HANYSEK6 wrote:ty kraaavo ten zoner to je slozite jak fyzika ty pi*o... rekni mi pls jenom jak jsi udelal ten napis...uz si tam asi pul hodinky hraji s nadpisem, ale furt se ta kur*a nechce zakulatit... tak nekdo pomozte, jestli chcete fakt dobre logaaaaaa!!!
tak normálnì si udìláš kruh a jak tam máš vložit text tim téèkem tak na tom podržíš myš a obejví se ti tam i áèko tak dáš to áèko a klikneš na kruh a mùžeš psát dokola no a pak si stim musíš pohrát
HANYSEK6 wrote:ty kraaavo ten zoner to je slozite jak fyzika ty pi*o... rekni mi pls jenom jak jsi udelal ten napis...uz si tam asi pul hodinky hraji s nadpisem, ale furt se ta kur*a nechce zakulatit... tak nekdo pomozte, jestli chcete fakt dobre logaaaaaa!!!
tak normálnì si udìláš kruh a jak tam máš vložit text tim téèkem tak na tom podržíš myš a obejví se ti tam i áèko tak dáš to áèko a klikneš na kruh a mùžeš psát dokola no a pak si stim musíš pohrát
dalsi dotaz : jak vytvoris kruh?? nejak mi to nejde...to calisto... (jako ovladat to...) ale ten text uz davam...sice jenom na krivce...
Keby ste mali cas mohli by ste vytvorit logo aj mne aj maam priblizne dve loga podla ktorych by to malo vyzerat a ako ale chcel by som vaam presne ukazat co a kde ale ptoom neviem ako daam ten obrazok na net...mate icq??
to icq co tady mas je tvoje..? je tam litevska narodnost, tak se ptam...bo by bylo jednodussi takove veci resit na icq..zatim nemam nic hotove bo se furt nekoho ptam a secko je jenom rozdlane...
2 willy9: s tim tvojim logem je pomerne problem, paul to bude umet upravit lip. mi tam zustavaji cervene obrysy, on ma ty origos sablony...ale jeste zkusim malovani...
HANYSEK6 wrote:to icq co tady mas je tvoje..? je tam litevska narodnost, tak se ptam...bo by bylo jednodussi takove veci resit na icq..zatim nemam nic hotove bo se furt nekoho ptam a secko je jenom rozdlane...
2 willy9: s tim tvojim logem je pomerne problem, paul to bude umet upravit lip. mi tam zustavaji cervene obrysy, on ma ty origos sablony...ale jeste zkusim malovani...
no mam tam národnost Lichtenštejnskou ale je to opravdu moje
HANYSEK6 wrote:to icq co tady mas je tvoje..? je tam litevska narodnost, tak se ptam...bo by bylo jednodussi takove veci resit na icq..zatim nemam nic hotove bo se furt nekoho ptam a secko je jenom rozdlane...
a mas icq nebo skype??kdyžtak udelej logo podle sve fantazie.....
reknete si zhruba co tam chcete, bo vam tam dam sukajici kraliky...vymyslet jen tak logo treba pro tym inter klegane, kde neni v podstate ceho se chytity (zadny konkretni napad jako Buldoci z Londyna, kde je automaticky buldog) je hrozne tezke...kdyz reknete aspon ze tam chcete fotbalovy balon a flasku vodky, tak to pak uz jde samo...
a mas icq nebo skype??kdyžtak udelej logo podle sve fantazie.....
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!