Logo tymu

Moderator: Czech Moderators

mixyk
Team President

Post by mixyk »

HANYSEK6 wrote:2 Paulie: Please hod mi tady screen jak ve fotoshopu das napisu obrys. thx :D
:wink:

klik pravym na vrstvu s textem a dáš volby prolnutí

Image

a pak dole na vytáhnout

Image

Image
Image
Klegi
Team President

Post by Klegi »

Normalne jsem to nemohl vydrzet a tak se mi po Vas stejskalo, ze vam posilam pusu z internetove kavarny :-* :mrgreen:
mixyk
Team President

Post by mixyk »

Klegi wrote:Normalne jsem to nemohl vydrzet a tak se mi po Vas stejskalo, ze vam posilam pusu z internetove kavarny :-* :mrgreen:

ale to snad neeee, takovej klid tady byl :lol: :lol: :lol:
Image
Image
Evandro
Member of the Soccer Project Association

Post by Evandro »

Takže doufám, že mistøi grafici mají ještì èas a chut na loga :) Mùžete si šplhnout u moderátora :lol: Chtìl bych logo, ktery by mìlo vypadat takhle nìjak, zkoušel sem to tvoøit sám, ale sem amatér :) Image

Byl bych rád, kdyby to nìkdo zpracoval hezèeji :)

Tu je logo Sigmy http://img401.imageshack.us/img401/3865 ... oucie0.gif , tu je logo Lutína http://img401.imageshack.us/img401/3788/znakwo8.jpg

A to logo Lutína tam nìjak nacpìte a místo nápisu Olomouc a. s. bych tam chtìl Lutín, díky :)
Image
Image
HANYSEK6
Team Board Member

Post by HANYSEK6 »

mixyk wrote:
HANYSEK6 wrote:2 Paulie: Please hod mi tady screen jak ve fotoshopu das napisu obrys. thx :D

klik pravym na vrstvu s textem a dáš volby prolnutí
http://img72.imageshack.us/img72/4795/b ... pieno9.jpg

a pak dole na vytáhnout

http://img111.imageshack.us/img111/3824 ... pieip1.jpg :wink:
diky moooc :)
HANYSEK6
Team Board Member

Post by HANYSEK6 »

dilo me milovane sestry... :D :D jo, talent mame v rodine :lol:

Image
Tom49
Team President

Post by Tom49 »

Logo pro Luciuse:
Image
Image
Staimy
Team Manager

Post by Staimy »

cus potreboval bych udelat takovej znak s nazvem StraeXForce .. nejlip kulaty jinak to necham na vas kulaty logo s nazvem StraeXForce a pokud byste nevìdìli tak by šlo tøeba šikmo pøesto rámeèek s tím názvem a ten zbytek nìjak zajímavì zabarvit moc díkes je to pro kámoše budu vám moc vdìènej :wink:
Udinese Calcio!!!
1. sezona - 1. v H.515 (42. sezona celkově)
2. sezona - 3. v G.172 (43.)
3. sezona - 1. v G.172 (44.)
Staimy - návrat po 5ti letech
Paul-X

Post by Paul-X »

ImageImage
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP :)
. 3 dlhé roky bez SP :)
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!! :D

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
duffy
Team President

Post by duffy »

Tak ja to zkusim jeste potreti a naposled. Pak uz se definitivne smirim s tim, ze delate loga pouze pro adriana. :roll:
duffy wrote:Kazdopadne, kdyz jste tak sikovni, co takhle nejake nove logo i pro me? Jmeno tymu je "torpédo Svinov", barevna kombinace by se mi zamlouvala cerveno cerno zluta a take nejaka ta infernalni tematika. (Porad touzim po necem mezi demony a prasaty) ;) Nicmene klidne tam muze byt nejak zahrnuto i ono torpedo - vsak vy si nejak poradite. :D
torpéééééédo!!!

