TIPLIGA - ...the end...
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Tipliga - Hadis trefil 4 bonusovky !!!
Gratulácia Robimu, neuveriteľným finišom ma predbehol... 

GeorgeTT
-
Práve som to tiež dorátal a naozaj to vyzerá tak, že Robi to celé vyhrá. Väčšinu sezóny sa držal okolo 4.-6. miesta a nakoniec asi všetkým vypáli rybník.GeorgeTT wrote:Gratulácia Robimu, neuveriteľným finišom ma predbehol...
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
-
Já to jdu teď počítat,ale toto je pro mne velké překvapení,tak nějak jsem spíš počítal,že se bude rozhodovat mezi Georgem a tomkyczem...PaToM wrote:Práve som to tiež dorátal a naozaj to vyzerá tak, že Robi to celé vyhrá. Väčšinu sezóny sa držal okolo 4.-6. miesta a nakoniec asi všetkým vypáli rybník.GeorgeTT wrote:Gratulácia Robimu, neuveriteľným finišom ma predbehol...

-
Aspoň palo ušetrí na poštovnom a môže sa nám vyškierať, že trofej zostala domaPaToM wrote:Práve som to tiež dorátal a naozaj to vyzerá tak, že Robi to celé vyhrá. Väčšinu sezóny sa držal okolo 4.-6. miesta a nakoniec asi všetkým vypáli rybník.GeorgeTT wrote:Gratulácia Robimu, neuveriteľným finišom ma predbehol...

Kurva ale o dva body ?????

GeorgeTT
-
Jestli jsem to dobře spočítal tak je pořadí 1.Robi van Persie 298,2.GeorgeTT 296,3.tomkycz 291 a 4.PaToM 285.
Protože Robi s Georgem mají na poslední zápas stejný výsledek,titul je opravdu Robiho.
Pokud Newcastle remizuje s Evertonem 1:1 (což je i poločasový stav),dostane se ještě tomkycz na druhé místo.
Protože Robi s Georgem mají na poslední zápas stejný výsledek,titul je opravdu Robiho.
Pokud Newcastle remizuje s Evertonem 1:1 (což je i poločasový stav),dostane se ještě tomkycz na druhé místo.
Last edited by palo on Mon Dec 29, 2014 10:42 am, edited 1 time in total.

-
Newcastle vede 2:1,takže GeorgeTT je stříbrný.
Byl to ale neuvěřitelný závěr,po 23 kolech Tipligy rozhodují bodíky...Nakonec byly rozhodující ty dnešní překvapivé remízy Chelsea,Mn United a Mn City a Robimu se vyplatilo věřit svému Arsenalu...
Byl to ale neuvěřitelný závěr,po 23 kolech Tipligy rozhodují bodíky...Nakonec byly rozhodující ty dnešní překvapivé remízy Chelsea,Mn United a Mn City a Robimu se vyplatilo věřit svému Arsenalu...

Last edited by palo on Sun Dec 28, 2014 7:47 pm, edited 1 time in total.

-
bedna se počítá, ikdyž v průběhu soutěže jsem myslel i na příčku nejvyšší. Nakonec, bronz beru. Gratulace Robiemu a Georgeovi a díky Palovi za skvěle odváděnou práci !!!
A taky Tom hodně pomohl Robimu
No a Hippo zapomněl na poslední kolo ale dovolím si tvrdit, že i kdyby poslal tipy, tak bych to 10.místo před ním udržel

No a Hippo zapomněl na poslední kolo ale dovolím si tvrdit, že i kdyby poslal tipy, tak bych to 10.místo před ním udržel

-
Posledný zápas sa práve skončil a asi je načase trošku zbilancovať moje pôsobenie v súťaži.
Nakoniec je z toho 4. miesto. Ja som si svojich 15 minút slávy užil, keď som sa pár kôl vyhrieval na čele a nosil som aj zopár dresov. Moje snahy o prvenstvo však zhatilo mizerné 21. a 22. kolo, kde som získal len biedne 4 body. Ale "predsezónny" cieľ nebol nejaký vysoký - hlavne neskončiť posledný, ideálne držať sa niekde okolo stredu. Nakoniec to vypálilo oveľa lepšie, na istý čas som sa zaradil medzi favoritov na titul, no nakoniec z toho nie je ani medaila. Pochopiteľne som trochu sklamaný, no to, že to 1. miesto už nebude, s tým som, samozrejme, rátal už pred poslednými 2 kolami. Teší ma tiež fakt, že som nevynechal ani jeden tip. Vzhľadom teda na očakávania do súťaže som celkovo spokojný s umiestnením.
Gratulácia patrí víťazovi Robimu, ktorý len potvrdil prečo je aj v SPortke legendou (ak by doteraz tipoval, zrejme by sa stále držal na čele historického poradia).
Aby som to zakončil... celkovo sa mi súťaž veľmi páčila. Napriek tomu, že je to už tretia dlhodobá tipovacia súťaž na fóre, tak sa ujala a Palo ukázal, že vždy je čo zlepšiť. Frankie to celé začal svojou SPortkou, Azor to vylepšil reálnou cenou v Tipovačke českej futbalovej ligy (sud piva) a Palo z toho spravil veľkolepé dielo, ako to len on vie. Súťaž ma veľmi bavila, a zdá sa, že aj ostatných. Teším sa na druhý ročník a dúfam, že bude aspoň taký napínavý a nepredvídateľný ako tento.
Najväčšie ocenenie si teda zaslúži, Palo, ktorý súťaži venoval veľké množstvo svojho času a energie... Palo...
ĎAKUJEME!!!
Nakoniec je z toho 4. miesto. Ja som si svojich 15 minút slávy užil, keď som sa pár kôl vyhrieval na čele a nosil som aj zopár dresov. Moje snahy o prvenstvo však zhatilo mizerné 21. a 22. kolo, kde som získal len biedne 4 body. Ale "predsezónny" cieľ nebol nejaký vysoký - hlavne neskončiť posledný, ideálne držať sa niekde okolo stredu. Nakoniec to vypálilo oveľa lepšie, na istý čas som sa zaradil medzi favoritov na titul, no nakoniec z toho nie je ani medaila. Pochopiteľne som trochu sklamaný, no to, že to 1. miesto už nebude, s tým som, samozrejme, rátal už pred poslednými 2 kolami. Teší ma tiež fakt, že som nevynechal ani jeden tip. Vzhľadom teda na očakávania do súťaže som celkovo spokojný s umiestnením.

