Změna moderátora..zajdaz wrote: Pokud někdo příjde s lepším návrhem, jak zařídit klid, tak samozřejmě může napsat.

Ber to jako vtip..

Moderator: Czech Moderators
Změna moderátora..zajdaz wrote: Pokud někdo příjde s lepším návrhem, jak zařídit klid, tak samozřejmě může napsat.
Sranda Cup to nezpůsobil to by ti Koster dal..acskncl wrote:Neuveritelnyco muze zpusobit ten sranda cup, kterej v podstate zadnej ligovej tym nezajima
Kazdej rok to bere vazne maximalne 1-2 tymy, letos vysla rada na maccabi vrsovice a to jen diky tomu, ze to je spolu s perletovym poharem v Zirovnici jedinej pohar kterej v nejblizsich letech budou hrat
Neser do toho Teplice ti říkám..ty vole chceš banána..My jsme v tom ale .. ůplně jako v té kauze nehrály tak jako o co jako jde..viz...Mr.LiškaNetris1 wrote:Zamčení topicu je imho naprosto bezdůvodné. Byl tam maximálně klasický hec mezi fanoušky různých týmů a já stále nevím, co je na hecování špatného. Jestli si většina lidí zde myslí, že na dobrovolném hecování mezi fanoušky je něco špatného, co produkuje zlo, před kterým nás maminka/moderátor musí chránit, tak dobře. Nechte to klidně zamčené.
Ale mám pocit, že kdyby zajdaz nefandil Mladé Boleslavi, ale jinému týmu, tak by na tom, co se děje, neshledal vůbec nic špatného. Topic zamkl jen kvůli tomu, že se to týkalo jeho osobně a někdo si dovolil dělat srandu z velkého Moderátora.
To samé, kdyby Sokolov nedal 3:0 Bolce, ale třeba Teplicím a všichni by si z Teplic dělali srandu, tak by to bylo zajdazovi jedno.
Jediný "zločin", kterého se někdo dopustil bylo podrývání autority moderátora. A jestli si někdo myslí, že když je moderátor, tak se s ním nemůžeme bavit jako se všemi ostatními na fóru a sám se staví do určité role nadčlověka, tak je něco špatně.
Moderátor by to měl řešit s nadhledem a "útoky" na svoji osobu brát stejně jako "útoky" na kohokoliv dalšího.
Samozřejmě jenom můj názor, třeba se mýlím
Ty Teplice mě napadly jako první právě díky toběAtaner wrote: Neser do toho Teplice ti říkám..ty vole chceš banána..![]()
Zajda to neměl vůbec 2 roky naplánovanýfrankie_doparoma wrote:btw. prectete si zpravu ze ned úno 17, 2008 10:40 am , je to hned prvni strana toho zamklyho topicu
uz chybej jen ty bany![]()
Hezky,tak toho skoro docílil..ps2512 wrote:Zajda to neměl vůbec 2 roky naplánovanýfrankie_doparoma wrote:btw. prectete si zpravu ze ned úno 17, 2008 10:40 am , je to hned prvni strana toho zamklyho topicu
uz chybej jen ty bany![]()
To my víme,ale pan moderátor ne.Zřejmě se cítí ukřivděný nebo něco podobného.Je to na princip:Když to dělám já,je to v pořádku,ale když vy,bude zle..kofi wrote:Dva roky se snažil, ale povedlo se.![]()
Jinak jsem samozřejmě proti zamčení topiku s fotbalem. To, že moderátorovi ujížděj nervy, není náš problém.
Tady to je samoobsluhapuzzle wrote:Kdo mění čas na foru z letního na zimní? Jelikož to ještě neni změněné...