O tom nepochybujScorpion wrote:Doufám že dorazíšKubiczech wrote:Presne tak, se mnou se musi pocitat, at bude srazek kdekoliv...Musim prece videt Otce Scholastika na vlastni ociFoxir wrote:Já myslel, že závisláci potvrzovat nemusí.

Moderator: Czech Moderators

Ale jen jestli na SP, nebo na tekutym....
  Ale jen jestli na SP, nebo na tekutym....  

byli pod dohledemEvandro wrote:jj, sraz K2 byl super...akorát, že to probìhlo na opaèném konci republiky než má být tentoadam4 wrote: Evandro ty si tam byl? To bys mohl povyprávìt... no co budu vyprávìt, nic pro maly dìti
... jídlo, pití, sranda

............
............ .............
............. ............
............ ..........
.......... ..............
..............
Evandro wrote:jj, pøesnì tak, jak ukazuje zbynìk...nevím co se dá popisovat na jídlu a pití
... akorát málem došlo k vraždì, ale ten pøíslušník romské menšiny si za to mohl sám
(vlastnì ani nevim, jak se tam nakonec vzal
)

ještì, že už jsem spal
 ještì, že už jsem spal  

Možná by se s ním dalo nìjakým zpùsbem domluvit. V pøípadì dotazù mi piš na SZ. Díky
 Možná by se s ním dalo nìjakým zpùsbem domluvit. V pøípadì dotazù mi piš na SZ. Díky 

Klegi wrote:Já se bojím, že kdybych pøijel, tak by jste mì zbili

A co jinýho bysme s tebou mìli dìlat?Klegi wrote:Já se bojím, že kdybych pøijel, tak by jste mì zbili

Nìkdy to asi bude sranda... s jedným se èlovìk uvidí rád, na druhýho se bude koukat skrz prstyKlegi wrote:Já se bojím, že kdybych pøijel, tak by jste mì zbili

Ale pøije, všechny problémy pùjdou bokem
jj, každej si do nìho bouchnemess wrote:Nìkdy to asi bude sranda... s jedným se èlovìk uvidí rád, na druhýho se bude koukat skrz prstyKlegi wrote:Já se bojím, že kdybych pøijel, tak by jste mì zbili