napis FC Banik Ostrava , datum 2006 a zbytek necham na tobe, dej si zalezet prosim!!!!Paul-X wrote:NO PROBLEM....aké podmienky?Patt wrote:
krasa..nechces mi take neco udelat?
Logo tymu
Moderator: Czech Moderators
Re: logo tymu
potøeboval bych pomoct s vylepšením loga mého týmu nevíš onekomWilly9dbsk wrote:dela jeste nekdo loga tymu??docela by me to zajimalo kontaktoval jsem myxika ale ten už to nedela........
Logo
Èaute všichni creatøi
Mám takovou prosbu, nevytvoøil byste mi nìkdo logo mého týmu???
FC BlackStars, mìlo by to byt nìco s èernou hvìzdou..a to další už nechám na vás a na vaši tvoøivosti...mohl byste mi nìkdo udìlat dva návrhy?nebo prostì logo??
díky,
Duncan88

FC BlackStars, mìlo by to byt nìco s èernou hvìzdou..a to další už nechám na vás a na vaši tvoøivosti...mohl byste mi nìkdo udìlat dva návrhy?nebo prostì logo??
díky,
Duncan88
Re: Logo
duncan88 wrote:Èaute všichni creatøi![]()
díky,
Duncan88

logo
Zdar lidi potøebovyl bych pomoct nebo poradit s mím logem potøeboval bych ho vylepšit logo mámhttp://im.lide.cz/photo/large/05/15/134 ... 970515.jpg jen ho chci nejak vylepšit porádí mi nekdo.....
Last edited by Artis on Sun Sep 23, 2007 12:05 pm, edited 1 time in total.
Soccer league
-
-
-
- Cau s nekolika dalsima managera sme si na SP zalozily svou ligu a ja by k nim potreboval logo neudelal by si mi ho.
- vse je na tobe jen at tam je nazev Soccer league a Šířka: 740 px
Výška: 199 px
.dik
-
-
- Cau s nekolika dalsima managera sme si na SP zalozily svou ligu a ja by k nim potreboval logo neudelal by si mi ho.
- vse je na tobe jen at tam je nazev Soccer league a Šířka: 740 px
Výška: 199 px
.dik
Re: Logo
zdar potøeboval bych poradit s mím logem prosímkapka6 wrote:duncan88 wrote:Èaute všichni creatøi![]()
díky,
Duncan88
no ja by som chcel logo niake kde by bol nazov tymu 6 Panteri 6 a niaky panter rarby cierno cerveno biele velmi prosim este rozmery take ako sa maju mat lebo ja nevem

Last edited by georgi on Thu Sep 27, 2007 3:38 pm, edited 1 time in total.
-
- Assistant Manager