Anita6.6 wrote:Ahoj, udìlal by mi prosím nìkdo taky týmové logo? Nejlíp s motivem Arsenalu, èím víc log tím líp
2 Anita: hod sem svou SKUTECNOU fotku a budes mit cupr logo a rikam to ja, ktery nejsem zacatecnik... (viz napr. FC Marek Team..., ale nechci nejak machrovat...jenom chci videt jak vypada manazerKA SP
Samozøejmì,že nepochybuji o tvých schopnostech,ale mojí fotku sem radìji dávat nebudu.
tady nejde o nejake moje priblble schopnosti ale o tvoji fotku ja nikdy v zivote zadnou manazerku SP nevidel...
Anita6.6 wrote:Ahoj, udìlal by mi prosím nìkdo taky týmové logo? Nejlíp s motivem Arsenalu, èím víc log tím líp
2 Anita: hod sem svou SKUTECNOU fotku a budes mit cupr logo a rikam to ja, ktery nejsem zacatecnik... (viz napr. FC Marek Team..., ale nechci nejak machrovat...jenom chci videt jak vypada manazerKA SP
Samozøejmì,že nepochybuji o tvých schopnostech,ale mojí fotku sem radìji dávat nebudu.
_Shady_ wrote:Pls udelate mi nekdo ne logo,ale to male logo so se ukazuje jen u zapasu a u me vlevo dole,pls kdyz nekdo budete mit cas,a muzete klidne i nove logo
_Shady_ wrote:Pls udelate mi nekdo ne logo,ale to male logo so se ukazuje jen u zapasu a u me vlevo dole,pls kdyz nekdo budete mit cas,a muzete klidne i nove logo
No panove, jsem kvuli tomu taky dostal pohlaseno, nejcko jsem amaterek a nic neumim. Potrebuju zmensit avatar na 150 x 150....kdybyste byl nekdo tak hodnej....jen proste nechapu, kdyz se to upravi, tak se to musi ulozit na HDD, ale do toho profilu se musi zadat link...
Predem kuju
Male logo:
Last edited by svoo on Sun Feb 04, 2007 8:32 pm, edited 1 time in total.
georgesa wrote:No panove, jsem kvuli tomu taky dostal pohlaseno, nejcko jsem amaterek a nic neumim. Potrebuju zmensit avatar na 150 x 150....kdybyste byl nekdo tak hodnej....jen proste nechapu, kdyz se to upravi, tak se to musi ulozit na HDD, ale do toho profilu se musi zadat link...
Predem kuju
Timto bych chtel podekovat svoo-ovi za to zmenseni. A kdyby se mu chtelo... a mel by naladu a cas...a miluje grficky obor...a chtel by nekomu udelat radost....tak bych se trebas domluvil pres SP postu na uprave toho loga...ale nechci otravovat, uz takhle je mi to trapne....
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!