Logo tymu
Moderator: Czech Moderators
-
- Groundsman
swottercamp
Jseš fakt dobrej, protože pomáháš ostatním s logama se kterýma by si oni neporadili a už z jakýho koliv dùvodu. Akorát už nesdílím takový nadšení co se týká pøímo tìch log. Vesmìs vypadají hezky, ale pøímo tvé práce na nich až tolik není. Ikdyž i s pøedìláním nìjakýho již existujícího loga je kolikrát taky pìkná drbaèka, že.... Tak mì hlavnì hned neukamenujte za mùj názor... jen bych spíš víc ocenil logo vytvoøené od A do Z 

-
- Team Board Member
Zdravim, chtìl bych se zeptat jestli tu má nìkdo èas na výrobu loga, už se mi moje stávající (NO LOGO) moc nelíbí
Kdyby nìkdo byl ochotnej to udìlat,tak bych chtìl,aby bylo logo v tmavì modro-èerno-bílý a nebo tmavì modro-støíbrnný,to je tak všechno,tvar je mi vcelku jedno,staèí aby bylo symetrický(ale ne ètverec,nebo obdélník).Pøedem dík
PS:podle mýho vkusu má skvìlý logo FC Marek Team

Kdyby nìkdo byl ochotnej to udìlat,tak bych chtìl,aby bylo logo v tmavì modro-èerno-bílý a nebo tmavì modro-støíbrnný,to je tak všechno,tvar je mi vcelku jedno,staèí aby bylo symetrický(ale ne ètverec,nebo obdélník).Pøedem dík
PS:podle mýho vkusu má skvìlý logo FC Marek Team
Last edited by Pampy on Sun Apr 01, 2007 6:52 am, edited 1 time in total.

FK Stafin Holýšov - Pampy
Season 21 - 3. in F117
Season 20 - 6. in F117
Season 19 - 8. in F117
Season 18 - 7. in F117
Season 17 - 9. in F117
Season 16 - 8. in F117
logo
mohol by som niekoho poprosit aby mi urobil logo kde bude nazov mojho klubu Gergej team v znaku "chelsea" a moje meno manazera juraj7396
vopred dikes
vopred dikes
Re: logo
Nappiš mi pøesnì jak si to pøedstavuješ a snad se to podaøí.èus K6juraj7396 wrote:mohol by som niekoho poprosit aby mi urobil logo kde bude nazov mojho klubu Gergej team v znaku "chelsea" a moje meno manazera juraj7396
vopred dikes
-
- Member of the Soccer Project Association