logo. A toto obé jest práce Mr. Pupajdího.
Patří mu naše nehynoucí díky. Jako to nejmenší, co pro něj můžeme udělat, jej jmenujeme doživotním čestným členem klubu. Permanentka v nejlepší VIP lóži (s nejpohlednější osobní asistentkou) je samozřejmostí.
Patří mu naše nehynoucí díky. Jako to nejmenší, co pro něj můžeme udělat, jej jmenujeme doživotním čestným členem klubu. Permanentka v nejlepší VIP lóži (s nejpohlednější osobní asistentkou) je samozřejmostí.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
díky,díky
rádo se stalo .

-
To místo jsem chtěl jáBig El wrote:Nad El Monumental Stadiem zavlála nová vlajka - černá (a taky bílá). Na hlavičkových papírech klubu se objevilo nové klubové logo. A toto obé jest práce Mr. Pupajdího.

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Tak to máš pechps2512 wrote:To místo jsem chtěl jáBig El wrote:Nad El Monumental Stadiem zavlála nová vlajka - černá (a taky bílá). Na hlavičkových papírech klubu se objevilo nové klubové logo. A toto obé jest práce Mr. Pupajdího.

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Dobrá dobrá.....velmi rád toho využijuBig El wrote:Tak to máš pechps2512 wrote:To místo jsem chtěl jáBig El wrote:Nad El Monumental Stadiem zavlála nová vlajka - černá (a taky bílá). Na hlavičkových papírech klubu se objevilo nové klubové logo. A toto obé jest práce Mr. Pupajdího.
Patří mu naše nehynoucí díky. Jako to nejmenší, co pro něj můžeme udělat, jej jmenujeme doživotním čestným členem klubu. Permanentka v nejlepší VIP lóži (s nejpohlednější osobní asistentkou) je samozřejmostí.Přijď i permanentku koupit
Že jsi to ty, tak za cenu běžné permanentky dostaneš VIP lóži (ale ne tu nejlepší, tu má prostě pupajdí).

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
ozvi se mi na SP a poladíme tofcdawe wrote:Prosím vas neudělal by mi někdo logo aby v tom logu byl nazev meho tymu a pod... nebo mi aspon řekl přes jaky program se to dělá ???
pupajdi
No někdo by se našel co to ještě dělá ale nebude to za den
Tady malá ukazka žadne předělavky:http://img504.imageshack.us/img504/2701/znak17.png

muže my někdo poradit jak se tam to logo dává prosím
dškuju vám zatim ahoj všem krasný den a mnoho uspechu 

Tady nahraješ to logo: http://www.imageshack.us/ A pak přetahneš ten odkaz do svojeho prof.nastaveni v soccerprojektu. Chapino pepino?