Paul-X wrote: ale ja som èlovek èo rád pomože tak je tažke odmetnut
takových je málo...už vim koho by bylo dobrý naklonovat
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
noo..mi uz z toho tezce hrabalo...po tom co jsem to povesil na hrebik uz mi prijde sem tam soukroma zprava ale tech je malo, takze se tomu mam cas vice venovat..zadne prosby jako adriano o 37 log... tzakze sem tam se na to dam..ale to jsem asi nemel riakt co..?
ZIPO wrote:Ahoj.Chtel jsem !!!!VAS!!!!Profesionaly poprosit o nejlepsi logo meho tymu.TYM:TJ Spartak Trhové Sviny MANAGER:ZIPO Obsah nebo tema LOGA:Nejaky ten fotbal.míè ,napis,zkusit nejake drave zvire(levhart.panther nebo lev...)necham na Vasi fantazii....diky moc za Pomoc.potom sem neco zkusil ja pro Robertinha ale nevim
Tak.Sorryvcera sem usnul u kompu.Tak sem to dnes doladoval a muzes jeste napsat co pridat...je to nedodelany
NJN Moje prvni prace.Ja delam ve Photoshopu radeji Virtualtuning
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
ZIPO wrote:Tak.Sorryvcera sem usnul u kompu.Tak sem to dnes doladoval a muzes jeste napsat co pridat...je to nedodelany
NJN Moje prvni prace.Ja delam ve Photoshopu radeji Virtualtuning
4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
Ivo08-LSG wrote:Tak ako som si vsimol uz viacerych vas to vytvaranie loga zacalo bavit tak by som bol rad keby ste mi niektory nieco vytvorili.....
Podmienky su : znak Novych Zamkoch,Ivo08(ak manager cize ja),13.augusta 2006(vtedy som zacal hrat) a nejaka selma by tam mohla byt nejaky medved,orol,tiger,puma alebo aj KACKA by sa mi dsot lubila
Diky
Hmm UP....please ludia nezabudajte na mnaa !!! diks
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Ivo08-LSG wrote:Tak ako som si vsimol uz viacerych vas to vytvaranie loga zacalo bavit tak by som bol rad keby ste mi niektory nieco vytvorili.....
Podmienky su : znak Novych Zamkoch,Ivo08(ak manager cize ja),13.augusta 2006(vtedy som zacal hrat) a nejaka selma by tam mohla byt nejaky medved,orol,tiger,puma alebo aj KACKA by sa mi dsot lubila
Diky
Hmm UP....please ludia nezabudajte na mnaa !!! diks