Dobrý den,
dlouho jsem váhal co a jak se zrazem a došel jsem k rozhodnutí že zraz poøádat nebudu. Abych pøedešel dizkusi proè naè jak komu tak jen pro vyjasnìní:
Od nového roku se zmìnila výraznì moje pozice v pracovním živote a už vtedy jsem byl na váškách co a jak ale øíkal jsem si že ten èas tomu venuji, ale po udalostech v èeský lize, kterou beru jako èeskou komunitu jsem se rozhodl od svého zámìru odstoupit.
Už jsem uvažoval nad tím že pøestanu hrát i SP, ale stále je mi líto toho nechat po tech hodinách co jsem u toho strávil a naneštestí mnì stále ještì celkem baví.
Jasnì, takže pøátelé, rušte dovolené, sraz se konat nebude. Je pøíliš pozdì zaèít domlouvat nìco nového, aby to mìlo nìjakou rozumnou úroveò. Jinak to komentovat nebudu. Snad jen žádost. Než se nìkdo rozhodnete poøádat oficiální sraz manažerù SP, poøádnì zvažte, zda jste schopen realizace.
Dost mì mrzí,že sraz nebude.To bylo slibù od dvou manažerù,že v Liberci to bude urèitì a že to budou poøádat.Dost lidí z moravy,slezka i slovenska souhlasilo,že i pøes dálku pøijedou,ale že by byli radìji,kdyby to bylo blíž.Ale že i pøes to asi pøijedou.Nakonec ti dva dotyèní to zruší.Mìli by jste kluci nejdøív zvážit okolnosti,než nìco vypustíte. Ale jinak ani ten sranda Match nezní zle.Záleží zda se toho nìkdo ujme