Jeste nejsi na rade, pred tebou je dalsich 10 lidi co si napsali driv nez tylevion+ wrote:muzes mi udelat to logo ? to cosem chtel na strane 140

Moderator: Czech Moderators
v pohode, jeste jsem na nem nazacal delatvitos-mahdalos wrote:víš jak jsem ti chritoprde psal požadavky na mé logo. Poprosil bych tì jestli by to šlo ještì upravit tak mitam dej spíš èervenou a èernou barvu té bílé jen krapet. A aby bylo pokud možno nìjaké husté jako tady kologovo pøed touto odpovìdí díky
jsi nejlepší grafik koho znám s forachristoprd wrote:v pohode, jeste jsem na nem nazacal delatvitos-mahdalos wrote:víš jak jsem ti chritoprde psal požadavky na mé logo. Poprosil bych tì jestli by to šlo ještì upravit tak mitam dej spíš èervenou a èernou barvu té bílé jen krapet. A aby bylo pokud možno nìjaké husté jako tady kologovo pøed touto odpovìdí díky
Artis wrote:zdar christoparde. nechtel bys mi zlepšim moje logo?? tohle ne takové obyèejné
christoprd wrote:
Jenom opakuji, kdo chce vytvorit logo, musi mit jasnou predstavu o jeho podobe. min. ve trech krocich
1) Jake tymove barvy chcete?
2) Jaky symbol je vasemu klubu blizky, napr.: (lev, kopaci balon, useknuta noha, atd... bez symbolu)
3) Jaky tvar znaku chcete, napr.: (kruh, oval, erb, atd...)