Tlachárna
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Tlachárna
Ja netvrdím, že pyro nie, aj mne sa páčia tie bengálske ohne na tribúnach, má to svoje čaro, ale s nejakým obmedzením tak, aby ľudia, ktorí majú záujem len o futbal na hracej ploche nemuseli tŕpnuť a strachovať sa o svoje zdravie.
No a na Silvestra by sa to asi tiež malo nejako regulovať, aj keď si vôbec nedokážem predstaviť ako resp. či by to bolo v praxi realizovateľné. Mohli by sa ohňostroje obmedziť na nejaké veľké priestranstvá či pozemky rodinných domov a potom pre profesionálne použitie (napr. ohňostroj organizovaný obcou/mestom/samosprávou). Ale to by bolo asi komplikovanejšie ustrážiť, štadión je oveľa menší priestor a pri vchode sa dá zabrániť prieniku pyrotechniky (okrem na to vyhradených priestorov, ak by také vznikli).
No a na Silvestra by sa to asi tiež malo nejako regulovať, aj keď si vôbec nedokážem predstaviť ako resp. či by to bolo v praxi realizovateľné. Mohli by sa ohňostroje obmedziť na nejaké veľké priestranstvá či pozemky rodinných domov a potom pre profesionálne použitie (napr. ohňostroj organizovaný obcou/mestom/samosprávou). Ale to by bolo asi komplikovanejšie ustrážiť, štadión je oveľa menší priestor a pri vchode sa dá zabrániť prieniku pyrotechniky (okrem na to vyhradených priestorov, ak by také vznikli).
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Opět zbytečná bodová ztráta
Kousek dál u sousedů to musela být radost pohledět, 7 gólů doma se jen tak nevidí

-
Uvediem konkrétny príklad. Trnava. Pyrotechnika používaná výlučne v "kotli", t.z. mimo sektorov rodín s deťmi, obyčajných divákov a podobne. Pokiaľ viem (kedže už do kotla nechodievam), odpaľujú to tam fundovaní ľudia, nie strieskané trosky, čo nevedia stáť na nohách, má to svoju organizáciu, aby výsledný efekt stál za to.PaToM wrote:Pod toto sa podpisujem. Ak už mám ísť napr. s deťmi na štadión, tak s vedomím, že okolo nás nebudú lietať petardy. Vyčleniť priestor pre fanúšikov pyrotechniky je podľa mňa výborný nápad. Mimo takého sektoru by som pyrotechniku prísne zakázal. Kto sa bude chcieť predviesť a užiť si, tak nech ide do takéhoto kotla, kto sa toho bojí, bude sa na to rád len pozerať z diaľky.kopeckar wrote:Aby to bylo bezpečné, musel by být k tomuto účelu vyčleněn nějaký ohraničený prostor a v něm by to odpalovali jedinec k tomuto účelu najatý, který by za to nesl plnou zodpovědnost a i tak vy to nebylo bezpečné na 100%. ovšem daleko bezpečnější než doposud.
http://www.spartak.sk/fcst.php?Media&Fo ... FotoImg=45
http://www.spartak.sk/fcst.php?Media&Fo ... FotoImg=39
GeorgeTT
-
HA!tomkycz wrote:hmm a já si říkal, že když to na nás nikdo nikde nevytáhl, tak o tom ani nebudeme začínatpupajdi13 wrote:Slavia Praha ..... 0-7 ...... Teplice
19.08.2013 20:15
i když by to chtělo rubriku vtip měsíce nebo spíš roku, na tohle je tejden málo.až do třetího gólu jsem se vztekal, pak už jsem se nám dokonce smál a přál si co největší výprask. Škoda, že netrumfli potupnou prohru s arsenálem ( ikdyž tam aspoň hráli fotbal a snažili se ). No, ještě, že tu je Plzeň, někdo, komu můžu fandit abych si zlepšil náladu. My se z toho dna hned tak neodrazíme. Leda, že by si pan majitel zase odskočil ukrojit něco ze státního koláče...

A by by teda zajímavý, kdyby dostal Baník v poháru v Kroměříži čtyřku a Slávia v Chomutově sedmičku