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Paul-X

Post by Paul-X »

duffy wrote:Tak ja to zkusim jeste potreti a naposled. Pak uz se definitivne smirim s tim, ze delate loga pouze pro adriana. :roll:
duffy wrote:Kazdopadne, kdyz jste tak sikovni, co takhle nejake nove logo i pro me? Jmeno tymu je "torpédo Svinov", barevna kombinace by se mi zamlouvala cerveno cerno zluta a take nejaka ta infernalni tematika. (Porad touzim po necem mezi demony a prasaty) ;) Nicmene klidne tam muze byt nejak zahrnuto i ono torpedo - vsak vy si nejak poradite. :D
Image

adriano10

Post by adriano10 »

Tom49 wrote:Logo pro Luciuse:
Image
hmmm to je pìkný.. máš naprosto odlišnej stil než tøeba paul a hanysek. každej stil má nìco do sebe! :wink:

Kdyby ses nudil tak ..... :lol:
marektucek

Post by marektucek »

Kluci potøeboval bych pomoct, na mejch stránkách nahoøe je takovej obrázek, je na nìm strom a mìsíc kouknìte se tady http://www.fcmarekteam.estranky.cz/ potøeboval bych ten obrázek zmìnit na nìjakej fotbalovej, byl by nìkdo schopnej udìlat ho s takovým rozlišením?? mìl by tam bejt mù znak, nejlíp jako z vrchu a ze spoda odstøihlej. Nebo prostì co by tam bylo bych nechal na vás. udìlal by mi ho nìkdo?? Èí obrázek chce reprezentovat mí stránky?? rozlišení má 760 x 229 a nebo když bych dal novej dizajn a ten by byl zbarvenej do mejch týmovejch barev(to jsou takový jako je mùj znak) èerná-svìtle modrá-bílá a ten by mìl mít rozlišení 535 x 212, to rozlišení nemusí bejt ùplnì pøesný ale prostì tak nìjak, dofám že nìdo bud chtít reprezentovat mí stránky www.fcmarekteam.estranky.cz

to bylo ale vyèerpávající :D :lol: :D :lol:
H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
Paul-X

Post by Paul-X »

marektucek wrote:Kluci potøeboval bych pomoct, na mejch stránkách nahoøe je takovej obrázek, je na nìm strom a mìsíc kouknìte se tady http://www.fcmarekteam.estranky.cz/ potøeboval bych ten obrázek zmìnit na nìjakej fotbalovej, byl by nìkdo schopnej udìlat ho s takovým rozlišením?? mìl by tam bejt mù znak, nejlíp jako z vrchu a ze spoda odstøihlej. Nebo prostì co by tam bylo bych nechal na vás. udìlal by mi ho nìkdo?? Èí obrázek chce reprezentovat mí stránky?? rozlišení má 760 x 229 a nebo když bych dal novej dizajn a ten by byl zbarvenej do mejch týmovejch barev(to jsou takový jako je mùj znak) èerná-svìtle modrá-bílá a ten by mìl mít rozlišení 535 x 212, to rozlišení nemusí bejt ùplnì pøesný ale prostì tak nìjak, dofám že nìdo bud chtít reprezentovat mí stránky www.fcmarekteam.estranky.cz

idem na tom pracovat

marektucek

Post by marektucek »

Paul-X wrote:
marektucek wrote:Kluci potøeboval bych pomoct, na mejch stránkách nahoøe je takovej obrázek, je na nìm strom a mìsíc kouknìte se tady http://www.fcmarekteam.estranky.cz/ potøeboval bych ten obrázek zmìnit na nìjakej fotbalovej, byl by nìkdo schopnej udìlat ho s takovým rozlišením?? mìl by tam bejt mù znak, nejlíp jako z vrchu a ze spoda odstøihlej. Nebo prostì co by tam bylo bych nechal na vás. udìlal by mi ho nìkdo?? Èí obrázek chce reprezentovat mí stránky?? rozlišení má 760 x 229 a nebo když bych dal novej dizajn a ten by byl zbarvenej do mejch týmovejch barev(to jsou takový jako je mùj znak) èerná-svìtle modrá-bílá a ten by mìl mít rozlišení 535 x 212, to rozlišení nemusí bejt ùplnì pøesný ale prostì tak nìjak, dofám že nìdo bud chtít reprezentovat mí stránky www.fcmarekteam.estranky.cz

to jsem rád :wink: doufám že vás bude líp aby to byl fakt ten nejlepší

idem na tom pracovat
H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”