Fórum o fóru

Moderator: Czech Moderators

Post Reply
Ataner
Member of the Soccer Project Association

Re: Fórum o fóru

Post by Ataner »

zajdaz wrote: Pokud někdo příjde s lepším návrhem, jak zařídit klid, tak samozřejmě může napsat.
Změna moderátora.. :lol:
Ber to jako vtip.. :wink: :lol:
JPD - B.3
zajdaz

Post by zajdaz »

Já už jsem k tomu napsal dost a souhlasím s názorem mantela.
acskncl

Post by acskncl »

Neuveritelny :roll: co muze zpusobit ten sranda cup, kterej v podstate zadnej ligovej tym nezajima :mrgreen: Kazdej rok to bere vazne maximalne 1-2 tymy, letos vysla rada na maccabi vrsovice a to jen diky tomu, ze to je spolu s perletovym poharem v Zirovnici jedinej pohar kterej v nejblizsich letech budou hrat :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
Ataner

Post by Ataner »

acskncl wrote:Neuveritelny :roll: co muze zpusobit ten sranda cup, kterej v podstate zadnej ligovej tym nezajima :mrgreen: Kazdej rok to bere vazne maximalne 1-2 tymy, letos vysla rada na maccabi vrsovice a to jen diky tomu, ze to je spolu s perletovym poharem v Zirovnici jedinej pohar kterej v nejblizsich letech budou hrat :mrgreen:
Sranda Cup to nezpůsobil to by ti Koster dal.. :mrgreen:
JPD - B.3
Netris1

Post by Netris1 »

Zamčení topicu je imho naprosto bezdůvodné. Byl tam maximálně klasický hec mezi fanoušky různých týmů a já stále nevím, co je na hecování špatného. Jestli si většina lidí zde myslí, že na dobrovolném hecování mezi fanoušky je něco špatného, co produkuje zlo, před kterým nás maminka/moderátor musí chránit, tak dobře. Nechte to klidně zamčené.
Ale mám pocit, že kdyby zajdaz nefandil Mladé Boleslavi, ale jinému týmu, tak by na tom, co se děje, neshledal vůbec nic špatného. Topic zamkl jen kvůli tomu, že se to týkalo jeho osobně a někdo si dovolil dělat srandu z velkého Moderátora.
To samé, kdyby Sokolov nedal 3:0 Bolce, ale třeba Teplicím a všichni by si z Teplic dělali srandu, tak by to bylo zajdazovi jedno.
Jediný "zločin", kterého se někdo dopustil bylo podrývání autority moderátora. A jestli si někdo myslí, že když je moderátor, tak se s ním nemůžeme bavit jako se všemi ostatními na fóru a sám se staví do určité role nadčlověka, tak je něco špatně.
Moderátor by to měl řešit s nadhledem a "útoky" na svoji osobu brát stejně jako "útoky" na kohokoliv dalšího.

Samozřejmě jenom můj názor, třeba se mýlím :)
Netris->Hell Riders->E.21
Ataner

Post by Ataner »

Netris1 wrote:Zamčení topicu je imho naprosto bezdůvodné. Byl tam maximálně klasický hec mezi fanoušky různých týmů a já stále nevím, co je na hecování špatného. Jestli si většina lidí zde myslí, že na dobrovolném hecování mezi fanoušky je něco špatného, co produkuje zlo, před kterým nás maminka/moderátor musí chránit, tak dobře. Nechte to klidně zamčené.
Ale mám pocit, že kdyby zajdaz nefandil Mladé Boleslavi, ale jinému týmu, tak by na tom, co se děje, neshledal vůbec nic špatného. Topic zamkl jen kvůli tomu, že se to týkalo jeho osobně a někdo si dovolil dělat srandu z velkého Moderátora.
To samé, kdyby Sokolov nedal 3:0 Bolce, ale třeba Teplicím a všichni by si z Teplic dělali srandu, tak by to bylo zajdazovi jedno.
Jediný "zločin", kterého se někdo dopustil bylo podrývání autority moderátora. A jestli si někdo myslí, že když je moderátor, tak se s ním nemůžeme bavit jako se všemi ostatními na fóru a sám se staví do určité role nadčlověka, tak je něco špatně.
Moderátor by to měl řešit s nadhledem a "útoky" na svoji osobu brát stejně jako "útoky" na kohokoliv dalšího.

Samozřejmě jenom můj názor, třeba se mýlím :)
Neser do toho Teplice ti říkám..ty vole chceš banána..My jsme v tom ale .. ůplně jako v té kauze nehrály tak jako o co jako jde..viz...Mr.Liška :mrgreen:
Lišku mám rád jako herce a jeho zasekávací hlody i když je to o hovně ale několikrát jsem chtěl takto zmoderovat zápas.ůůa
Nadhled pane to je vše.. :wink: :roll:
Last edited by Ataner on Thu Oct 28, 2010 2:50 pm, edited 1 time in total.
JPD - B.3
Netris1

Post by Netris1 »

Ataner wrote: Neser do toho Teplice ti říkám..ty vole chceš banána.. :mrgreen:
Ty Teplice mě napadly jako první právě díky tobě :mrgreen:
Netris->Hell Riders->E.21
Ataner

Post by Ataner »

S prominutím nebylo to přeci myšleno nijak zle vůči,osobně nějakému klukovi zde na fóru..prostě banda fandící Spartě vs. zbytek světa do prdele.. :wink:
Pak nechápu zbytek všech roztržek.. :wink:
JPD - B.3
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

btw. prectete si zpravu ze ned úno 17, 2008 10:40 am , je to hned prvni strana toho zamklyho topicu

uz chybej jen ty bany :| :lol:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
ps2512

Post by ps2512 »

frankie_doparoma wrote:btw. prectete si zpravu ze ned úno 17, 2008 10:40 am , je to hned prvni strana toho zamklyho topicu

Zajda to neměl vůbec 2 roky naplánovaný :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
léblík

Post by léblík »

ps2512 wrote:
frankie_doparoma wrote:btw. prectete si zpravu ze ned úno 17, 2008 10:40 am , je to hned prvni strana toho zamklyho topicu

Zajda to neměl vůbec 2 roky naplánovaný :mrgreen:
Hezky,tak toho skoro docílil.. :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
kofi

Post by kofi »

Dva roky se snažil, ale povedlo se. :mrgreen:

Jinak jsem samozřejmě proti zamčení topiku s fotbalem. To, že moderátorovi ujížděj nervy, není náš problém.
FC Alkoholicks
léblík

Post by léblík »

kofi wrote:Dva roky se snažil, ale povedlo se. :mrgreen:

Jinak jsem samozřejmě proti zamčení topiku s fotbalem. To, že moderátorovi ujížděj nervy, není náš problém.
To my víme,ale pan moderátor ne.Zřejmě se cítí ukřivděný nebo něco podobného.Je to na princip:Když to dělám já,je to v pořádku,ale když vy,bude zle.. 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
puzzle

Post by puzzle »

Kdo mění čas na foru z letního na zimní? Jelikož to ještě neni změněné... :?:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Azor

Post by Azor »

puzzle wrote:Kdo mění čas na foru z letního na zimní? Jelikož to ještě neni změněné... :?:
Tady to je samoobsluha :mrgreen: Upravuje se to v uživatelském panelu v sekci nastavení :wink:
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”