kofi wrote:áá tady nám nìkdo prohrál zápas ve fotbálku (alespoò doufám, že to je fotbálek)
to mi pøipomíná vèerejšek
no jo, sem si nevšim, že podlejzá, to sem ještì nikdy nemusel, vždycky sem tam aspoò ten jeden nacpal.
Takový soupeøe bych chtìl taky
Velmi dobre ste si vsimli podliezam ten stol.......to sme oslavovali kamaratove narodeniny a uz ked sme trosku mali v sebe tak sme vymysleli podliezanie na prehru....
cvoky_L$G wrote:
Velmi dobre ste si vsimli podliezam ten stol.......to sme oslavovali kamaratove narodeniny a uz ked sme trosku mali v sebe tak sme vymysleli podliezanie na prehru....
to sme zavedli po pár hrách vèera taky, co je na tom horšího, že jsme byli více ménì støízliví...alespoò po zaèátku
až budou fotky na netu, tak je sem hodim...snad tam nebudu vidìt
cvoky_L$G wrote:
to sme zavedli po pár hrách vèera taky, co je na tom horšího, že jsme byli více ménì støízliví...alespoò po zaèátku
až budou fotky na netu, tak je sem hodim...snad tam nebudu vidìt
Angee wrote:Jééé já su holt kus døeva (taky proto takové název týmu ) ...já v tech datumech poslední dobou mám hokej - pøed týdnem sem psal na ÚP že sem studoval do 6.2.2006 místo 2007 teï zas místo 2006 napišu 2007 samozøejmì sem mìl na mysli 2006
Angee wrote:Jééé já su holt kus døeva (taky proto takové název týmu ) ...já v tech datumech poslední dobou mám hokej - pøed týdnem sem psal na ÚP že sem studoval do 6.2.2006 místo 2007 teï zas místo 2006 napišu 2007 samozøejmì sem mìl na mysli 2006
ÚP - Úøad práce nebo Univerzita Palackého?
No tak ten první pøípad....Univerzitu sem taky zkusil ale našeho prvního prezidenta - ne Havla ale Masaryka