Jinak, Slávia mě "zaujala" i jinak než debaklem. Bo mají hrací den v Edenu v neděli. A její první 3.kola v Edenu?
1. pá 19.07.2013 20:15 SK Slavia Praha FC Baník Ostrava 1:1
3. po 05.08.2013 18:00 SK Slavia Praha SK Sigma Olomouc 2:3
5. po 19.08.2013 20:15 SK Slavia Praha FK Teplice 0:7
A nyní Baník, ten hraje obvykle na Bazalech v sobotu:
2. so 27.07.2013 19:00 FC Baník Ostrava FK Mladá Boleslav 2:1
4. po 12.08.2013 20:00 FC Baník Ostrava FK Baumit Jablonec 0:4
6. po 26.08.2013 18:00 FC Baník Ostrava FC Zbrojovka Brno -:-
ČESKÝ FOTBAL PRO FANOUŠKY!!!!!
Tak já moc nejsem na obchodování, takže na víc jak C divizi a 7.kolo SP poháru to nevidim. Jinak to že si tu ze mě nějakou dobu dělal skoro každý srandu vyplynulo z toho, že jsem tu onehdá několikrát napsal příspěvky, které měli několik (i gramatických) chyb. To ale vyplynulo z toho, že já a psaní všemi deseti je asi tak jako lední medvěd a slonkopeckar wrote:Azore držím ti palce, aby ses tam aspoň jednou podíval ty rozumbrado. Btw mám za to, že o každým si "část fóra myslí svoje", Bože to je zase moudro, pamatuju doby, kdy si tu každý dělal z tebe srandu.Azor wrote:Jo to jo, nicméně kopečkář měl již 2x z pekla štěstí. Nicméně mě není až tak moc proti srsti to, že hrál pořád doma, prostě je to los, mě nejvíc vadí že je ve finále zrovna kopečkář, bo ty jeho komentáře svou fakt někdy"výstavní". Ale tak co, stejně si o něm část fóra myslí svoje a jak se říká nech brouka žít, stejně je to jenom hra.Ataner wrote: Výhoda,nevýhoda pořád je to dvakrát finále a to se cení kdo z nás tam kopal abychom soudily ..

Jinak, zase si předvedl svoje "zbraně": Jakmile tu něco proti Tobě napíše, tak buď hned píšeš sloh o tom že máš pravdu ty, anebo protivníka otiskuješ jistými výrazy či okamžitě připoměneš jeho "prohřešky" v minulosti, zatímco ty jsi de facto "pan božsky".
No i když, i ty se už lepšíš, perfektně to vystihnul Ataner:
Ataner wrote:Ty kráso..kopeckar wrote:Souhlas, ale nemůžeš přeci tvrdit něco jiného tehdy a něco jiného teď. Buď jsem měl pravdu tehdy a nebo ji mám teď. Proto jsem žádal o jasné stanovisko. Takže musím uznat ač nerad, že jsi tehdy měl pravdu. Holt je to hra a ta vyloučeni, zranění a překvapivé vysledky k ní patří. Takže ano byl jsi lépe připraven a proto jsi v našich vzájemných zápasech úspěšnější.
-
jestli je pod pojmem obchodovani mysleno preprodavani bileho masa, alias ksefting a hromadeni milionu na konte, tak nesouhlas, ta hranice je urcite vejs nez ty pises, viz mnohe priklady z minulostiAzor wrote: Tak já moc nejsem na obchodování, takže na víc jak C divizi a 7.kolo SP poháru to nevidim.
jestli je pod pojmem obchodovani mysleno proste obchodovani, ze si za sezonu koupis tri-ctyri hrace, dva-tri prodas.... tak to je bohuzel blby, ale o tom je soccerproject*
takze bych v tve vete nahradil slovo obchodovani slovem soccerproject:p
* jedina vyjmka a tzv. vyssi poslani, kde se bez obchodovani obejdes uplne a naopak hrajes ten real tvrdej espe je zalozenej na vychove svy mladeze, tak jako to predvadi Imamur *RESPEKT*
ale aby si mohl pozivat teto vyjmky, musel by si hrat ve stejnym stylu ale protoze nehrajes, tak na tuto vyjmku nemas narok a plati vyse zminene :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Ok, tak tedy jsem průměrný manažer, co do týmu nedává tolik, co by měl. Nicméně takových, co to dotáhli maximálně do Céčka, ale hrají to nějaký ten rok je více, prostě některým stačí že jim tým nějak šlape a pak jednou za rok zajet na sraz SP - a tam se jeden jeden a půlkrát ztřískat jak to hovadofrankie_doparoma wrote:jestli je pod pojmem obchodovani mysleno preprodavani bileho masa, alias ksefting a hromadeni milionu na konte, tak nesouhlas, ta hranice je urcite vejs nez ty pises, viz mnohe priklady z minulostiAzor wrote: Tak já moc nejsem na obchodování, takže na víc jak C divizi a 7.kolo SP poháru to nevidim.
jestli je pod pojmem obchodovani mysleno proste obchodovani, ze si za sezonu koupis tri-ctyri hrace, dva-tri prodas.... tak to je bohuzel blby, ale o tom je soccerproject*
takze bych v tve vete nahradil slovo obchodovani slovem soccerproject:p
* jedina vyjmka a tzv. vyssi poslani, kde se bez obchodovani obejdes uplne a naopak hrajes ten real tvrdej espe je zalozenej na vychove svy mladeze, tak jako to predvadi Imamur *RESPEKT*
ale aby si mohl pozivat teto vyjmky, musel by si hrat ve stejnym stylu ale protoze nehrajes, tak na tuto vyjmku nemas narok a plati vyse zminene :p

