miso857 wrote:pls urobte mi niekto hociake logo...len nech nejako vyzera ked pozeram na tieto loga co robite su fakt super tak pls aj nieco pre mna....
A co by sis tam tak na tom logu predstavoval??? Abych neco nedelal a ty se na to pak nekoukl a nerekl: je to jsem tam ubec nechtel
rad, uz melo byt davno hotove ... bohuzel jem byl tyden pracovne mimo, nevim jestli jsi me uz psal co tam chces, jestli jo, omlouvam se, ale napis me to znovu...
...a nejpozdeji zitra vecer ho tu mas
rad, uz melo byt davno hotove ... bohuzel jem byl tyden pracovne mimo, nevim jestli jsi me uz psal co tam chces, jestli jo, omlouvam se, ale napis me to znovu...
...a nejpozdeji zitra vecer ho tu mas
- barvy: zelená, žlutá a èerná (barvy týmu, ale klidnì tam dej i jiné )
- název týmu Sk Spartak Hulín
- manažer Tomas.Stehlik
- zbytek nechám na tobì
- barvy: zelená, žlutá a èerná (barvy týmu, ale klidnì tam dej i jiné )
- manažer Tomas.Stehlik
- zbytek nechám na tobì [/quote]
swottercamp wrote:- barvy: zelená, žlutá a èerná (barvy týmu, ale klidnì tam dej i jiné )
- manažer Tomas.Stehlik
- zbytek nechám na tobì
SHEVA1010 wrote:este raz ti chcem podakovat za loga ale budu mi na nic lebo som dostal som ban a neviem preco mislis ze to bude za toho brajcaka co som predal za 3m ja neviem vobec mohli bi ste mi dakto poradit prosim som im aj napisal emailom ale po ang moc neviem tak to aj tak vyzeralo tak sa odpovede asi nedockam a prosim vas nevedel som kde to dat mohli bi ste mi dakto pomoct preco som dostal ban moj tim je fk blatnica pozrite fakt prosim prosim prosim prosim prosim prosim prosim prosim prosim prosim prosim prosim
Emanuel Chocdopitch wrote:Ty borci na fotkách jsou hráèi mojeho týmu po oslavì postupu do E64.
Díky.
Snad to nebude Happynoj vadit,ale kdyz jsem cetl ze je to jeho tym, tak jsem pridal nejake borce aby jich bylo jedenact a trener...prislo mi to celkem vtipne Ta zaloha je hodne silna
Emanuel Chocdopitch wrote:Ty borci na fotkách jsou hráèi mojeho týmu po oslavì postupu do E64.
Díky.
Snad to nebude Happynoj vadit,ale kdyz jsem cetl ze je to jeho tym, tak jsem pridal nejake borce aby jich bylo jedenact a trener...prislo mi to celkem vtipne Ta zaloha je hodne silna
Díky moc.
Opìt musím mìnit logo.
Vy jste borci. Takhle hezky se o mì nikdo nikdy nestaral.
miso857 wrote:pls urobte mi niekto hociake logo...len nech nejako vyzera ked pozeram na tieto loga co robite su fakt super tak pls aj nieco pre mna....
A co by sis tam tak na tom logu predstavoval??? Abych neco nedelal a ty se na to pak nekoukl a nerekl: je to jsem tam ubec nechtel
nakeho diablika na modrom poyadi... a v nejakom stite ako ma napr trnava.... a fut lopta ak vies..a nazov...
je tady nejakej machr na loga?
kdyby se nejaky nahodou nasel,timto bych ho chtel poprosit o vyrobu nejakeho toho loga
tym:FC MARLBORO MZ
manazer roofer
predem dekuji
p.s.doufam ,ze dobry lidi jeste nevymreli:-)))
s pozdravem roofer
Díky.