Gratulácia patrí víťazovi Robimu, ktorý len potvrdil prečo je aj v SPortke legendou (ak by doteraz tipoval, zrejme by sa stále držal na čele historického poradia).
Aby som to zakončil... celkovo sa mi súťaž veľmi páčila. Napriek tomu, že je to už tretia dlhodobá tipovacia súťaž na fóre, tak sa ujala a Palo ukázal, že vždy je čo zlepšiť. Frankie to celé začal svojou SPortkou, Azor to vylepšil reálnou cenou v Tipovačke českej futbalovej ligy (sud piva) a Palo z toho spravil veľkolepé dielo, ako to len on vie. Súťaž ma veľmi bavila, a zdá sa, že aj ostatných. Teším sa na druhý ročník a dúfam, že bude aspoň taký napínavý a nepredvídateľný ako tento.
Najväčšie ocenenie si teda zaslúži, Palo, ktorý súťaži venoval veľké množstvo svojho času a energie... Palo...
ĎAKUJEME!!!
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
Gratulace vítězům cest porazenym.
Poslední kolo bylo hodně napínavý a skvělý finiš vítěze.
Mě naštěstí zůstal aspoň červený dres.
Díky za účast a palovi za organizaci.
Hadis
Poslední kolo bylo hodně napínavý a skvělý finiš vítěze.
Mě naštěstí zůstal aspoň červený dres.
Díky za účast a palovi za organizaci.
Hadis
AC Had Bozak
-
- Team Board Member
DěkujiGeorgeTT wrote:Gratulácia Robimu, neuveriteľným finišom ma predbehol...

The Oranjes
Robi van Persie
F.114
Robi van Persie
F.114
-
Také se přidávám ke gratulaci. Doufám, že ji Robi vezme i od takového tipéra jakým se právě já.
Ne byla to sranda a super výkony. Sice jsem se nepodíval ani do první 10. i tak jsem si to užil a za perfektně odvedenou a zábavnou ligu Palovi 3x hurá.
Tak jsme se všichni vykecali a zhodnotili a jdeme na druhý ročník ať nezakrníme.

Ne byla to sranda a super výkony. Sice jsem se nepodíval ani do první 10. i tak jsem si to užil a za perfektně odvedenou a zábavnou ligu Palovi 3x hurá.
Tak jsme se všichni vykecali a zhodnotili a jdeme na druhý ročník ať nezakrníme.

-
- Team Board Member
Všem děkuji za gratulace
. Před tímto kolem jsem už ve výhru opravdu ani nedoufal a jak už sem sem napsal, ani sem nevěděl, že toto kolo je poslední
. Každopádně to byl těžký boj a velká konkurence, bude velmi těžké tuto trofej obhájit
.
Těším se na další ročník a třeba se objeví další noví vyzyvatelé, kteří se mě pokusí sesadit z trůnu a Tipliga získá ještě větší prestiž a třeba taťka příště koupí ještě větší trofej. Přece jenom nechci mít dvě stejné
D.
Doufám, že poslední věta všechny pořádně nahecovala
a třeba nakonec budu rád i za jakýkoliv trikot. Ještě jednou díky za gratulace a čau v příštím ročníku.

Těším se na další ročník a třeba se objeví další noví vyzyvatelé, kteří se mě pokusí sesadit z trůnu a Tipliga získá ještě větší prestiž a třeba taťka příště koupí ještě větší trofej. Přece jenom nechci mít dvě stejné

Doufám, že poslední věta všechny pořádně nahecovala

The Oranjes
Robi van Persie
F.114
Robi van Persie
F.114
I já se opožděně připojuji ke gratulaci a příště to chci vyhrát já