tak normálnì si udìláš kruh a jak tam máš vložit text tim téèkem tak na tom podržíš myš a obejví se ti tam i áèko tak dáš to áèko a klikneš na kruh a mùžeš psát dokola no a pak si stim musíš pohrátHANYSEK6 wrote:ty kraaavo ten zoner to je slozite jak fyzika ty pi*o... rekni mi pls jenom jak jsi udelal ten napis...uz si tam asi pul hodinky hraji s nadpisem, ale furt se ta kur*a nechce zakulatit...tak nekdo pomozte, jestli chcete fakt dobre logaaaaaa!!!
Logo tymu
Moderator: Czech Moderators
-
happyna17
- Member of the Soccer Project Association
-
HANYSEK6
- Team Board Member
happyna17 wrote:tak normálnì si udìláš kruh a jak tam máš vložit text tim téèkem tak na tom podržíš myš a obejví se ti tam i áèko tak dáš to áèko a klikneš na kruh a mùžeš psát dokola no a pak si stim musíš pohrátHANYSEK6 wrote:ty kraaavo ten zoner to je slozite jak fyzika ty pi*o... rekni mi pls jenom jak jsi udelal ten napis...uz si tam asi pul hodinky hraji s nadpisem, ale furt se ta kur*a nechce zakulatit...tak nekdo pomozte, jestli chcete fakt dobre logaaaaaa!!!
-
HANYSEK6
- Team Board Member
to icq co tady mas je tvoje..? je tam litevska narodnost, tak se ptam...bo by bylo jednodussi takove veci resit na icq..zatim nemam nic hotove bo se furt nekoho ptam a secko je jenom rozdlane...
2 willy9: s tim tvojim logem je pomerne problem, paul to bude umet upravit lip. mi tam zustavaji cervene obrysy, on ma ty origos sablony...ale jeste zkusim malovani...
2 willy9: s tim tvojim logem je pomerne problem, paul to bude umet upravit lip. mi tam zustavaji cervene obrysy, on ma ty origos sablony...ale jeste zkusim malovani...
-
happyna17
- Member of the Soccer Project Association
no mam tam národnost Lichtenštejnskou ale je to opravdu mojeHANYSEK6 wrote:to icq co tady mas je tvoje..? je tam litevska narodnost, tak se ptam...bo by bylo jednodussi takove veci resit na icq..zatim nemam nic hotove bo se furt nekoho ptam a secko je jenom rozdlane...
-
Willy9dbsk
- Team President
a mas icq nebo skype??kdyžtak udelej logo podle sve fantazie.....HANYSEK6 wrote:to icq co tady mas je tvoje..? je tam litevska narodnost, tak se ptam...bo by bylo jednodussi takove veci resit na icq..zatim nemam nic hotove bo se furt nekoho ptam a secko je jenom rozdlane...
-
HANYSEK6
- Team Board Member
reknete si zhruba co tam chcete, bo vam tam dam sukajici kraliky...vymyslet jen tak logo treba pro tym inter klegane, kde neni v podstate ceho se chytity (zadny konkretni napad jako Buldoci z Londyna, kde je automaticky buldog) je hrozne tezke...kdyz reknete aspon ze tam chcete fotbalovy balon a flasku vodky, tak to pak uz jde samo...
-
HANYSEK6
- Team Board Member
icq mam..je pod kazdym mojim prispevkem...Willy9dbsk wrote:a mas icq nebo skype??kdyžtak udelej logo podle sve fantazie.....HANYSEK6 wrote:to icq co tady mas je tvoje..? je tam litevska narodnost, tak se ptam...bo by bylo jednodussi takove veci resit na icq..zatim nemam nic hotove bo se furt nekoho ptam a secko je jenom rozdlane...
loga dìlám ve photoshopu ale v poho jdou i dìlat v illustrátoruHANYSEK6 wrote:v èem kreslíš? sháním tipy na programy...ten tvuj vypadá slušnì...mixyk wrote:
používám v zasadì nástroj pero nebo použiju už pøednastavený tvar který si pomocí kotevních bodù a nástroju pro pøímý výbìr upravim jak potøebuji
-
Willy9dbsk
- Team President