Takže doufám, že mistøi grafici mají ještì èas a chut na loga Mùžete si šplhnout u moderátora Chtìl bych logo, ktery by mìlo vypadat takhle nìjak, zkoušel sem to tvoøit sám, ale sem amatér
cus potreboval bych udelat takovej znak s nazvem StraeXForce .. nejlip kulaty jinak to necham na vas kulaty logo s nazvem StraeXForce a pokud byste nevìdìli tak by šlo tøeba šikmo pøesto rámeèek s tím názvem a ten zbytek nìjak zajímavì zabarvit moc díkes je to pro kámoše budu vám moc vdìènej
Udinese Calcio!!!
1. sezona - 1. v H.515 (42. sezona celkově)
2. sezona - 3. v G.172 (43.)
3. sezona - 1. v G.172 (44.) Staimy - návrat po 5ti letech
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Tak ja to zkusim jeste potreti a naposled. Pak uz se definitivne smirim s tim, ze delate loga pouze pro adriana.
duffy wrote:Kazdopadne, kdyz jste tak sikovni, co takhle nejake nove logo i pro me? Jmeno tymu je "torpédo Svinov", barevna kombinace by se mi zamlouvala cerveno cerno zluta a take nejaka ta infernalni tematika. (Porad touzim po necem mezi demony a prasaty) Nicmene klidne tam muze byt nejak zahrnuto i ono torpedo - vsak vy si nejak poradite.
torpéééééédo!!!
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
duffy wrote:Tak ja to zkusim jeste potreti a naposled. Pak uz se definitivne smirim s tim, ze delate loga pouze pro adriana.
duffy wrote:Kazdopadne, kdyz jste tak sikovni, co takhle nejake nove logo i pro me? Jmeno tymu je "torpédo Svinov", barevna kombinace by se mi zamlouvala cerveno cerno zluta a take nejaka ta infernalni tematika. (Porad touzim po necem mezi demony a prasaty) Nicmene klidne tam muze byt nejak zahrnuto i ono torpedo - vsak vy si nejak poradite.
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Kluci potøeboval bych pomoct, na mejch stránkách nahoøe je takovej obrázek, je na nìm strom a mìsíc kouknìte se tady http://www.fcmarekteam.estranky.cz/ potøeboval bych ten obrázek zmìnit na nìjakej fotbalovej, byl by nìkdo schopnej udìlat ho s takovým rozlišením?? mìl by tam bejt mù znak, nejlíp jako z vrchu a ze spoda odstøihlej. Nebo prostì co by tam bylo bych nechal na vás. udìlal by mi ho nìkdo?? Èí obrázek chce reprezentovat mí stránky?? rozlišení má 760 x 229 a nebo když bych dal novej dizajn a ten by byl zbarvenej do mejch týmovejch barev(to jsou takový jako je mùj znak) èerná-svìtle modrá-bílá a ten by mìl mít rozlišení 535 x 212, to rozlišení nemusí bejt ùplnì pøesný ale prostì tak nìjak, dofám že nìdo bud chtít reprezentovat mí stránky www.fcmarekteam.estranky.cz
marektucek wrote:Kluci potøeboval bych pomoct, na mejch stránkách nahoøe je takovej obrázek, je na nìm strom a mìsíc kouknìte se tady http://www.fcmarekteam.estranky.cz/ potøeboval bych ten obrázek zmìnit na nìjakej fotbalovej, byl by nìkdo schopnej udìlat ho s takovým rozlišením?? mìl by tam bejt mù znak, nejlíp jako z vrchu a ze spoda odstøihlej. Nebo prostì co by tam bylo bych nechal na vás. udìlal by mi ho nìkdo?? Èí obrázek chce reprezentovat mí stránky?? rozlišení má 760 x 229 a nebo když bych dal novej dizajn a ten by byl zbarvenej do mejch týmovejch barev(to jsou takový jako je mùj znak) èerná-svìtle modrá-bílá a ten by mìl mít rozlišení 535 x 212, to rozlišení nemusí bejt ùplnì pøesný ale prostì tak nìjak, dofám že nìdo bud chtít reprezentovat mí stránky www.fcmarekteam.estranky.cz
to bylo ale vyèerpávající
idem na tom pracovat
marektucek wrote:Kluci potøeboval bych pomoct, na mejch stránkách nahoøe je takovej obrázek, je na nìm strom a mìsíc kouknìte se tady http://www.fcmarekteam.estranky.cz/ potøeboval bych ten obrázek zmìnit na nìjakej fotbalovej, byl by nìkdo schopnej udìlat ho s takovým rozlišením?? mìl by tam bejt mù znak, nejlíp jako z vrchu a ze spoda odstøihlej. Nebo prostì co by tam bylo bych nechal na vás. udìlal by mi ho nìkdo?? Èí obrázek chce reprezentovat mí stránky?? rozlišení má 760 x 229 a nebo když bych dal novej dizajn a ten by byl zbarvenej do mejch týmovejch barev(to jsou takový jako je mùj znak) èerná-svìtle modrá-bílá a ten by mìl mít rozlišení 535 x 212, to rozlišení nemusí bejt ùplnì pøesný ale prostì tak nìjak, dofám že nìdo bud chtít reprezentovat mí stránky www.fcmarekteam.estranky.cz
to bylo ale vyèerpávající
to jsem rád doufám že vás bude líp aby to byl fakt ten nejlepší