ja ale už som ti raz robilcvoky_L$G wrote:Vedel by tu aj mne niekto prosim spravit logo???
Logo tymu
Moderator: Czech Moderators
-
Paul-X
- Member of the Soccer Project Association
no podobne ako máš teraz a bolo tam grafity písmo ktré máš aj v userbarecvoky_L$G wrote:Nespominam si...a vies co na nom bolo?Paul-X wrote:ja ale už som ti raz robilcvoky_L$G wrote:Vedel by tu aj mne niekto prosim spravit logo???
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
. 3 dlhé roky bez SP
prosba
prosím někoho kdo by mi mohl udělat logo aby mi napsal na email vlasak.tomas@seznam.cz nebo ICQ 458-947-672
-
adriano10
Mìl bych malou prosbièku.....
¨
Dokázal by mi nìkdo spravit tady toto logo? Místo toho bílího sekáèku dole by tam mohl být znak soccerprojectu( takovej ten balón s tím vìtrem) A místo té zelené barvy by tam mohla být èerná a místo èervené èerná! Ale možná bych se spokojil i s tím, že tam necháte ty barvy tak jak jsou... Hlavní požadavek je tam skusit místo toho sekáèku dát tam logo SP.... a samozøejì¨ì tam nìkam vmísit nápis czech inter. Rád bych byl za to, kdybych mìl na výbìr z jiných verzí....
PROSÍM, PROSÍM!!!!!
EDIT: tady je ten znak SP
¨Dokázal by mi nìkdo spravit tady toto logo? Místo toho bílího sekáèku dole by tam mohl být znak soccerprojectu( takovej ten balón s tím vìtrem) A místo té zelené barvy by tam mohla být èerná a místo èervené èerná! Ale možná bych se spokojil i s tím, že tam necháte ty barvy tak jak jsou... Hlavní požadavek je tam skusit místo toho sekáèku dát tam logo SP.... a samozøejì¨ì tam nìkam vmísit nápis czech inter. Rád bych byl za to, kdybych mìl na výbìr z jiných verzí....
PROSÍM, PROSÍM!!!!!
EDIT: tady je ten znak SP

-
Paul-X
jasne dnes alebo zajtra bude hotovecvoky_L$G wrote: a-ha....uz viem....a vedel by si mi aj napriek tomu nejake to logo vytvorit prosim ta?
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 dlhé roky bez SP
. 3 dlhé roky bez SP