kofi wrote:takových je málo...už vim koho by bylo dobrý naklonovatPaul-X wrote: ale ja som èlovek èo rád pomože tak je tažke odmetnut![]()
Logo tymu
Moderator: Czech Moderators
-
Paul-X
- Member of the Soccer Project Association
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
-
Robertinho
- Team President
ukaž, ukaž, sem s tímZIPO wrote:Ahoj.Chtel jsem !!!!VAS!!!!Profesionaly poprosit o nejlepsi logo meho tymu.TYM:TJ Spartak Trhové Sviny
MANAGER:ZIPO
Obsah nebo tema LOGA:Nejaky ten fotbal.míè ,napis,zkusit nejake drave zvire(levhart.panther nebo lev...)necham na Vasi fantazii....diky moc za Pomoc.potom sem neco zkusil ja pro Robertinha ale nevim![]()
![]()
Tak.Sorryvcera sem usnul u kompu.Tak sem to dnes doladoval a muzes jeste napsat co pridat...je to nedodelany
NJN Moje prvni prace.Ja delam ve Photoshopu radeji Virtualtuning
http://zipo-progamer.webovastranka.cz/i ... 0kopie.jpg
-
Robertinho
- Team President
neni to spatny jen bych tam mozna nechal to You'll never walk alone a to SC Robertinho's boys šoupnul místo toho míèe, ale taky dobryZIPO wrote:Tak.Sorryvcera sem usnul u kompu.Tak sem to dnes doladoval a muzes jeste napsat co pridat...je to nedodelany![]()
![]()
![]()
EDIT: nj on má Jumbo pravdu, já to úplnì pøehlídl...mùj tým se jmenuje SC Robertinho's boys
Last edited by Robertinho on Tue Jan 09, 2007 10:41 pm, edited 1 time in total.
-
swottercamp
- Team Board Member
-
HANYSEK6
- Team Board Member
hooodne dobryyy...swottercamp wrote:http://img.fotoalba.centrum.cz/img3/29/ ... jXoHZV.jpg
tak jem se taky o jedno pokusil
-
Evandro Adauto
- Location: Country: Slovakia ...home of vodka and halusky...:p
WoW
to logo je paradne aspon mne sa lubi

4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
-
Ivo08-LSG
Hmm UP....please ludia nezabudajte na mnaaIvo08-LSG wrote:Tak ako som si vsimol uz viacerych vas to vytvaranie loga zacalo bavit tak by som bol rad keby ste mi niektory nieco vytvorili.....
Podmienky su : znak Novych Zamkoch,Ivo08(ak manager cize ja),13.augusta 2006(vtedy som zacal hrat) a nejaka selma by tam mohla byt nejaky medved,orol,tiger,puma alebo aj KACKA by sa mi dsot lubila![]()
Diky
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
Filip Šťastný
- Fan
Logo
Potřeboval byhc logo pro svůj tým, název ,,Happy team" díky
-
swottercamp
- Team Board Member
Ivo08-LSG wrote:Hmm UP....please ludia nezabudajte na mnaaIvo08-LSG wrote:Tak ako som si vsimol uz viacerych vas to vytvaranie loga zacalo bavit tak by som bol rad keby ste mi niektory nieco vytvorili.....
Podmienky su : znak Novych Zamkoch,Ivo08(ak manager cize ja),13.augusta 2006(vtedy som zacal hrat) a nejaka selma by tam mohla byt nejaky medved,orol,tiger,puma alebo aj KACKA by sa mi dsot lubila![]()
Diky!!! diks