Moderator: Czech Moderators
Nechám tì absolutní volnost.HANYSEK6 wrote:tak si napis co tam chces bo napisu na nejake ruzove tanga viktoria firenze a hotovo...to nema zadnou podstatu...(nazev) -> nemam inspiraciAkrij wrote:Nechtìl byste mi nìkdo vytvoøit logo?
Aby tam byl mùj název týmu a rok 2007
Tým se jmenuje Viktoria Firenze
Jinak musim rict, ze ty loga jsou cim dal tim lepsi. Je videt ze se tomu opravdu intenzivne venujete.duffy wrote:Kazdopadne, kdyz jste tak sikovni, co takhle nejake nove logo i pro me? Jmeno tymu je "torpédo Svinov", barevna kombinace by se mi zamlouvala cerveno cerno zluta a take nejaka ta infernalni tematika. (Porad touzim po necem mezi demony a prasaty)Nicmene klidne tam muze byt nejak zahrnuto i ono torpedo - vsak vy si nejak poradite.
???niel wrote:zdarec ....nemohli byste mi taky nìco udìlat pls...
chtìl bych tam název týmu FC Fotbalový Tým a rok 2006 v nìjakém tom znaku jako má tøeba arsenal, boca juniors nebo portsmouth
a barvy èervená-èerná nebo žlutá-modrá nebo žlutá-èerná
dík mots...jinak to neak nechám na vás....![]()
![]()
díííík
Akrij wrote:Nechám tì absolutní volnost.HANYSEK6 wrote:tak si napis co tam chces bo napisu na nejake ruzove tanga viktoria firenze a hotovo...to nema zadnou podstatu...(nazev) -> nemam inspiraciAkrij wrote:Nechtìl byste mi nìkdo vytvoøit logo?
Aby tam byl mùj název týmu a rok 2007
Tým se jmenuje Viktoria Firenze
HANYSEK6 wrote:adriano umi skemrat a vychvalovatLucius wrote:Ja asi budu plakat...nejak me ignorujete...asi se vam nechce nic vymejslet a takovej adriano uz jich ma asi sto![]()
![]()
a podekovat