-
"vstreli li slaviste dva goly v utkani se znojmem, budou ji mit na konte tolik kolik dostali minule od teplic"
loooool
dobra hlaska z deniku zlo, rozesmalo me to stejne jako kdyz jsem tam minule cet o plzni jako o mecce ceskyho fotbalu 
loooool

Já sem se tomu taky zasmál, jenže mě pak došlo že by tam mohlo být i toto: ""vstřelí-li Baník gól v utkáni se Brnem, bude jich mít tolik, kolik dostal v posledních 3 zápasechfrankie_doparoma wrote:"vstreli li slaviste dva goly v utkani se znojmem, budou ji mit na konte tolik kolik dostali minule od teplic"
loooooldobra hlaska z deniku zlo, rozesmalo me to stejne jako kdyz jsem tam minule cet o plzni jako o mecce ceskyho fotbalu

Heuréka!!!
Baník se konečně zbavil nálepky Baník 04. Ale že to ale trvalo
Jinak včera jsem si za stavu 2:0 říkal, že Bárta udrží poprvé v sezóně nulu, nicméně to bylo málem 2:2, naštěstí výhra 2:1 je doma
Bohužel utkání přineslo i jednu nemilou zprávu:
Brněnský útočník Traoré po zápase zkolaboval kvůli ucpané srdeční tepně
Tak snad se Traoré co nejdříve uzdraví.

Bohužel utkání přineslo i jednu nemilou zprávu:
Brněnský útočník Traoré po zápase zkolaboval kvůli ucpané srdeční tepně

Tak snad se Traoré co nejdříve uzdraví.
-
to ti asi hodně chybí co...???Azor wrote:Hmmmmmtomkycz wrote:sorry, ale nemohl jsem si pomoct...Azor wrote:nastal menší error v mojí hlavě při narození![]()
![]()
Jinak, od Tebe už jsem zvyklý na narážky, viz. třeba před víc jak rokem ta maturita, a předtím ty moje kiksy že anoVlastně se do mě strefoval tehdá i léblík, škoda že to už zabalil...

ty narážky samozřejmě ne, myslel jsem to jinak, tím že je škoda že to zabalil, ale tak očekával jsem že se toho takhle chytneš...tomkycz wrote:to ti asi hodně chybí co...???Azor wrote: Jinak, od Tebe už jsem zvyklý na narážky, viz. třeba před víc jak rokem ta maturita, a předtím ty moje kiksy že anoVlastně se do mě strefoval tehdá i léblík, škoda že to už zabalil...
-
ten počet stávájících manažerů mě odrazuje od jakékoliv další snahy o návrat na vrchol... taky mě dost se.ou ty omezení bez SPFA, už i obchody, těch pár hráčů na trhu, sotva na někoho kápnu, už mi to hlásí, že jsem od tohoto manažera už hráče koupil. Ani mi nejde o kšeft, jen zaplnit kádr abych se mohl ostatních zbavit...
-
nebrec prosim te....
tahle ta hlaska "bla, bla,....malo manageru....bla, bla..." je aktualni uz nekolik let, resp. uz par let se tim furt nekdo ohani.... jo veci se menej, ale to znamena jen to ze ty musis taky, nic vic.
mam znamyho, co pred 13 mesici zacal hrat espe /kolik lidi hralo tehdy sp? o kolik jednotek tisic vic nez ted?/, zacal od nuly, ne jako ty co mas ted k dispozici - hypercentrum, velkej stadak a fanousky, aktualne je prvni v Decku s kadrem s prumernym vekem 23 let....
chce to jen chtit, snazit se a nestezovat si
naposled si prisel k tymu co mel vypasenyho chrochtika,
tak ted muzes zkusit si ho sam vykrmit
a nebo to zkusit jaky to je bez nej
a nebo treba skoncit, ale nevymlouvej se na to ze je to kvuli tomu ze je tu malo lidi (i kdyz to bych byl velmi nerad;) )
tahle ta hlaska "bla, bla,....malo manageru....bla, bla..." je aktualni uz nekolik let, resp. uz par let se tim furt nekdo ohani.... jo veci se menej, ale to znamena jen to ze ty musis taky, nic vic.
mam znamyho, co pred 13 mesici zacal hrat espe /kolik lidi hralo tehdy sp? o kolik jednotek tisic vic nez ted?/, zacal od nuly, ne jako ty co mas ted k dispozici - hypercentrum, velkej stadak a fanousky, aktualne je prvni v Decku s kadrem s prumernym vekem 23 let....
chce to jen chtit, snazit se a nestezovat si
naposled si prisel k tymu co mel vypasenyho chrochtika,
tak ted muzes zkusit si ho sam vykrmit
a nebo to zkusit jaky to je bez nej
a nebo treba skoncit, ale nevymlouvej se na to ze je to kvuli tomu ze je tu malo lidi (i kdyz to bych byl velmi nerad;) )