Logo tymu

Moderator: Czech Moderators

Netris1
Member of the Soccer Project Association

Post by Netris1 »

Wirt wrote:
christoprd wrote:
delacruz wrote:Ahoj, prosím vás, neudìlali byste mi nìkdo logo, tøeba christoprd, ten má skvìlé loga.
Mìlo by osahovat:
ve znaku by mìly být dvì pøekøížené sekery a pod tìmi sekerami nìjaký štír, a mìlo by tam být napsaná pøezdívka PIETRO a mìlo by to být ve formì erbu. A ještì nìkde v tom logo by mìlo bt poznamenáno malým písmem jméno Petr Brezani
PIETRO - PETR BREZANI
Image Image

výborný
Myslim ,že je to jasné a už to napsali lidi pøede mnou ale skuteènì krása:-)
Netris->Hell Riders->E.21
adriano10

Post by adriano10 »

Kubatt - dindeauxmarrons - lampard 8 - frankie_doparoma - levion+ - misutka - adriano10 - Paris_Sg - Artis - Papa Bouba Diop
a hele, hele, hele, hele.... Kdopak je už jako 7. na øadì? :P adriano10 ! 8)

Už se mooooc tìším. výtvorky jsou zatím parádní. Dokonce i mì , velmi nároènému klientovi se moc líbí! Vìøme že ani za tìch 6 log ti nedojdou nápady, energie a hlavnì chut. :wink:
lampard 8
Team Manager

Post by lampard 8 »

Ještì dvì loga a jsem na øadì. Už jse moc tìším.
Blue team C1
Artis
Assistant Manager

..

Post by Artis »

Ja jsem tet dostahoval photoschop 7, tak to asi taky skusím. bude to na dlouhou trat,než se neco nauèím co...
foppa 13

Re: ..

Post by foppa 13 »

Artis wrote:Ja jsem tet dostahoval photoschop 7, tak to asi taky skusím. bude to na dlouhou trat,než se neco nauèím co...
To bude :lol:
Já vùèi technice a programùm rozhodnì nejsem antitalent, ale tohle jsem asi po 3denním boji vzdal :P
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Artis
Assistant Manager

Post by Artis »

foppa 13 wrote:
Artis wrote:Ja jsem tet dostahoval photoschop 7, tak to asi taky skusím. bude to na dlouhou trat,než se neco nauèím co...
Já vùèi technice a programùm rozhodnì nejsem antitalent, ale tohle jsem asi po 3denním boji vzdal :P
tøebato taky vzdám... :D :D :D :D
saviour
Assistant Manager

Post by saviour »

vidím že dìláš christoprde pìká loga a proto bych tì taky o jedno poprosil pokud mùžu.

tvar: tam by mohlo být cokoliv i když nejradši bych mìl takový neobvyklý to znamená že hlavní motiv bude pøesahovat tvar loga nebo prostì aby hodnì vìcí pøesahovalo tvar (no podle tohoto to možná nepochopíš, takže pokud to nepochopíš tak se pokusím to lépe vysvìtli)

barvy: jaké se budou nejlépe hodit ale pokud možno tak tam dej prosím takovou tmavì žlutou dohromady s èervenou (mebo èervená s èernou a bílo) prostì co se bude víc hodit

motiv: mìl by tam být nìjaký rozzuøený ïábel a nebo velmi rozzuøená šelma .

Prostì si s tím prosm pohrej a tým tam dej VINOHRADY fakt moc díky

P.S. vím že jsem nároènej ale každá chce mít logo podle pøedstav :D
Matteo76

Post by Matteo76 »

Já jsem velmi spokojen stále s logem co mi kdysi vytvoøil Happyna a asi bych nemìnil :wink:
Image
Ale ze zvìdavosti by mì zajímalo jak by se s tím "popral" Christoprd a jak by vypadala jeho variace.
Takže až pøijdu na øadu tak bych taky prosil o nìjaký ten pokus
(fantazii se meze nekladou) :)
Díky pøedem :!:
Artis
Assistant Manager

..

Post by Artis »

už se nemužu doèkat co christoprd vytvoøí za neuveøítné logo už aby to bylo :) :) :) :) :) :) :!: :!: :!:
christoprd
Assistant Manager

Post by christoprd »

Artis wrote:
foppa 13 wrote:
tøebato taky vzdám... :D :D :D :D
Na netu se da najit spousta tutorialu pro zacatecniky, muzes zkusit i cesky portal http://grafika.cz
saviour wrote:vidím že dìláš christoprde pìká loga a proto bych tì taky o jedno poprosil pokud mùžu.
Beru to v potaz, ale musis si pockat
Matteo76 wrote:Já jsem velmi spokojen stále s logem co mi kdysi vytvoøil Happyna a asi bych nemìnil.
Nerad bych se te dotknul, ale zabit tri hodiny prace jenom kvuli nahledu, to nema cenu. V praci me za to plati, tady ne :!: Radsi prenech misto nekomu, kdo ho skutecne potrebuje. Happyna udelal pekny logo a tobe se libi, tak si ho jeste nejakou dobu nech a pokud se nekdy rozhodnes, ze ho chces zmenit nadobro, tak dej vedet.
chces vytvorit logo pro svuj tym?, tak cti: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... ht=#954031
Image
Matteo76

Post by Matteo76 »

Ok, tak jo, máš pravdu, nezlob se :oops: :wink:
delacruz
Coach

Post by delacruz »

christoprd wrote:
delacruz wrote:Ahoj, prosím vás, neudělali byste mi někdo logo, třeba christoprd, ten má skvělé loga.
Mělo by osahovat:
ve znaku by měly být dvě překřížené sekery a pod těmi sekerami nějaký štír, a mělo by tam být napsaná přezdívka PIETRO a mělo by to být ve formě erbu. A ještě někde v tom logo by mělo bt poznamenáno malým písmem jméno Petr Brezani
PIETRO - PETR BREZANI
Image Image
díky moc, jsem moc spokojený, je to nádhera :wink:
jirka93
Team Manager

logo prosím

Post by jirka93 »

udela mi nìkdo prosím logo byl bych mu moc vdìènej...???? chtìl bych ho asi takhle: hlavní èástí bude znaèka firmy volkl, ktera muže byt ale i nemusi byt upravena (http://www.voelkl-tennis.com/cms/front_ ... hp?idcat=8 tam je to logo v nìkolika pozicich, jsou to ty dvì písmena ,,v" nad sebou) pøes to napsat chorche a byl bych uplnì spokojenej prosím vás moc udìlejte mi ho nìkdo
Last edited by jirka93 on Sun Nov 04, 2007 9:41 pm, edited 1 time in total.
Erix7
Team President

Post by Erix7 »

Kedy bude moje logo pisal som o nom na strane 146.Ja len tak ci Christoprd nezaabudol.Ale diki pockam si...
Cronaldo - Fc Ewans Bristol
http://www.fcewansbristol.estranky.cz/
Nový futbalový web ktorý som vytvoril spolu s ïalšími ¾udmi: http://x-fotbal.ic.cz/

18.sez.H.1029:11.miesto
19.sez.H.1029:4.miesto
20.sez.H.1029:1.miesto
21.sez.G.343: ?? miesto
Kobliha
Groundsman

Post by Kobliha »

Erix7 wrote:Kedy bude moje logo pisal som o nom na strane 146.Ja len tak ci Christoprd nezaabudol.Ale diki pockam si...
Frontu najdes na : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... ht=#954031
ale ty nejsi ani v prvni desitce :)
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”