HANYSEK6 wrote:btw neni spatny napad udelat logo pro pana nejvyssiho...od sjarela by jsme meli aspon teoretickou sanci na to SPFA... aspon na tyden...
podla mna si ujo sjarel vie urobit o 10000000 krajšie logo ako keby sme mu vyrobili my
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
HANYSEK6 wrote:btw neni spatny napad udelat logo pro pana nejvyssiho...od sjarela by jsme meli aspon teoretickou sanci na to SPFA... aspon na tyden...
podla mna si ujo sjarel vie urobit o 10000000 krajšie logo ako keby sme mu vyrobili my
to se budete muset snažit ten má celkem dost dobrý logo
mi se teda nelibi..nema zadnou podstatu (ikdyz kdovi, treba Westel znamena "tym s blbym logem" to by pak mel absolutne vystizne a good logo... mi se teda moc nelibi... (tim se nechci nejak povysovat nebo tak ) ...
buï nìco jako má adriano akorát v modro-orandžovo-èervený kombinaci. Nebo volná role s tìmahle barvama. A tam budou pruhy, koleèka, to je celkem jedno.
buï nìco jako má adriano akorát v modro-orandžovo-èervený kombinaci. Nebo volná role s tìmahle barvama. A tam budou pruhy, koleèka, to je celkem jedno.
Docela pekny...ani jsem necekal,ze udelate docela peknou tu houbicku,ale pokuste se prosim udelat jeste neco cokoliv at mam na vyber...jak Paul-X,tak HANYSEK...diky moc
Mozna trocha inspirace v mych strankach http://www.lucius-fcagaricus.estranky.cz/ a v mem logu co jsem pouzival doted...to zeleny v pravym rohu hornim na mym strankach !Popripade jeste fandim Sparte a Chelsea teda...
caw paul-x ...... mohol by som ta poprosit ci by si mi nespravil to logo jak to este robis bo ja som lama na taketo veci myslim celkovo praca v takych programoch na upravovanie obrazkov ........... ten znak by mal vyzerat asi tak hlavne aby tam bol ten moj znak scorpiona co mam pri mene teraz nalavo a ak by sa to dalo tak len ten kruh biely nie cely obrazok a este rok zalozenia tymu teda 2006 ostatne by som nechal na teba